Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    18
Kızlar selamlar nasılsınız :)
Benim zofer isimli ilacı bir dün almamdan sonra 3 gün aşırı iyi geçen günlerimden sonra bugün yine kusmalarım başladı. Demek ki ilaç max 3 gün etkiliymiş :) olsun. Doktor çok gerekmedikçe alma dedi. Bu hafta inşallah tekrar ihtiyaç duymam. Bu arada gebelikte rüya çok sık görülür derlerdi ama ben geçen sefer kanamam olduğunu görmüştüm aşırı korkmuştum. Bugün yine uyurken kanamam oluyordu düşük mü yapıyorum diye ağlıyordum. Niye böyle rüyalar görüp duruyorum ya çok etkileleniyorum😔
Endişeleriniz rüyalarınıza yansiyordur, içinizi ferah tutun tersine çıkacak bence 💐

Evettt hemen lavaboya koştum 🥹 aslında çok kaygılı bir insanımdır ama nedense şu son 3 haftadır hiç bir kaygım kalmadı gibiydi. Hatta bebiş beni değiştiriyor büyütüyor sanırım diye düşünüyordum ama sanırım içten içe kaygılarım hala var
Olmaz mı yok desekte oluyor insanda bı korku stres😊

Maşallah, Allah sağlıkla kucağımıza almamizi nasip etsin bebeklerimizi. Ben bebeğinizi kız gibi gördüm. Nubu parlıyor sanki yatay şekilde, doktor bir tahminde bulundu mu? Fetal DNA yapan arkadaşların sonuçları çıkmaya başlamıştır cinsiyetleri belli olanlar olması lazım , sahiden arkadaslar nerdesiniz? Fetal DNA yaptiranlar ses verin 😊😊😊
Aslında şu vakte kadar herkes erkek diyordu dün eltim ve görümcem görünce kız tahmininde bulundu kv de kız diyor hayırlısı bakalım. Kız olursa kızıma ihanet edermişim gibi bir his var içimde niyeyse çünkü o minik olacak ve daha çok sevilir gibi geliyor. Halbuki kızım 8.5 yıl kaldı tahtta en küçük ve tek kız torun olarak.şimdi oğlumu da kızımı da biricik diye seviyorum sözle...

Arkadaşlar ben biraz üşütmüşüm hapsirip duruyorum, hapsirirken karnım kasılıyor, Allah'ım bi hayırlısı ile dogursaydik... herşeyden kıl kapiyorum.... 😂 Üşütünce mide hassasiyetim de arttı, ne yesem tadım yok ya...

Arkadaşlar ben biraz üşütmüşüm hapsirip duruyorum, hapsirirken karnım kasılıyor, Allah'ım bi hayırlısı ile dogursaydik... herşeyden kıl kapiyorum.... 😂 Üşütünce mide hassasiyetim de arttı, ne yesem tadım yok ya...
Öksürüp hasirirken acayip kramp giriyor oturup yapmayı dene yumsatarak dene, acayip acıtıyor yoksa

Öksürüp hasirirken acayip kramp giriyor oturup yapmayı dene yumsatarak dene, acayip acıtıyor yoksa
Aniden geliyor ya bişey deneyemiyorum o anda ama karnimdan değil de göğsümden destek almak için hemen göğüs kafesime elimi koyuyorum, beynim orayi düşününce karnım fazla kasılmıyor sanki...

Bilgilerinizi beni etiketleyerek paylaşabilirseniz ekleyebilirim

İstanbulda yaşıyorum.
31 yaşındayım
İlk gebelik
5+3 keseyi gördük
6+4 te kalp atışını duyduk
Son muayenede ölçüm kilom 90 öncesini bilmiyorum.
Son adeti tarihini sorarlarsa doktor 4ekim deyin dedi.
Cinsiyetini bu hafta öğrenicez 🧿❤️

Fitil olarak da aynı etkileri yaptı bende canım çok soğudum progestandan ama en ufak bir ters harekkette ağrım olunca da ödüm kopuyor...
Bende ağız yoluyla aldığımda başım döndü yere düştüm o kadar fazla sıkıntı oldu vajinal çok rahat eğer riskin kalktıysa ortadan kesin bu ilacı bide gece almak daha rahat

İstanbulda yaşıyorum.
31 yaşındayım
İlk gebelik
5+3 keseyi gördük
6+4 te kalp atışını duyduk
Son muayenede ölçüm kilom 90 öncesini bilmiyorum.
Son adeti tarihini sorarlarsa doktor 4ekim deyin dedi.
Cinsiyetini bu hafta öğrenicez 🧿❤️
Cok erken degilmi

Bende listede yokum
Yaş 27
İlk gebelik
İstanbul ( Anadolu )
Kilo başlangıç 64
Sat 22 Ekim
Kese 4+5
Kalp atışı 7+5
Tahmini cinsiyet : erkek
Doğum tarihi ; 27 Temmuz
( benim doğum günümde 27 Temmuz denk gelirse çok gülerim :KK70: )
Sat nedemek kese neden farkli kalp atisi neden farkli ben de hamileyim 10 hafta 1 gunlük son adet tarihim de 9 ekim

X