Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bunlarda çok kullanışlı oluyormuş. Trendyol inirim yapar diye bekliyorum henüz almadım.

Burda indirimdee, ben burdan aldımmm yumuşacıklar yaa 🫠

Biz bugün bundan aldık bebek10 kuponuyla

Eklentiler

• IMG_5197.png
    IMG_5197.png
    394 KB · Görüntüleme: 43
Aldım ben bundan 3 lü set olarak battaniye bebek bakım çantası alt açma örtüsü. İlk hamile olduğumu öğrendiğimde aldım bi de 😂
Öğrendiğinde herkesin koştura koştura aldığı bişeyler olmuş🤣🤣
Ben anne bebek çantası almıştım içinde alt açması da var böyle organizerli o işimi görür diye düşünüyorum

Ben anne bebek çantası almıştım içinde alt açması da var böyle organizerli o işimi görür diye düşünüyorum
Elindekini denersin baktın olmadı alırsın yaa 😂
Biz sonraya alınacak bişey bırakmamaya yemin etmiş gibiyiz forum olarak neden öyle 😂😂

Kaynanam diyor ki acele etme Ocak ayında alırız herşeyini. Park yatağı hariç hepsinin hazır olması dışında bi sıkıntı yok😂😂😂

Biz sonraya alınacak bişey bırakmamaya yemin etmiş gibiyiz forum olarak neden öyle 😂😂
İnsan heves ediyor ya. Bana diyorlar ki bi sürü kıyafet gelecek hediye. Getirmesinler bebek bezi getirsinler sadece herşeyini ben kendim seçmek istiyorum çünkü yaa 😀

Cidden ya neden böyleyiz her şey tam olmalı ama ben şu an pompa ve kamera almıcam ihtiyaç olursa alıcam bazı şeyleri böyle yapıcam karar verdim 😅😅
Kaynanam diyor ki acele etme Ocak ayında alırız herşeyini. Park yatağı hariç hepsinin hazır olması dışında bi sıkıntı yok😂😂😂
Acele etmemek ve biz hımm ok 🤣🤣7. Ay da başlıcam ben yaa demiştim ama nerdeyse bitti 🙈🙈🙈

Cidden ya neden böyleyiz her şey tam olmalı ama ben şu an pompa ve kamera almıcam ihtiyaç olursa alıcam bazı şeyleri böyle yapıcam karar verdim 😅😅

Acele etmemek ve biz hımm ok 🤣🤣7. Ay da başlıcam ben yaa demiştim ama nerdeyse bitti 🙈🙈🙈
Ben de hiç bişey yetişmicekmiş gibi hissediyorum jsjsj 😂 Ben de biberon almadım ihtiyaç olursa alırım diye
Benim kendimi avutma şekli 😂😂

Bende gözüme bir anne bebek çantası kestirdim onun içinde var diye almadım şimdi.
Alan oldu mu bu çantadan?

Bende gözüme bir anne bebek çantası kestirdim onun içinde var diye almadım şimdi.
Alan oldu mu bu çantadan?

Bunu bilmiyorum ama benim aldığım bu Stylo Star Anne Bebek Bakım Sırt Çantası Termos Çanta - Bej Fiyatı, Yorumları - Trendyol içi çook geniş, yine arkadaşımın önerisiyle almıştım 😅
Yanında da termal yemek taşıma çantası hediye, ek gıda dönemi güzel iş görür

X