Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    7
Kizlar selam daha önce bogaz kurulduğundan şikayet etmistimcaba seker mi diye supheleniyordum ama galiba gebelik riniti oldu bende surrekli burnum kasiniyor asla nefes alamiyorum daha önce bu durumu yasayan var mi benim ilk kez başıma geldi cok zor bir durum nefessiz kalmak tavsiye verebilecek olan var mi
Of benimde burnum cok tıkalı kaşınıyor da gebeliktenmiymiş o

Of benimde burnum cok tıkalı kaşınıyor da gebeliktenmiymiş o
Valla ben çok kötü oluyorum illadin le kendime zor geliyorum gebelikte kullanilmiyor ama nefeessiz kalinca koşuyorum.baya baya okudum netten demir takviyeleride yapabiliyormuş ondanda olabilir kullanmayip deneyeceğim bir kac gun sizin demir ilaci markaniz nedir acaba markami alerji yapti aklimda bir ton soru

Valla ben çok kötü oluyorum illadin le kendime zor geliyorum gebelikte kullanilmiyor ama nefeessiz kalinca koşuyorum.baya baya okudum netten demir takviyeleride yapabiliyormuş ondanda olabilir kullanmayip deneyeceğim bir kac gun sizin demir ilaci markaniz nedir acaba markami alerji yapti aklimda bir ton soru
Ben henüz başlamadım demir ilacına.

Hayırlı olsun🌸daha önceki kontrolde kaç haftalıktı 7+2 de duydunuz acaba bende daha duyamadım da geç duyuluyomu merak ediyorum
5+2 de gitmiştim karından tam görülmemişti 2 hafta önceydi geç döllenme olabiliyor ama çok erken öğrenmek tamamen stres herşey yolunda bile olsa düşünmekten yoruluyor insan. Biraz akışına bırakmak gerekiyormuş😊 3. Gebeliğimde olsa hala öğrenecek çok şey var 🙈

5+2 de gitmiştim karından tam görülmemişti 2 hafta önceydi geç döllenme olabiliyor ama çok erken öğrenmek tamamen stres herşey yolunda bile olsa düşünmekten yoruluyor insan. Biraz akışına bırakmak gerekiyormuş😊 3. Gebeliğimde olsa hala öğrenecek çok şey var 🙈
Benimki geç döllenme yani bunu dr demeden de biliyodum çünkü gecikmenin 7. Günü kanda düşük değerle öğrendim😂keseyi ilk gördüğünde 5 haftalık diyebiliriz demişti 2 hafta sonra gittim bebek oluşmuş ama kalp atımı duyamadı salı günü tekarar gidicem inşallah duyarım🥺

Kızlar bu regl olacak gibi şişkinlik, karın ağrısı demeyeyim ama böyle bi huzursuzluk sizde de oluyor mu? 5+2 yim şu an. Lekelenmeler de devam ediyo arada. Artık onu saldım gibi, doktor olabilir taze kan ve yoğun olmadıkça sorun yok dedi ama. Sakince gebelik geçiririm sanmıştım. Ama yok 🥲

Eldorin Eldorin beni de ekler misin sat 8 Kasım . Kese 4+4 görüldü ama kesede bebek hala gözükmedi. Yaş 30 ikinci bebeğim bu , öbürü tüp bebişti . Bundan korkuyorum o sebeple sağlıksız falan olup boş çıkar mı diye 😞 nasip artık

Kizlar bende kimyasal geçirdim 11 inde kanamam basladi 16 sinda bitti yani 15 ve 16 si lekelenme seklindeydi ovulasyon testi yaptim iki cizgide kipkirmiziydi ama ben ilişkiye giremezdim çünkü lekenmem vardi suanda cok silik çıkıyor ovulasyon acaba tekrar yumurtlarmiyim bu ay

Kizlar bende kimyasal geçirdim 11 inde kanamam basladi 16 sinda bitti yani 15 ve 16 si lekelenme seklindeydi ovulasyon testi yaptim iki cizgide kipkirmiziydi ama ben ilişkiye giremezdim çünkü lekenmem vardi suanda cok silik çıkıyor ovulasyon acaba tekrar yumurtlarmiyim bu ay
Ovulasyon hep silik çıkar. Asıl yumurtladığın gün kopkoyu çizgi çıkan gündür. Ya çatlamıştır veya çatlamak üzeredir. Mikmik sonrası kalçayı biraz yükselt ayakları yukarı dik :KK15:

Merhaba kızlar 12 Aralık da beta hcg 46 ydi adetime gün varken ,16snde tekrar baktırdım 496 çıktı bu artış normal mi sizce?

X