- 26 Aralık 2015
- 11.669
- 18.835
- 34
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #13.881
Evet ya ben ilkinde Kerem koymayı istiyorduk eşimle. Ama kuzenimin oğlu Kerem diye loymamıstık içimde de kalmıştı. Dedim bu sefer ne olursa olsun erkek olursa koyalım ve koyacağız inşallahSağlıcakla gelsin kuzucuk bende erkek olsaydı Kerem düşünüyordum çok beyefendi ve kibar bir isim gibi geliyor
Valla erkek anası yolunda devam hep Hürrem diyorlar benim de aklıma geliyorCanımcımmm hayırlı olsun, sağlıkla gelsin miniğinnnn inşallah.Erkek anaları için akıma denk geliyorum hürremin sesiyle
bende de var. ama madaolyon hastalığı dedi doktor. vücutta döküntüler oluyor. tedavi yok kaşınmasını önlemek için bepanthol sensiderm kullanıyorum.Kizlar gunaydin. Dün bir arkadaş kaşıntı sorunundan bahsetmisti ismini hatrlamiyorum. Gece bendede kaşıntı basladi ve sabaha kadar uyutmadi kafayi yicektim. Sadece bacaklarim kollarim ve ellerim kaşınıyor. Netten baktım doktora gorünün ihmal etmeyin falan yazıyor. Tam bulantilarim gecti rahatladim derken bu basladi of
Seni hatırladım birlikte ilerledik bu yoluBenim son adet 18 Haziran hala ben de hissetmiyorum dün kontrolüm vardı 10-15 güne hissedersin dedi
Ilk defa duydum bu hastaligi gecms olsn. Bende dokuntu olmuyor. Sadece bacak ve kollarim kasiniyor. Dun gece uyumadan once bebe yagi sürdüm hic kaşinmadi gece. Yarin doktora sorcam zatenbende de var. ama madaolyon hastalığı dedi doktor. vücutta döküntüler oluyor. tedavi yok kaşınmasını önlemek için bepanthol sensiderm kullanıyorum.
Kaşıntın ne durumda canım?Kizlar gunaydin. Dün bir arkadaş kaşıntı sorunundan bahsetmisti ismini hatrlamiyorum. Gece bendede kaşıntı basladi ve sabaha kadar uyutmadi kafayi yicektim. Sadece bacaklarim kollarim ve ellerim kaşınıyor. Netten baktım doktora gorünün ihmal etmeyin falan yazıyor. Tam bulantilarim gecti rahatladim derken bu basladi of
Ay aynısını sabah söyledim neden küçük olmuş dedimAyy bebıslerımm bugun karnım kuculmus gıbı bebısı hıc hıssetmedım kendımı hafıflemıs hıssedıyorumarada oluyomu sızede boyle hamıle degılmıs hissi
Bızım bebısler cok şanslııı her dakika onları merak eden seven annişleri varAy aynısını sabah söyledim neden küçük olmuş dedim
Evet canım dün grupta paylaştım cinsiyeti öğrendik oğluş geliyorSeni hatırladım birlikte ilerledik bu yoluHayriye sultan güldü sonunda dedik
Bakalım haftaya bende gidicem cinsiyetiniz söylerim dedi heyecanlıyız
Sen naptın öğrene bildin mi cinsiyetini
Ayy bebıslerımm bugun karnım kuculmus gıbı bebısı hıc hıssetmedım kendımı hafıflemıs hıssedıyorumarada oluyomu sızede boyle hamıle degılmıs hissi
yaa bugün yalnız olmadığımı bilmek sevindirdiiiii sdhajd ilk kez böyle hissettim dün hamile gibiydim bugün değil gibi sfsAy aynısını sabah söyledim neden küçük olmuş dedim
Dun gece bebe yagı sürüp öyle uyudum cok sukur hic kaşintidan uyanmadim. Gün icinde yine sürcem ara sira oluo cnku kaşinti. Yarinda doktora sorcam bakalımKaşıntın ne durumda canım?
