-
- Konu Sahibi elektroforez
- #17.341
Gerçekten bitmiyor ya bişey fırtlıyor mutlakaben de bilemedim ya cidden eksik bitmiyordu
Bende o yüzden çok abartı bişey almak istemiyorum zaten ekstra içine kalın giydirilir bebişin dışınada böyle bişey olabilir gibi bilemedim herkes çok güzel yorum da yapmışAy bu çok güzelmiş. Bence mart nisan soğuk olur. Kullanılır ama en fazla 1-2 ay kullanacağımızdan çok pahalı bişey almamak lazım gerçekten
onu bilemedim valla banyodan sonra kullanılabilir miBen düşünüyorum benimde Mart sonu gibi banyo çıkışı falan kullanılabilir
Kuzu uyku tulumu gibi ya banyo yaptırır kurumlar giydirir bunda yatırırım diye düşündümYa kızlar ilk zamanlar dışarı çıkarken ne giydirmeyi düşünüyorsunuz bebişlere ? Benim mart sonuna doğru gözüküyor 21i ama ne alsam kararsız kaldım. Ne kadar soğuk olacağı belli olmuyo ama kısa süreliğinede pahalı bişey almak istemiyorum bidaha giyemeyecekböyle bişey alan düşünen var mı
migie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Bej Fiyatı, Yorumları - Trendyol
migie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Bej yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben böyle bişey almicam, doğumm 23 Mart görünüyor Antalya ısınmaya başlar o zamanaYa kızlar ilk zamanlar dışarı çıkarken ne giydirmeyi düşünüyorsunuz bebişlere ? Benim mart sonuna doğru gözüküyor 21i ama ne alsam kararsız kaldım. Ne kadar soğuk olacağı belli olmuyo ama kısa süreliğinede pahalı bişey almak istemiyorum bidaha giyemeyecekböyle bişey alan düşünen var mı
migie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Bej Fiyatı, Yorumları - Trendyol
migie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Bej yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Antalya sıcak olabilirBen böyle bişey almicam, doğumm 23 Mart görünüyor Antalya ısınmaya başlar o zamanaKalın battaniye iş görür diye düşünüyorum
Antalya için gerek yok tabi :))Ben böyle bişey almicam, doğumm 23 Mart görünüyor Antalya ısınmaya başlar o zamanaKalın battaniye iş görür diye düşünüyorum
Antalya sıcak olabilir
Keşke sıcak olmasa ama yapacak bişey yokAntalya için gerek yok tabi :))
Ayicikli olandan mi aldınız tinylamb ile birlikte2 katlı müslinler almıştım 4 katlı peşindeydim 2 tane almış oldum teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim ama sepete ekleyince hediye vs göremedim belki size özeldir. ya da bitmiş olabilir. sağlık olsun :)BEBEĞİNİZ BU KIŞ ÜŞÜMESİN!
%100 Organik 4 katlı krem renk müslin battaniye sadece 279 TL! Üstelik Mustela'dan sürpriz hediyesiyle size geliyor. Hemen almak için tıkla; Tiny Lamb | Brighton 80x100cm Organik 4 Katlı Krem Renk Müslin
Mesaj bu şekilde geldi
2600 küsür olduKaça geldi fiyatı acaba. Kuponu deniyorum olmuyo bende
Sepete ekleyince çıkmıyor kuzu. Muhtemelen sipariş verenler için yanında gönderecekler. Sürpriz yazdığına göre siparis verenler içindirÇok teşekkür ederim ama sepete ekleyince hediye vs göremedim belki size özeldir. ya da bitmiş olabilir. sağlık olsun :)
kış ürünleri bizim için az kullanılacak şeyler işte arada kalıyoruzAy bu çok güzelmiş. Bence mart nisan soğuk olur. Kullanılır ama en fazla 1-2 ay kullanacağımızdan çok pahalı bişey almamak lazım gerçekten
Herkese merhaba
Çok giremiyorum, geriden geliyorum mesajların çoğuna bakamıyorum ama umarım bebişlerinizle beraber iyisinizdir.
Gebeliğimin 23.haftası içindeyim. 2 hafta önce taşındık. İlk hamileliğimde de bu dönemlerimde ev taşımıştım. Evi toplamak, yerleştirmek küçük bir çocukla hamile bir anne olarak çok zorladı ama yerleştik çok şükür.
Bebeğim kıpır kıpır maaşallah.İlk hamileliğimde bu kadar yoğun hissedemiyordum hareketleri. Çok güzel bu hisler.
Alış verişlere de başlanmış ne güzel. Ben daha hiçbir şey almadım. Miniğimin ablasından ayırdıklarımı kontrol edip eksiklerini 7. ay dolmadan tamamlamayı planlıyorum. Beşik, puset, ana kucağı gibi büyük parçalar zaten mevcut. 0-3 ay birkaç kıyafet alsam yeterli olacaktır. İnstagram da ilk çocuk, ikinci çocuk ihtiyaç listeleri oluyor ya çok doğrusadece bebek bezi ve ıslak mendil eksiğimiz var gibi hissediyorum şu an.
Benimde böyle oluyor. Evde kullanmıyorum ama dışarı çıkarken günlük ped kullanıyorum bende mecburen.Kızlar selamlar akıntılarım beyaz renkte geliyor fakat mesela çalışıyorum sabah akıntım geliyor beyaz renk akşam üzeri eve gelince bekleyen akıntı sararmış oluyor. Sizin de böyle mi. Günlük ped kullanmıyorum çevremdekiler hep zararlı diyor sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum.
Bende bundan var baya güzeldi ama ben şimdi tulum şeklinde alıcamYa kızlar ilk zamanlar dışarı çıkarken ne giydirmeyi düşünüyorsunuz bebişlere ? Benim mart sonuna doğru gözüküyor 21i ama ne alsam kararsız kaldım. Ne kadar soğuk olacağı belli olmuyo ama kısa süreliğinede pahalı bişey almak istemiyorum bidaha giyemeyecekböyle bişey alan düşünen var mı
Benim de öyle canım bilmiyorum normal miKızlar selamlar akıntılarım beyaz renkte geliyor fakat mesela çalışıyorum sabah akıntım geliyor beyaz renk akşam üzeri eve gelince bekleyen akıntı sararmış oluyor. Sizin de böyle mi. Günlük ped kullanmıyorum çevremdekiler hep zararlı diyor sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum.
Korbell in poşetini aldım benKızlar çöp kovasıyla, gümüş kapağı n11 den aldım. 100 TL indirim verdi 1514 e düştü ikisi. Korbelli bu fiyta başka yerde bulamamıştım. Alacak olanlar varsa bilginize
Günlük ped kullanma demişti doktot benimde var akıntım pamuklu iç çamaşırı bir de iç çamaşırın ağ kısmını ütüle dedi bir de ilkinde enfeksiyon öylesin diye niola yağı kullanıyordum #reklamdeğilBenim de öyle canım bilmiyorum normal mi