- 30 Nisan 2018
- 1.804
- 2.169
- 37
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #13.861
Grubun kaderi değişmedi cinsiyette değişmedi sağlıkla gelsin insallahKızlar şimdi gelebildim çok yoğundu affedin nolurhislerim beni ters köşe etti erkek anası oluyorum ben deeeeeeeee E elektroforez @imagination forever maya91
Aynen ya ahhahaha ama nasıl bir hissi ilk kez yanıldımGrubun kaderi değişmedi cinsiyette değişmedi sağlıkla gelsin insallah
Cnmm saglkla gelsin bebisiniz hadi hayrli olsnEn çok buna oğlum sevindişaka bir yana Allahım sağlıklısını versin hep böyle dua ettim ama çok yoğundu onlar gidince girebildim buraya
Masraflar bitmiyor vallahi battık ve al al da bitmiyor yaniYıne masrafa grdım az oncemecburen dısarı cıkarırken boyle bısey lazımdı,0-3 ay aldım kucuk gelmez ınsallah
Seninle zaten belirtilerimiz birebir aynıydıKızlar şimdi gelebildim çok yoğundu affedin nolurhislerim beni ters köşe etti erkek anası oluyorum ben deeeeeeeee E elektroforez @imagination forever maya91
Mükemel ben istifa etmek zorunda kaldım çok kötüydüm mide bulantıları kusma ama heyete girmek vs aklıma hiç gelmedi çalişmadiğim için birazda ondan piskolojim iyi değilBen şuan heyet raporluyum muhtemelen 2 yıl daha çalışamam gibi
Hastanede çalışıyorum ebe hemşireyim
Hastanede mi çalışıyordun sen de canımMükemel ben istifa etmek zorunda kaldım çok kötüydüm mide bulantıları kusma ama heyete girmek vs aklıma hiç gelmedi çalişmadiğim için birazda ondan piskolojim iyi değil
Yok özel sektörde muhasebeciyim.Hastanede mi çalışıyordun sen de canım
Amin inşallah canım benim çok teşekkür ederimMasraflar bitmiyor vallahi battık ve al al da bitmiyor yani
Seninle zaten belirtilerimiz birebir aynıydısağlıcakla gelsin miniikkkk
Hahahahha yok üzülmedim hep sağlıklısını istedim duamdaCnmm saglkla gelsin bebisiniz hadi hayrli olsnuzulme bidahakine kız olur
Canım tebrik ederim Ben bugün yazıcaktım erkek hissediyorum seninle ilgili diye .Kızlar şimdi gelebildim çok yoğundu affedin nolurhislerim beni ters köşe etti erkek anası oluyorum ben deeeeeeeee E elektroforez @imagination forever maya91
Ayyy uyuya kaldım seni beklerken rüyamda neler gördüm balon mu patlatmadım , site sayfasını mı görmedimKızlar şimdi gelebildim çok yoğundu affedin nolurhislerim beni ters köşe etti erkek anası oluyorum ben deeeeeeeee E elektroforez @imagination forever maya91
Sen değiştir bari bu kaderi bir sen kaldın galibaGrubun kaderi değişmedi cinsiyette değişmedi sağlıkla gelsin insallah
Ahaha ama şey de var hani zaman yaklaştıkça erkek hissediyorum dedin ya sanırım o an gerçek bir hissiyat mı yükleniyor dank diye noluyor bende aynı şey hissettim öğrenmeden sanırım bu da kız olacak diyeAynen ya ahhahaha ama nasıl bir hissi ilk kez yanıldımAllah hayırlısını versin sağlıklısını inşallah
Valla aynen öyle olduAhaha ama şey de var hani zaman yaklaştıkça erkek hissediyorum dedin ya sanırım o an gerçek bir hissiyat mı yükleniyor dank diye noluyor bende aynı şey hissettim öğrenmeden sanırım bu da kız olacak diye
Canım son anda ben de erkek hissettimCanım tebrik ederim Ben bugün yazıcaktım erkek hissediyorum seninle ilgili diye .
INanmicaksin bizde kiz olsa ipek koycaktik. Erkekmiş kerem koycaz allahin izniyleValla aynen öyle oldusona doğru erkek kesin dedim dank etti herhalde neyse hayırla dağlıkla gelsin öinnoşum baş tacı kız olursa ipek olacaktı kerem geliyor
Canımcımmm hayırlı olsun, sağlıkla gelsin miniğinnnn inşallah.E elektroforez canım cinsiyeti erkekismini de Kerem diye güncelleyebilirsin Keremikom geliyor inşallah
Sağlıcakla gelsin kuzucuk bende erkek olsaydı Kerem düşünüyordum çok beyefendi ve kibar bir isim gibi geliyorValla aynen öyle oldusona doğru erkek kesin dedim dank etti herhalde neyse hayırla dağlıkla gelsin öinnoşum baş tacı kız olursa ipek olacaktı kerem geliyor
Ciddi olamazsınINanmicaksin bizde kiz olsa ipek koycaktik. Erkekmiş kerem koycaz allahin izniyle