Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    98
Yıne masrafa grdım az oncemecburen dısarı cıkarırken boyle bısey lazımdı,0-3 ay aldım kucuk gelmez ınsallah
Masraflar bitmiyor vallahi battık ve al al da bitmiyor yani
Kızlar şimdi gelebildim çok yoğundu affedin nolur hislerim beni ters köşe etti erkek anası oluyorum ben deeeeeeeee E elektroforez @imagination forever maya91
Seninle zaten belirtilerimiz birebir aynıydı sağlıcakla gelsin miniikkkk

Kızlar şimdi gelebildim çok yoğundu affedin nolur hislerim beni ters köşe etti erkek anası oluyorum ben deeeeeeeee E elektroforez @imagination forever maya91
Ayyy uyuya kaldım seni beklerken rüyamda neler gördüm balon mu patlatmadım , site sayfasını mı görmedim şimdi gök gürültülüsüne uyandım direk buraya girdim aynı rüyamda gördüğüm gibi oldu her yer mavi Hayırlı uğurlu olsun canım benim bu grupta böyle bir şey oluştu ikinci üçüncü gebelikler hep aynı sevinenler kendine arkadaş gelecek olan ilk bebeler Hayırlı uğurlu olsun canım benim, sağlıcakla gelsin minik Kerem

Aynen ya ahhahaha ama nasıl bir hissi ilk kez yanıldım Allah hayırlısını versin sağlıklısını inşallah
Ahaha ama şey de var hani zaman yaklaştıkça erkek hissediyorum dedin ya sanırım o an gerçek bir hissiyat mı yükleniyor dank diye noluyor bende aynı şey hissettim öğrenmeden sanırım bu da kız olacak diye

Valla aynen öyle oldu sona doğru erkek kesin dedim dank etti herhalde neyse hayırla dağlıkla gelsin öinnoşum baş tacı kız olursa ipek olacaktı kerem geliyor

Valla aynen öyle oldu sona doğru erkek kesin dedim dank etti herhalde neyse hayırla dağlıkla gelsin öinnoşum baş tacı kız olursa ipek olacaktı kerem geliyor
Sağlıcakla gelsin kuzucuk bende erkek olsaydı Kerem düşünüyordum çok beyefendi ve kibar bir isim gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…