Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Canim sendemi adet olmadin bende olmadim henuz senin gecikme oluyormuydu arada bide herhangi belirtin varmi 🌸💜
hiç gecikmem olmazdı 3 gün oldu sadece belim ağrıyor ilk gün test yaptım ama negatif belki geç dölenme filan olmuştur dedi dr.az daha bekle dedi 2 gün daha bekliycem

Canım rengi pembeyse pozitif bence hiç duymadım o markayı senin için uykumun arasında siteye girdim. Hadi inşallah sakince bekle yarın baska markalar yaparsın 🤩
Pembemsi canım kafayı yiyeceğim test kalmadı , eşim nöbete gitti. Elimde ovulasyon testi kalmış 1 tane. Forumda okuduğum kadarıyla gebelik varsa pik oluyormuş denesem mi ne yapsam.

Pembemsi canım kafayı yiyeceğim test kalmadı , eşim nöbete gitti. Elimde ovulasyon testi kalmış 1 tane. Forumda okuduğum kadarıyla gebelik varsa pik oluyormuş denesem mi ne yapsam.
Canım ben o konuda inanmıyorum drlar da göstermez diyor ama karar senin bir arkadas hatta cephe aldı bana dra sordum ben alakası yok dedi guldü bunu paylaştım hcgntestin var pozitif.aklını bulandırma Lh sürekli dalgalanan bir hormon cunku baska yumurtalarımız da var. Ama yine de sen bilirsin. Genelde koyu çıkıyor adete yakın bak benm yumurtalklarm agryo kaç gündür büyümeye baslıyorlar bıle adete yakın

Sabırlı ol yarın gidip kan verirsin canım. Bende silik gördüm 😊 benimde son 7 gün bakalım. Son güne kadar yapmasam mı diyorum bugün belime inceden agrı giriyo dün rahmim ağrıdı böyle iki büklüm oldum inşallah yerleşmeye çalışıyodur 🥰

Sabırlı ol yarın gidip kan verirsin canım. Bende silik gördüm 😊 benimde son 7 gün bakalım. Son güne kadar yapmasam mı diyorum bugün belime inceden agrı giriyo dün rahmim ağrıdı böyle iki büklüm oldum inşallah yerleşmeye çalışıyodur 🥰
Canım adetin geçmeden test yapma üzülürsün sonra 10 gün geçmesini bekle

Hanımlar benim adetim 7 gün geçiyor
Bugün dayanamadim evde gebelik testi yok bende ovilasyon testi yaptım
Ovilasyon testi ile hamilelik ogrenilebilir mi sizce teste bakın şimdi

Eklentiler

• IMG_20241222_102933.jpg
    IMG_20241222_102933.jpg
    86,7 KB · Görüntüleme: 19
Hanımlar benim adetim 7 gün geçiyor
Bugün dayanamadim evde gebelik testi yok bende ovilasyon testi yaptım
Ovilasyon testi ile hamilelik ogrenilebilir mi sizce teste bakın şimdi
Öğrenilmiyor malesef denk geliş hepsi. 🙄 Test alsanıza çatlama tarihinden eminseniz bu arada 10 gun gecıkmeye gerek yok. O gec yumurtlama yasayanlar için gecerli

Nöbetçi eczaneler çok mu uzakta canım. Hava güzelse bebişinle alsan çıkıp gezersin hem manayla 🙈 ya da arkadasmn yok mu oralardan getirebilecek

en
Öğrenilmiyor malesef denk geliş hepsi. 🙄 Test alsanıza çatlama tarihinden eminseniz bu arada 10 gun gecıkmeye gerek yok. O gec yumurtlama yasayanlar için gecerli
Teşekkür ederim ovilasyon da olsa hamielik te olsa bekleyeceğiz diğer ayi işte hala adet olmadim geçen ay adet olmadan bu ay yumurtlama olduğunu bilmiyordum sayende öğrendim

X