- 15 Ağustos 2019
- 354
- 1.002
- 32
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #17.581
İlk etapta alınacak bişey olduğunu sanmıyorum çünkü allah korusun el kadar bebek hasta olsa doktora koşucaz, kendimiz müdahale etmeye alıştıktan sonra alınır diye düşünüyorum benOsman hoca şöyle bişey demiş ama siz nebulizatör aldınız mı ? #reklamdeğil bunu her yere yazıcam artık her şeyden korkuttular bizi
Organik boyayla boyayabilirsin bence Ben de boyacaktım ama boyamadım çıkan doğal renk saçlarım hoşuma gitmeye başladı ama nasıl mutlu oluyorsan öyle yap. Marketten almıştı arkadaş gerçi hemen aktı dedi. Kuaförlerde de söyleyince ona göre boyuyorlar sanırımKızlar saç boyamakta fikirleriniz neler? Çok kötü hal aldı artık boyatmak istiyorum zararsız olan bir ürün var mı
Yeni gelin modunda olanlar hiç benlik değilKızlar yaa hastane ve doğum sonrası için nasıl pijama-gecelik almayı düşünüyorsunuz? Beğenemedim pek bişey özellikle elbise tarzda olanları
Ben de o çeyizlik gibi olanları hiç sevmedim ya, bulursak burdan paylaşalımOrganik boyayla boyayabilirsin bence Ben de boyacaktım ama boyamadım çıkan doğal renk saçlarım hoşuma gitmeye başladı ama nasıl mutlu oluyorsan öyle yap. Marketten almıştı arkadaş gerçi hemen aktı dedi. Kuaförlerde de söyleyince ona göre boyuyorlar sanırım
Yeni gelin modunda olanlar hiç benlik değilYa her zaman giyebileceğim hoşuma giden bir şey bulursam alıcam yada hiç bu olaya girmiycem sanırım
Aynen yani alayım sonra giyebiliyim. Pijamayla zor mu olur ki ya. Depend değil de normal lohusa pedleri iş görmez miHeh aynı sıkıntıdayım işte ya, takım değil de o doğum sonrası 2 3 gün kanama ve ağrı biraz fazla olur depend değişimi falan için elbise rahat olur tamam da ben elbiseyle asla uyuyamam2 tane daha sonra evde de giymelik bişey arıyorum onu da bulamadım
He aynen ya ben de öyle sonrasında lazım olursa alacaklara ekledimİlk etapta alınacak bişey olduğunu sanmıyorum çünkü allah korusun el kadar bebek hasta olsa doktora koşucaz, kendimiz müdahale etmeye alıştıktan sonra alınır diye düşünüyorum ben
Evet ya tüylü taşlı istemem cocuga batar falan bi de sürekli giyebilceğim bişi olsun. Belki bi tane açık renk alırım bi tanesi de kesin koyu renk olurOrganik boyayla boyayabilirsin bence Ben de boyacaktım ama boyamadım çıkan doğal renk saçlarım hoşuma gitmeye başladı ama nasıl mutlu oluyorsan öyle yap. Marketten almıştı arkadaş gerçi hemen aktı dedi. Kuaförlerde de söyleyince ona göre boyuyorlar sanırım
Yeni gelin modunda olanlar hiç benlik değilYa her zaman giyebileceğim hoşuma giden bir şey bulursam alıcam yada hiç bu olaya girmiycem sanırım
Valla ben iki takım aldım kendime alt üst ama gecelik gibi olanları ben de beğenemedim bir türlü hiç alışkın değilim öyle rahat yatamam ama. Daha düz modeller bulursak buraya koyalım bariHe aynen ya ben de öyle sonrasında lazım olursa alacaklara ekledim
Evet ya tüylü taşlı istemem cocuga batar falan bi de sürekli giyebilceğim bişi olsun. Belki bi tane açık renk alırım bi tanesi de kesin koyu renk olur
Sezeryan da olabiliriz ve o zaman ilk günler pijama zor olabilir, dikişler ameliyat ağrısı vs insan dik yürümekte bile zorlanıyoAynen yani alayım sonra giyebiliyim. Pijamayla zor mu olur ki ya. Depend değil de normal lohusa pedleri iş görmez mi
Aaa neden her şeyi kestiBenim de suan hepsini kesti canim ama kesince de boyle vitaminsiz felan nasil olcak bilmiyorum
Ben bunu çok beğendim ama sanırım daha sade birşeyler arıyorsunuzKızlar yaa hastane ve doğum sonrası için nasıl pijama-gecelik almayı düşünüyorsunuz? Beğenemedim pek bişey özellikle elbise tarzda olanları
Benim ilk 17. Hafta hisettim ilkKızlar 2. Gebeliği olanlar bebeğin hareketlerini daha erken hissediyor diyorlar ben 16. Haftayım henüz hissetmedim siz ne zaman hissettiniz acaba
Sezeryan olma ihtimaline karşı gecelik diyolar pijama zor oluomus ozaman heralde bu gecelik bı pijama alırım ilerleyen haftalarda kiloma goreKızlar yaa hastane ve doğum sonrası için nasıl pijama-gecelik almayı düşünüyorsunuz? Beğenemedim pek bişey özellikle elbise tarzda olanları
Ya var aslında buldum hep düz model stoklar tükenmiş hep yenilenince atarıızValla ben iki takım aldım kendime alt üst ama gecelik gibi olanları ben de beğenemedim bir türlü hiç alışkın değilim öyle rahat yatamam ama. Daha düz modeller bulursak buraya koyalım bari
Büyük ihtimal sezaryen olabilirimSezeryan da olabiliriz ve o zaman ilk günler pijama zor olabilir, dikişler ameliyat ağrısı vs insan dik yürümekte bile zorlanıyoKanama durumu da çok kişisel ya kiminin çok kiminin az oluyo
Bir kaç günü kurtaracak önü düğmeli bişeyler bulursam alıcam, lohusa adı altında çok saçma paralar yazmışlar bi de
Evet baya iyiymiş alışveriş yeminim olmasa alabilirdim kckkcmc
Yooo gayet güzel sade benceBen bunu çok beğendim ama sanırım daha sade birşeyler arıyorsunuz
Artış Ekru Dokuma Pamuklu Lohusa Hamile Gecelik Ve Sabahlık Takım Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Artış Ekru Dokuma Pamuklu Lohusa Hamile Gecelik Ve Sabahlık Takım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Görüntü olarak çok güzel ama konforlu değil gibi ve fiyatı bana abartı geliyor jdjdjBen bunu çok beğendim ama sanırım daha sade birşeyler arıyorsunuz
Artış Ekru Dokuma Pamuklu Lohusa Hamile Gecelik Ve Sabahlık Takım Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Artış Ekru Dokuma Pamuklu Lohusa Hamile Gecelik Ve Sabahlık Takım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Güle güle kullan canımGörüntü olarak çok güzel ama konforlu değil gibi ve fiyatı bana abartı geliyor jdjdj
https://app.hb.biz/hkT67ACoJExE bunu ve https://app.hb.biz/tNKoV96KUphT bunu aldım, daha sonra da evde gündüz giymeye uygun gibiler bakalım bi gazla aldım
Ben Özdilekte olan bir markadan bildiğimiz normal pamuklu pijama takımı aldim üst gömlek olacak şekildeValla ben iki takım aldım kendime alt üst ama gecelik gibi olanları ben de beğenemedim bir türlü hiç alışkın değilim öyle rahat yatamam ama. Daha düz modeller bulursak buraya koyalım bari