Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Göğüs pompası görümcemde varmış bazı şeylere para vermekten kaçınmam lazım. Ateş ölçer kamera onların peşindeyim ayın 8 ine kadar bir şey alamam artık 😄
Annem abımın ıkı cocuguna baktı,mutlaka alman lazım dedı,ben bunu alıcam sımdı hepsıburadadan:) anakucagınıda trendyoldan aldım kızlar bu arada bugun gelecek.chıcco aldım yıne,chıccodan godıyoruz bakalım😀evet masraflar benıde ezdı katılıyorum sıfırdan eşya dizmek zormus gercekten.

Annem abımın ıkı cocuguna baktı,mutlaka alman lazım dedı,ben bunu alıcam sımdı hepsıburadadan:) anakucagınıda trendyoldan aldım kızlar bu arada bugun gelecek.chıcco aldım yıne,chıccodan godıyoruz bakalım😀evet masraflar benıde ezdı katılıyorum sıfırdan eşya dizmek zormus gercekten.
aynen onu dedim ben de sıfırdan çeyiz diziyor gibi hissediyoruum

Kızlar bu markanın müslinlerden az biraz indirimi var sepette. Bir arkadaşımla konuştum yeni beneği var evde 10 tane falan müslinim var hepsini kullanıyorum. 4katlı büyük olandan bir tane alsan yeter ama dedi . Bu markadan şimdi 2 grup aldım
Casadora Baby Feather Nakışlı 100% Pamuk Müslin Örtü Seti (90X90 cm 2'li)
Casadora Baby Happy Bee - Nakışlı 100% Pamuk 2'li Müslin Örtü Seti - 90X90 cm

Kızlar bu markanın müslinlerden az biraz indirimi var sepette. Bir arkadaşımla konuştum yeni beneği var evde 10 tane falan müslinim var hepsini kullanıyorum. 4katlı büyük olandan bir tane alsan yeter ama dedi . Bu markadan şimdi 2 grup aldım
2 katlı müslinlerden mi 10 tane var

Bunların fiyatı çok yüksekmiş ya. Birisi daha önce şunu atmıştı favorilemiştim.
Aynı işi görmez mi?

Evwt diyor ki mesela çok güzel kurulama için kullanılıyor Tam kurularken altına yapıyor batıyor kirli olanlar falan derken lazım oluyor diyor O kadar almam yine de süreçte bakarım ben ama 5 6 tane alıyım diye düşündüm
4 tane müslin varmış bende baktım şimdi 4 tane iki katlı aldım kış için. Yeterli bence belki şu 129 TL olanlardan da alırım bir kaç tane😄

Ya kızlar ilk zamanlar dışarı çıkarken ne giydirmeyi düşünüyorsunuz bebişlere ? Benim mart sonuna doğru gözüküyor 21i ama ne alsam kararsız kaldım. Ne kadar soğuk olacağı belli olmuyo ama kısa süreliğinede pahalı bişey almak istemiyorum bidaha giyemeyecek 🤷🏻‍♀️ böyle bişey alan düşünen var mı

😟bunu hiç düşünmemiştim eksikler bitmeyecek galiba . 🫠
Korwel alıcak mıyız Off o da çok pahalı geliyor bana
ilk etapta kokuyu salmıyormuş ama ek gıdaya geçince işe yaramıyor diyorlar skdfh ben almıcam
Bunların fiyatı çok yüksekmiş ya. Birisi daha önce şunu atmıştı favorilemiştim.
Aynı işi görmez mi?

ben atmıştım canım, geçen 2 tane aldım bakalım nasıl gelceek

Ya kızlar ilk zamanlar dışarı çıkarken ne giydirmeyi düşünüyorsunuz bebişlere ? Benim mart sonuna doğru gözüküyor 21i ama ne alsam kararsız kaldım. Ne kadar soğuk olacağı belli olmuyo ama kısa süreliğinede pahalı bişey almak istemiyorum bidaha giyemeyecek 🤷🏻‍♀️ böyle bişey alan düşünen var mı
ben de bilemedim ya cidden eksik bitmiyordu 🙄

Ay bu çok güzelmiş. Bence mart nisan soğuk olur. Kullanılır ama en fazla 1-2 ay kullanacağımızdan çok pahalı bişey almamak lazım gerçekten

Ben düşünüyorum benimde Mart sonu gibi banyo çıkışı falan kullanılabilir

X