Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Osman hoca şöyle bişey demiş ama siz nebulizatör aldınız mı ? #reklamdeğil bunu her yere yazıcam artık her şeyden korkuttular bizi
İlk etapta alınacak bişey olduğunu sanmıyorum çünkü allah korusun el kadar bebek hasta olsa doktora koşucaz, kendimiz müdahale etmeye alıştıktan sonra alınır diye düşünüyorum ben

Kızlar saç boyamakta fikirleriniz neler? Çok kötü hal aldı artık boyatmak istiyorum zararsız olan bir ürün var mı
Organik boyayla boyayabilirsin bence Ben de boyacaktım ama boyamadım çıkan doğal renk saçlarım hoşuma gitmeye başladı ama nasıl mutlu oluyorsan öyle yap. Marketten almıştı arkadaş gerçi hemen aktı dedi. Kuaförlerde de söyleyince ona göre boyuyorlar sanırım
Kızlar yaa hastane ve doğum sonrası için nasıl pijama-gecelik almayı düşünüyorsunuz? Beğenemedim pek bişey özellikle elbise tarzda olanları
Yeni gelin modunda olanlar hiç benlik değil Ya her zaman giyebileceğim hoşuma giden bir şey bulursam alıcam yada hiç bu olaya girmiycem sanırım

Ben de o çeyizlik gibi olanları hiç sevmedim ya, bulursak burdan paylaşalım

Aynen yani alayım sonra giyebiliyim. Pijamayla zor mu olur ki ya. Depend değil de normal lohusa pedleri iş görmez mi

İlk etapta alınacak bişey olduğunu sanmıyorum çünkü allah korusun el kadar bebek hasta olsa doktora koşucaz, kendimiz müdahale etmeye alıştıktan sonra alınır diye düşünüyorum ben
He aynen ya ben de öyle sonrasında lazım olursa alacaklara ekledim
Evet ya tüylü taşlı istemem cocuga batar falan bi de sürekli giyebilceğim bişi olsun. Belki bi tane açık renk alırım bi tanesi de kesin koyu renk olur

Valla ben iki takım aldım kendime alt üst ama gecelik gibi olanları ben de beğenemedim bir türlü hiç alışkın değilim öyle rahat yatamam ama. Daha düz modeller bulursak buraya koyalım bari

Aynen yani alayım sonra giyebiliyim. Pijamayla zor mu olur ki ya. Depend değil de normal lohusa pedleri iş görmez mi
Sezeryan da olabiliriz ve o zaman ilk günler pijama zor olabilir, dikişler ameliyat ağrısı vs insan dik yürümekte bile zorlanıyo Kanama durumu da çok kişisel ya kiminin çok kiminin az oluyo
Bir kaç günü kurtaracak önü düğmeli bişeyler bulursam alıcam, lohusa adı altında çok saçma paralar yazmışlar bi de

Kızlar yaa hastane ve doğum sonrası için nasıl pijama-gecelik almayı düşünüyorsunuz? Beğenemedim pek bişey özellikle elbise tarzda olanları
Ben bunu çok beğendim ama sanırım daha sade birşeyler arıyorsunuz

Valla ben iki takım aldım kendime alt üst ama gecelik gibi olanları ben de beğenemedim bir türlü hiç alışkın değilim öyle rahat yatamam ama. Daha düz modeller bulursak buraya koyalım bari
Ya var aslında buldum hep düz model stoklar tükenmiş hep yenilenince atarıız
Büyük ihtimal sezaryen olabilirim bi gecelik alırım o zaman

Ayy bunu alcam çok uygun fiyatı

#reklamdeğil
Evet baya iyiymiş alışveriş yeminim olmasa alabilirdim kckkcmc
Yooo gayet güzel sade bence ay fiyatını şimdi gördüüüm yok yok istemem ndmcm

Görüntü olarak çok güzel ama konforlu değil gibi ve fiyatı bana abartı geliyor jdjdj
https://app.hb.biz/hkT67ACoJExE bunu ve https://app.hb.biz/tNKoV96KUphT bunu aldım, daha sonra da evde gündüz giymeye uygun gibiler bakalım bi gazla aldım

Ben Özdilekte olan bir markadan bildiğimiz normal pamuklu pijama takımı aldim üst gömlek olacak şekilde kumaşı yumuşacık rahat olur siye düşünüyorum. elbise gibi yine aynı kumaş olanı da düşündüm ama üşürüm diye girişmedim. Kesin üşürüm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…