- 14 Mayıs 2021
- 4.435
- 8.627
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #17.321
Annem abımın ıkı cocuguna baktı,mutlaka alman lazım dedı,ben bunu alıcam sımdı hepsıburadadan:) anakucagınıda trendyoldan aldım kızlar bu arada bugun gelecek.chıcco aldım yıne,chıccodan godıyoruz bakalımGöğüs pompası görümcemde varmış bazı şeylere para vermekten kaçınmam lazım. Ateş ölçer kamera onların peşindeyim ayın 8 ine kadar bir şey alamam artık
aynen onu dedim ben de sıfırdan çeyiz diziyor gibi hissediyoruumAnnem abımın ıkı cocuguna baktı,mutlaka alman lazım dedı,ben bunu alıcam sımdı hepsıburadadan:) anakucagınıda trendyoldan aldım kızlar bu arada bugun gelecek.chıcco aldım yıne,chıccodan godıyoruz bakalımevet masraflar benıde ezdı katılıyorum sıfırdan eşya dizmek zormus gercekten.
Benim 3 tane 2 katlı müslin battaniye, 2 tane de 4 katlı müslin battaniye siparişi verdim. 1 tane de penye alcam yetoBattaniye muslin kaç tane aldiniz
Abim bebek bezi Prima önerdi yiğenime kullandı hep pişik alerji hiç yapmamışBenim bebek bezi almış olmam snnkdjdkdkkd
Ben çok istiyorum alıcam bime gelene yetişememiştim içimde kaldıKirli sepeti aldınız mı kızlar?
2 katlı müslinlerden mi 10 tane varKızlar bu markanın müslinlerden az biraz indirimi var sepette. Bir arkadaşımla konuştum yeni beneği var evde 10 tane falan müslinim var hepsini kullanıyorum. 4katlı büyük olandan bir tane alsan yeter ama dedi . Bu markadan şimdi 2 grup aldım
Casadora Baby Feather Nakışlı 100% Pamuk Müslin Örtü Seti (90X90 cm 2'li)
Casadora Baby Happy Bee - Nakışlı 100% Pamuk 2'li Müslin Örtü Seti - 90X90 cm
Kirli sepeti aldınız mı kızlar?
Evwt diyor ki mesela çok güzel kurulama için kullanılıyor Tam kurularken altına yapıyor batıyor kirli olanlar falan derken lazım oluyor diyor O kadar almam yine de süreçte bakarım ben ama 5 6 tane alıyım diye düşündüm2 katlı müslinlerden mi 10 tane var
Bunların fiyatı çok yüksekmiş ya. Birisi daha önce şunu atmıştı favorilemiştim.Kızlar bu markanın müslinlerden az biraz indirimi var sepette. Bir arkadaşımla konuştum yeni beneği var evde 10 tane falan müslinim var hepsini kullanıyorum. 4katlı büyük olandan bir tane alsan yeter ama dedi . Bu markadan şimdi 2 grup aldım
Casadora Baby Feather Nakışlı 100% Pamuk Müslin Örtü Seti (90X90 cm 2'li)
Casadora Baby Happy Bee - Nakışlı 100% Pamuk 2'li Müslin Örtü Seti - 90X90 cm
Kaça geldi fiyatı acaba. Kuponu deniyorum olmuyo bendeBiz bugün bundan aldık bebek10 kuponuyla
Korwele gereksiz diyen çok kişi var ama benim koku hassasiyetim çok yüksek o yüzden alıcam sanırımbunu hiç düşünmemiştim eksikler bitmeyecek galiba .
Korwel alıcak mıyız Off o da çok pahalı geliyor bana
Ama ilk zamanlar iş görüyor diyolar ama bebek büyüdükçe kakada büyüyor ya o zaman onda bile kokuyormuşKorwele gereksiz diyen çok kişi var ama benim koku hassasiyetim çok yüksek o yüzden alıcam sanırımkeşke bu kadar pahalı olmasa
4 tane müslin varmış bende baktım şimdi 4 tane iki katlı aldım kış için. Yeterli bence belki şu 129 TL olanlardan da alırım bir kaç taneEvwt diyor ki mesela çok güzel kurulama için kullanılıyor Tam kurularken altına yapıyor batıyor kirli olanlar falan derken lazım oluyor diyor O kadar almam yine de süreçte bakarım ben ama 5 6 tane alıyım diye düşündüm
ilk etapta kokuyu salmıyormuş ama ek gıdaya geçince işe yaramıyor diyorlar skdfh ben almıcambunu hiç düşünmemiştim eksikler bitmeyecek galiba .
Korwel alıcak mıyız Off o da çok pahalı geliyor bana
ben atmıştım canım, geçen 2 tane aldım bakalım nasıl gelceekBunların fiyatı çok yüksekmiş ya. Birisi daha önce şunu atmıştı favorilemiştim.
Aynı işi görmez mi?
Wheeppo Çok Amaçlı Müslin Bebek Battaniyesi Floral 75x100 Cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Wheeppo Çok Amaçlı Müslin Bebek Battaniyesi Floral 75x100 Cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
ben de bilemedim ya cidden eksik bitmiyorduYa kızlar ilk zamanlar dışarı çıkarken ne giydirmeyi düşünüyorsunuz bebişlere ? Benim mart sonuna doğru gözüküyor 21i ama ne alsam kararsız kaldım. Ne kadar soğuk olacağı belli olmuyo ama kısa süreliğinede pahalı bişey almak istemiyorum bidaha giyemeyecekböyle bişey alan düşünen var mı
migie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Bej Fiyatı, Yorumları - Trendyol
migie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Bej yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ay bu çok güzelmiş. Bence mart nisan soğuk olur. Kullanılır ama en fazla 1-2 ay kullanacağımızdan çok pahalı bişey almamak lazım gerçektenYa kızlar ilk zamanlar dışarı çıkarken ne giydirmeyi düşünüyorsunuz bebişlere ? Benim mart sonuna doğru gözüküyor 21i ama ne alsam kararsız kaldım. Ne kadar soğuk olacağı belli olmuyo ama kısa süreliğinede pahalı bişey almak istemiyorum bidaha giyemeyecekböyle bişey alan düşünen var mı
migie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Bej Fiyatı, Yorumları - Trendyol
migie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Bej yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben düşünüyorum benimde Mart sonu gibi banyo çıkışı falan kullanılabilirYa kızlar ilk zamanlar dışarı çıkarken ne giydirmeyi düşünüyorsunuz bebişlere ? Benim mart sonuna doğru gözüküyor 21i ama ne alsam kararsız kaldım. Ne kadar soğuk olacağı belli olmuyo ama kısa süreliğinede pahalı bişey almak istemiyorum bidaha giyemeyecekböyle bişey alan düşünen var mı