- 30 Nisan 2018
- 1.804
- 2.169
- 37
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #13.821
Bazi bebekler doğru kavrayamiyor sanırım ondan oluyor öğrenene kadar yara oluyor bazisinda hiç yasamiyorsun aynen bu sefer serbetliyimAyy evet sımdı okuyunca bıle gogsum sızladıbenım sımdıden cok hassaslastı gogus ucum agrıyor baya.arastırmalarıma gore doguma bır ay kala lansınoh kremı sürüp gumus kapak kapamak yara olmasını engellıyormus canım,sende dene bu kez yara olmasın aman
Serbetlıyım dıyınce tarkanın sarkısı geldı aklımaBazi bebekler doğru kavrayamiyor sanırım ondan oluyor öğrenene kadar yara oluyor bazisinda hiç yasamiyorsun aynen bu sefer serbetliyim
Çalışıyor olursam koyamam diye düşünüyorumSanırım lansinohu sürüp kapagi takacaksinama 24 saat kullanmaya gerek yoktur heralde
Ay hadi ya neyse o zaman ped az almıştım zaten 36 lı. Çalışmıyor olursam yaparıım inşallahYo
gogus pedi mantar yapıyormus,ıyı degılmıs obende yakın arkadaslarıma soruyorum hep 24 saate gerek yok mesela sabah krem sürersin üzerine gümüş kapagı koyarsın sütyenının ıcıne,rahatsız etmedıgı surece durur 3,5 saat.dogunca bebısko emzırdıkten sonra krem sürüp kapagı koymak gerekıyormus eskıden analarımız napıyomus bılemedım
Serbetlıyım dıyınce tarkanın sarkısı geldı aklıma
Hangi sağma makinesi peki?Süt sagma makınasıda kesın gereklıymıs cunku sagılmazsa mastit olma riski oluyormus,(mastitte ateşli bir şekilde goguste süt tıkanmasıymıs cok agrılı bır olaymıs) onuda not olarak belırteyım arkadaslarım,sütleri hep bosaltalım gogsumuzden hem bebekle hem sağımla.(benım ıcın travmatık bu sagma olayı ama mınnosum ıcın yapıcam artık)
Yok calısmayız benceÇalışıyor olursam koyamam diye düşünüyorum
Ay hadi ya neyse o zaman ped az almıştım zaten 36 lı. Çalışmıyor olursam yaparıım inşallah
Evet biz de tek düşünüyoruz da nasip bakalımYok calısmayız benceben 32. Haftada ayrılmayı dusunuyorum tam kışa gelıyor ya evde takılmak istiyorum,sonrasında ücretsiz izin alırım dıye dusunuyorum 6 ay.bi tane cocuk düşündüğüm için tadını cıkarmam lazım
Evet bebebao,philips ve lansinoh iyiymiş canım,üçünden hangısı denk gelırse elektrıklı olandan alırız.Hangi sağma makinesi peki?Tiniminimavihanim arkadaşımla konuşurken bebebao önermişti.
Bebebao kablosuz eller serbest olduğu için mantıklı geldiEvet bebebao,philips ve lansinoh iyiymiş canım,üçünden hangısı denk gelırse elektrıklı olandan alırız.
Öyle secenek varsa oyle yaparsın 32.haftadan sonra eve pc yollasınlarEvet biz de tek düşünüyoruz da nasip bakalımözel sektör de olduğum için çalışabildiğim kadar çalışmak istiyorum. Zaten eve pc yollarlar kesin evden çalışmam için. Yerime kimseyi bakmıyorlar çünkü
Alırsan banada yaz,bende alıyım,tr de satılıyormu oBebebao kablosuz eller serbest olduğu için mantıklı geldi
Evet acil işleri 5 dk yapıp yollarımÖyle secenek varsa oyle yaparsın 32.haftadan sonra eve pc yollasınlarhem mınnosla evde takılmıs olursn hemde işle oyalanırsın mantıklı aslında
Evet evet hepsiburada da var. İndirimleri bekleyeliimAlırsan banada yaz,bende alıyım,tr de satılıyormu o
Şu an kardeşim kullanıyor gerçekten çok kullanışlıymış kablo filan gerekmeksizin şarjıda uzun süre gidiyor.Evet bebebao,philips ve lansinoh iyiymiş canım,üçünden hangısı denk gelırse elektrıklı olandan alırız.
Yarında ekimin güzel indirimleri olacakmış MayamEvet acil işleri 5 dk yapıp yollarım
Evet evet hepsiburada da var. İndirimleri bekleyeliim
Hepsburada da var canımm bakAlırsan banada yaz,bende alıyım,tr de satılıyormu o
Yok hayır daha 9 haftalıklar siz kaçıncı haftadasınızteşekkür ederimmm cinsiyetleriniz belli oldu mubende 25.haftadan sonra başlayacağım ufak ufak liste yapıyorum
Biraz arastırma yaptım canım yara oluyomus gögüs ucuen iyi gümüş kapakmış,krem sürüp onu kapayınca iyileştiriyormuş hemen.tanıdıgım herkes onu söyledi bende ebebkten aldım.hatta dogum yapmadan 1 ay once takmaya baslamak cok ıyı oluyormus
Kızlar bu göğüs ucu yarası fena ilk bebekte bişey yoktu ben ikincisinde yaşadım resmen emzirmek istemiyordum tam bir ay o memeyi yakaldigi an berbat bir acı beynime giriyordu resmen kanıyordu bir ay öyle çektim silikon UCLA emzirdim ama bebek yakalayamdi kremle filan anca geçmişti o yüzden önemli bişey haberiniz olsun
Ya peki bu göğüs pedi kullanmak şart mı ne zaman kullanılıyor? Lansinohnun aldım. Gümüş kapağı 1 ay önce takınca 24 saat mi hep kalcakne çok sordum
Kızlar ben tahinin üzerinde biriken yağın göğüs ucuna çok iyi geldiğini duydum ama ne kadar doğru bilemem bir arkadaşım onunla toparladığını söylemişti. Aklınızda bulunsun o daSanırım lansinohu sürüp kapagi takacaksinama 24 saat kullanmaya gerek yoktur heralde
18 haftalık olduk bizYok hayır daha 9 haftalıklar siz kaçıncı haftadasınız
Ayy battık zaten bebitomYarında ekimin güzel indirimleri olacakmış Mayam