bilgisayardan girince yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Girince günceller :)E elektroforez ismini Kerem diye güncellemeyi unutmuşsun canımbir yaz da oğluşumun adı nasıl görünüyor bakayım
Erkek diye güncellemiş ama onu unutmuş galiba ondan dedimdibilgisayardan girince yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Girince günceller :)
Yeeaaa heyecan dorukta demekDurduk yerde benim gibi gecenin bi yarısı bebisin hayalini kurup kendini aglarken bulan var miben iyice duygusal oldum agsfhhdf burada mesajlar birikmis cok aktif bi grup onları okurken birden kokusunu düsündüm saskın bakısları ve durduk yerde heyecanlanması shjddjjd kuduruk oldum ben her seyi tozpembe gorme safhasına gectim ama zorluklara karsı kendimi hazırlamam da lazım öyle paylaşmak istedim sizle
Ya bende de kaşıntı çok oluyor. Özellikle banyo yaptıktan sonra nemlendirici sürmezsem gece uyuyamıyorum. Çok kalın ve bedenime iyi gelmeyen kumaşları giymemeye çalışıyorum ama hamilelik hormonlarıdır, göbüşlerimiz de kaşınıyor diye doktora söylenmesi gerektiği aklıma gelmedi. Cumartesi kontrolüm var sorayım bakayımKizlar gunaydin. Dün bir arkadaş kaşıntı sorunundan bahsetmisti ismini hatrlamiyorum. Gece bendede kaşıntı basladi ve sabaha kadar uyutmadi kafayi yicektim. Sadece bacaklarim kollarim ve ellerim kaşınıyor. Netten baktım doktora gorünün ihmal etmeyin falan yazıyor. Tam bulantilarim gecti rahatladim derken bu basladi of
MerhabaMerhaba arkadaşlar bende son adet 24,Haziran
Haftaya cinsiyetini öğrenirsiniz dedi doktorum sizler içinizde hissediyor musunuz ben hiç hissetmiyorum da
Benim erkek dkdkslla. Ben de hissetmiyorumBu hissedilmeyen tayfa galiba kız tayfası
Benimde sat 30 mayıs ama ikizler tık yok hala
Yaaa benim de kafamı çok karıştırıyor bu aylarKızlaaaaaaaar dün eşimle kıyafet bakmaya bir kaç bişey almaya çıktık ama bilemedim hiç kaç aylıktan ne alınır. Benim bebişim Martın ilk haftası civarında gelecek hatta sezeryanla olursa Şubat sonu olabilirmiş mevsimsel neler alabilirim. Deneyimli annelerden ve sizlerden destek istiyorum. Mesela 0-3aylik mi almak gerekli 3-6 mı daha kullanışlı olur yoksa 6-9mu? Hemen büyüyorlar diyorlar. Mart başı havalar hala soğuk olur değil mi? Daha kalın şeyler mi almak gerekiyor? Gerçekten sıfır bilgiye sahibim. Sizlerin önerisine açığımSizler neler aldınız kıyafet ile ilgili? Kaç aylıklardan aldınız?
Ben de öyle düşünüyorum. 2021 de sivilce için 7-8 ay ilaç kullanmıştım, tedavi sonrası azaldı gibi ama cildim hep kuruyor. Hamilelikte daha da arttı.O zaman hiç korkma canım dermatolojik biseydir belkide cildin kuruyordur vs. Nemli tut vücudunu.Karaciğer enzimlerin (Alt ast )değerlerin yükselmediyse hiç korkma. Benim yüksek çıkmıştı çok korkmuştum ama şuan inişte çok şükür
Ya ben sanki rahmimi parmakları ile kurcalıyormuş gibi birşeyler hissettim ama rahimde biraz sızlama da olabilirBir gün gümbür gümbür buradayız diyecekler bakalım ne zamanben oğlumu 17. Haftalarda hissetmiştim hıçkırır tarzda
Ben ilk bebeğimde her türlü kremi ayva çekirdeğini tahin yağını vs vs denedim..ama ağlayarak emzirdim 10-15 gün..sonra gümüş kapak aldım son çare olarak..taktıktan itibaren mucizevi bir şekilde rahatladı ve bir iki güne tamamen geçti..ama ben 2 ay falan gece gündüz sürekli taktım..çıkarmayı denediğimde acıyordu...göğüs ucu yarası zor gerçekten..Doğum sancısı da neymiş diye düşündüğümü bile hatırlıyorum..ama mesela kız kardeşimde de hiç olmadı..yani yapı meselesi sanırım..bence doğum sonrasına bakın acı hissederseniz gümüş kapak alın..ama sıkıntı yaşamayacak olursanız zaten gerek yok..Ay ben de öyle yapıyorum yahastane çıkışı aldım tek o da krem rengi gümüş kapak şart mı peki yoksa şu kalkanlar da işe yarar mı
Sen zaten renksiz alacağım demiştinBen de öyle hala %100 denmedi haha o yüzden mavi pembe ve böyle çok kızsal ya da erkeksi şeyler almıyorum dümdüz
Dün nisanda doğum yapan arkadaşımla konuştum. Kız bütün hamileliğini Allah’a emanet yaşamış. Ne zamanında doktor kontrole gitmiş. Zaten hep farklı farklı doktorlara gitmiş. Doğumu yapacağı doktoru doğumdan 1 hafta önce aramaya başlamış KOCASI sadeceYo
gogus pedi mantar yapıyormus,ıyı degılmıs obende yakın arkadaslarıma soruyorum hep 24 saate gerek yok mesela sabah krem sürersin üzerine gümüş kapagı koyarsın sütyenının ıcıne,rahatsız etmedıgı surece durur 3,5 saat.dogunca bebısko emzırdıkten sonra krem sürüp kapagı koymak gerekıyormus eskıden analarımız napıyomus bılemedım
Vallahi canim korkiyorum artik birsey cikacak degerlerimde diye acaba besleniyor mu ? artik yediklerimizdrn beslendigi icin yeterli geliyor mu hic bilmiyorum2 ay kullandım herhalde danım uzun zamandır kan tahlili vermediysen bir kan tahlili ver canım alt ast baktırmak istiyorum de
Canım, benim içimde gaz olmadığı zaman ve tuvaletle ilgili sıkıntı olmadığında göbeğim yumuşuyor ve iniyorAyy bebıslerımm bugun karnım kuculmus gıbı bebısı hıc hıssetmedım kendımı hafıflemıs hıssedıyorumarada oluyomu sızede boyle hamıle degılmıs hissi