Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de bilemedim ya cidden eksik bitmiyordu
Gerçekten bitmiyor ya bişey fırtlıyor mutlaka
Ay bu çok güzelmiş. Bence mart nisan soğuk olur. Kullanılır ama en fazla 1-2 ay kullanacağımızdan çok pahalı bişey almamak lazım gerçekten
Bende o yüzden çok abartı bişey almak istemiyorum zaten ekstra içine kalın giydirilir bebişin dışınada böyle bişey olabilir gibi bilemedim herkes çok güzel yorum da yapmış
Ben düşünüyorum benimde Mart sonu gibi banyo çıkışı falan kullanılabilir
onu bilemedim valla banyodan sonra kullanılabilir mi

Kuzu uyku tulumu gibi ya banyo yaptırır kurumlar giydirir bunda yatırırım diye düşündüm

Ben böyle bişey almicam, doğumm 23 Mart görünüyor Antalya ısınmaya başlar o zamana Kalın battaniye iş görür diye düşünüyorum

Çok teşekkür ederim ama sepete ekleyince hediye vs göremedim belki size özeldir. ya da bitmiş olabilir. sağlık olsun :)
Sepete ekleyince çıkmıyor kuzu. Muhtemelen sipariş verenler için yanında gönderecekler. Sürpriz yazdığına göre siparis verenler içindir

Kızlar selamlar akıntılarım beyaz renkte geliyor fakat mesela çalışıyorum sabah akıntım geliyor beyaz renk akşam üzeri eve gelince bekleyen akıntı sararmış oluyor. Sizin de böyle mi. Günlük ped kullanmıyorum çevremdekiler hep zararlı diyor sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum.

Benimde böyle oluyor. Evde kullanmıyorum ama dışarı çıkarken günlük ped kullanıyorum bende mecburen.

Bende bundan var baya güzeldi ama ben şimdi tulum şeklinde alıcam

Benim de öyle canım bilmiyorum normal mi

Kızlar çöp kovasıyla, gümüş kapağı n11 den aldım. 100 TL indirim verdi 1514 e düştü ikisi. Korbelli bu fiyta başka yerde bulamamıştım. Alacak olanlar varsa bilginize
Korbell in poşetini aldım ben çok güzel kokuyor. Çöp kovasını da alacaktım da eşim çöp tenekesi apartman çıkışında ben atarım biriktikçe dedi tamam dedim ne diyim

Ben bir tane kalın bir tane penye 3-4 tane de müslim battaniye alacağım ebebekten almıştım daha önce oğlum hala kullanıyor onunla uyuyor hatta
Bez konusunda ilk çocukta aşırı pişik olduğu ve bir sürü bez denemek zorunda kaldığımız için Stok yapmayı düşünmüyorum bu sefer
Alpar Tekstil Kışlık 2,5 Tog Fermuarlı Kız- Erkek Bebek-çocuk Torba Uyku Tulumu 2,5 Tog- Gri/ Puantiyeli Fiyatı, Yorumları - Trendyol böyle bir şey aldım yatarken için #reklamdeğil
Feyza Wellsoft Unisex Bebek Tulumu Fiyatı, Yorumları - Trendyol dışarı içinde böyle bir şey alıcam #reklamdeğil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…