Ovulasyon testi pik olmadan mı Çatlamış? Bakar mısınız

IMG_5895.jpeg
Merhaba benimde regl bitiminden 2gün sonra teste başladım 2gün çift çizgi sonrakiler tek olarak devam etti.Biter bitmez yumurtlamış olabilirmiyim acaba

Eki Görüntüle 3535760 Merhaba benimde regl bitiminden 2gün sonra teste başladım 2gün çift çizgi sonrakiler tek olarak devam etti.Biter bitmez yumurtlamış olabilirmiyim acaba
Labaquik mi bu test markası? 9. Gunun yani 6 ocaktaki ikinci test pik gibi duruyor ama kurudugu icin emin olamadim. Siz baktiniz mi ayni koyulukta miydi ?

Evet laboquick ikisi aynı koyulukta ama bu kadar erken olurmu soru işareti kafamda
3 sene once falan kullandim ben laboquick markasını ve o zaman dogru gosteriyordu. Yumurtlama gordukten 7 gun sonra progesteron testi vermistim.
Döngünuz kisa ise ihtimal var tabiki. Veya bazi kadinlar cift yumurtlar belki bu ay ona denk gelirsiniz. O yuzden sordum yaptığınızda ikisi de ayni koyulukta miydi diye. Kuruyunca bozulma oluyo çünkü

Kızlar yumurtlama gördüm bugün catladi ilişki yaptım daha yapmaya gerek var mı ve yumurtlama tam mi

Eklentiler

• IMG_20250113_151717.jpg
    IMG_20250113_151717.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 14
Back