- 9 Ağustos 2016
- 6.101
- 20.226
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #17.301
Ben de pompa almadım. Kuzenim diyo alma gerek yok şu an lazım olursa zaten en güzelini gidip alırız sana bunları dert etme. Ama ben işte kimseyi uğraştırmak istemiyorumBen de hiç bişey yetişmicekmiş gibi hissediyorum jsjsjBen de biberon almadım ihtiyaç olursa alırım diye
Benim kendimi avutma şekli
Neler almadığımı söylesem daha güzel olurNeler aldınız
Bende gözüme bir anne bebek çantası kestirdim onun içinde var diye almadım şimdi.
Alan oldu mu bu çantadan?
MCD Bag Vista Siyah Bebek Bakım Çantası
Bebeğiniz ile günlük gezinti ya da seyahatlerinizdeyken MCD Bag’in size sundukları, onu harika bir bebek bakım çantası yapar. MCD Bag yanınızdayken ihtiyacınız olan her şeye sahip olursunuz. Vista modelimiz hakkında detaylı bilgiye sahip olmak için ürün özelliklerine tıklayarak bilgi sahibi...mcdbag.com
Ben de pompa almadım. Kuzenim diyo alma gerek yok şu an lazım olursa zaten en güzelini gidip alırız sana bunları dert etme. Ama ben işte kimseyi uğraştırmak istemiyorum
Neler almadığımı söylesem daha güzel olurben öğrendiğimden beri ufak ufak aldım hep.
Şundan aldım ben de 1300 e düşmüştüPUREDU Haki Renk Bebek Bakım Çanta Seti- Basil Fiyatı, Yorumları - Trendyol
PUREDU Haki Renk Bebek Bakım Çanta Seti- Basil yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Evet evet kesin lazım olcakları aldım hep gereksiz bişey almamaya özen gösterdiimbende ihtiyaç olabilecek şeyleri almaya çalışıyorum
Battaniye muslin kaç tane aldinizEvet evet kesin lazım olcakları aldım hep gereksiz bişey almamaya özen gösterdiim
Benim bebek bezi almış olmam snnkdjdkdkkdÖğrendiğinde herkesin koştura koştura aldığı bişeyler olmuş
Ben anne bebek çantası almıştım içinde alt açması da var böyle organizerli o işimi görür diye düşünüyorum
Ay ben bebiş düşünmeden önce diyodum ki son aya kadar almam bir şey olursa allah korusun üzülürüm en son alırım falan diyeCidden ya neden böyleyiz her şey tam olmalı ama ben şu an pompa ve kamera almıcam ihtiyaç olursa alıcam bazı şeyleri böyle yapıcam karar verdim
Acele etmemek ve biz hımm ok7. Ay da başlıcam ben yaa demiştim ama nerdeyse bitti
Ben pek almadım şimdi de tutustum bide kararsızlık var tabi önünü alsam bunu mu hep bı oneriye ihtiyacım varAy ben bebiş düşünmeden önce diyodum ki son aya kadar almam bir şey olursa allah korusun üzülürüm en son alırım falan diyehalbuki öğrendiğim andan beri parça parça alıyorum hep
Kız kardeşim gönderdi bana 3-4 tane farklı kalınlıkta, ek olarak kaynanam Özdilekte görüp beğenmiş o aldı bir tane şimdilik yeto dedim abartmaya gerek yokBattaniye muslin kaç tane aldiniz
1 tane hastane çıkışının içinde penye var. Bi tane triko arkadasın hediye etti. Bi tane arkadasım kalın battaniye hediye etti. Bi tane babannemiz örecekmiş. Öyle 4 tane var. 2 tane ince müslin aldım yaz için falan 1 tane de hediye gelmiştiBattaniye muslin kaç tane aldiniz
Kocam direkt bebek bezi almıştıBenim bebek bezi almış olmam snnkdjdkdkkd
Aynen ama insan duramıyormuş yetişmez diyeAy ben bebiş düşünmeden önce diyodum ki son aya kadar almam bir şey olursa allah korusun üzülürüm en son alırım falan diyehalbuki öğrendiğim andan beri parça parça alıyorum hep
Valla benim de ilk bebiş tecrübesizim o konuda ama abartmadan gerçekten lazım olacağını bildiğim şeyleri aldım. Gerisini doğunca kilosuna göre falan seçerim diyeBen pek almadım şimdi de tutustum bide kararsızlık var tabi önünü alsam bunu mu hep bı oneriye ihtiyacım var
Gider heralde erkeğe de kıza da alırsam en son onu alıcam ama tereddütteyim bendeBu ayicikli kıza gidermi sizce
Güzel bak bu ben tinylamb daki ayıcıklı hastane çıkışını diyorsunuz sandım
BEBEĞİNİZ BU KIŞ ÜŞÜMESİN!Hayırlı olsun linkini atabilir misiniz ben bulamadım
Aldım teşekkür ederimHepsi burada da ayicikli olan indirimde bilginize
Günaydın herkese, çok güzel bir hafta olsunKızlar alıyormuyuz bunualacaksak alıcam bugun
ben alcaktım ama belki gerek kalmaz diye vazgeçtim. Lazım olursa alınacak şeyleri saldımm dsfaKızlar alıyormuyuz bunualacaksak alıcam bugun
Göğüs pompası görümcemde varmış bazı şeylere para vermekten kaçınmam lazım. Ateş ölçer kamera onların peşindeyim ayın 8 ine kadar bir şey alamam artıkKızlar alıyormuyuz bunualacaksak alıcam bugun
2 katlı müslinler almıştım 4 katlı peşindeydim 2 tane almış oldum teşekkür ederimHepsi burada da ayicikli olan indirimde bilginize