Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de hiç bişey yetişmicekmiş gibi hissediyorum jsjsj 😂 Ben de biberon almadım ihtiyaç olursa alırım diye
Benim kendimi avutma şekli 😂😂
Ben de pompa almadım. Kuzenim diyo alma gerek yok şu an lazım olursa zaten en güzelini gidip alırız sana bunları dert etme. Ama ben işte kimseyi uğraştırmak istemiyorum
Neler almadığımı söylesem daha güzel olur🥲🥲 ben öğrendiğimden beri ufak ufak aldım hep.
Bende gözüme bir anne bebek çantası kestirdim onun içinde var diye almadım şimdi.
Alan oldu mu bu çantadan?

Şundan aldım ben de 1300 e düşmüştü

Ben de pompa almadım. Kuzenim diyo alma gerek yok şu an lazım olursa zaten en güzelini gidip alırız sana bunları dert etme. Ama ben işte kimseyi uğraştırmak istemiyorum
Neler almadığımı söylesem daha güzel olur🥲🥲 ben öğrendiğimden beri ufak ufak aldım hep.
Şundan aldım ben de 1300 e düşmüştü
☺️☺️bende ihtiyaç olabilecek şeyleri almaya çalışıyorum

Cidden ya neden böyleyiz her şey tam olmalı ama ben şu an pompa ve kamera almıcam ihtiyaç olursa alıcam bazı şeyleri böyle yapıcam karar verdim 😅😅

Acele etmemek ve biz hımm ok 🤣🤣7. Ay da başlıcam ben yaa demiştim ama nerdeyse bitti 🙈🙈🙈
Ay ben bebiş düşünmeden önce diyodum ki son aya kadar almam bir şey olursa allah korusun üzülürüm en son alırım falan diye 😅😅 halbuki öğrendiğim andan beri parça parça alıyorum hep ☺️

Ay ben bebiş düşünmeden önce diyodum ki son aya kadar almam bir şey olursa allah korusun üzülürüm en son alırım falan diye 😅😅 halbuki öğrendiğim andan beri parça parça alıyorum hep ☺️
Ben pek almadım şimdi de tutustum bide kararsızlık var tabi önünü alsam bunu mu hep bı oneriye ihtiyacım var😅

Benim bebek bezi almış olmam snnkdjdkdkkd
Kocam direkt bebek bezi almıştı😅 ben hastane çıkışı 😅😅
Aynen ama insan duramıyormuş yetişmez diye🤣

Kızlar alıyormuyuz bunu 😀alacaksak alıcam bugun🫠

Eklentiler

• IMG_5742.png
    IMG_5742.png
    193,1 KB · Görüntüleme: 47
X