Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de hiç bişey yetişmicekmiş gibi hissediyorum jsjsj Ben de biberon almadım ihtiyaç olursa alırım diye
Benim kendimi avutma şekli
Ben de pompa almadım. Kuzenim diyo alma gerek yok şu an lazım olursa zaten en güzelini gidip alırız sana bunları dert etme. Ama ben işte kimseyi uğraştırmak istemiyorum
Neler almadığımı söylesem daha güzel olur ben öğrendiğimden beri ufak ufak aldım hep.

Şundan aldım ben de 1300 e düşmüştü

bende ihtiyaç olabilecek şeyleri almaya çalışıyorum

Ay ben bebiş düşünmeden önce diyodum ki son aya kadar almam bir şey olursa allah korusun üzülürüm en son alırım falan diye halbuki öğrendiğim andan beri parça parça alıyorum hep

Ay ben bebiş düşünmeden önce diyodum ki son aya kadar almam bir şey olursa allah korusun üzülürüm en son alırım falan diye halbuki öğrendiğim andan beri parça parça alıyorum hep
Ben pek almadım şimdi de tutustum bide kararsızlık var tabi önünü alsam bunu mu hep bı oneriye ihtiyacım var

Benim bebek bezi almış olmam snnkdjdkdkkd
Kocam direkt bebek bezi almıştı ben hastane çıkışı
Aynen ama insan duramıyormuş yetişmez diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…