Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    44
Kızlar 15. Haftaya girdim ama göbeğim neredeyse hala jiç çıkmadı. Bu durumda olanlar var mı? Yani gün içinde şişiyor ben evet çıkmış artık diyorum ama sabah uyandıpımda hiçbir şry yok🤣 erkek çocukta mı daha az göbek çıkardı kızda mı? Benimki erkek ama onunla mı slakalı? Bu arada zayıfım normslde zayıfların hemen belli eder derlerdi halbuki. 1.60 55 kiloyum. Hiç kiloda almdım henüz

Kızlar 15. Haftaya girdim ama göbeğim neredeyse hala jiç çıkmadı. Bu durumda olanlar var mı? Yani gün içinde şişiyor ben evet çıkmış artık diyorum ama sabah uyandıpımda hiçbir şry yok🤣 erkek çocukta mı daha az göbek çıkardı kızda mı? Benimki erkek ama onunla mı slakalı? Bu arada zayıfım normslde zayıfların hemen belli eder derlerdi halbuki. 1.60 55 kiloyum. Hiç kiloda almdım henüz
Benimde öyle 15. Haftadayım akşam eşim diyor karnın çıkmış sabah kalkıyorum hiç yok sanki 😅 Ama eğer bebeğin gelişimi normalse bu güzel bir şeymiş annenin kilo almayıp bebeğin gelişmesi.

Benimde öyle. Akşam gaz ve şişkinlik oluyor kocaman oluyor, tuvalten çıkınca sabaha inmiş oluyor. Sanırım 20 li haftalrda büyüyecek. Benimde kıyafet almam lazım, artık işe başlayacağım 2 haftaya 😭

Ben 14+6 dayım karnım baya çıktı ya 😊
Boyum 1.64, kilom 57. Hala gebe kaldığım kilodayım bu arada kilo da almadım
Instagram’da 14 haftalık gebeliklere baktım şöyle bir, karnı çıkanlar vardı
Ama çıkmaması da normal bence. Nasıl olsa büyüyecek 😊

Ya benim kız büyüdü artık 9 yaşına girecek, birde yaza denk gelecek tam o beni pek zorlamaz inş da. Hamilelik yorucu, emzirme süreci çok zor (yine yara olursa) ilk zamanlar gaz problemi kolik gözümü korkutan bunlar sadece. Sağlıcakla bi doğursak, sonrası bir şekilde olur, Rabbim sağlık versin. Sizin arası daha az ama bence daha güzel beraber büyürler oynayarak.
Sizin kızınız yardımcı bile olur bence. Okula gitse daha rahat olurdu ama aklı başındadır🤗 saat başı emzirmeye uyanmak, gece 3-4 e kadar uyumayan ilk bebeğim.. bunları şimdilik düşünmeyeyim 😁 Sağlıklı sıhhatli olsunlar.

Merhaba kızlar bende 14+5 günlük hamileyim. 3. Gebeliğim. 2 tane oğlum var. Geçen hafta fetal dna testi yaptırdık bu da erkekmiş sonuç çıktı. Bebek sağlıklıymış ama ben buna sevinemiyorum bile. Hayatımda en çok istediğim şey bi kızımın olmasıydı. Ama artık o ihtimalde kalmadı. Kalbime söz dinletip, sakinleşemiyorum. Biliyorum günaha giriyorum ama aklımdaki o düşüncelere de engel olamıyorum.
Benim de 2. Erkek geliyor az çok duygularınızı anlıyorum. Bir kız bir erkek olsa sağlıkla ideal olurdu yalan yok. Ben de düşüncelerimi bastırmaya çalışıyorum ama biliyorum ki doğunca minicik bir bebek bağrımıza basıcaz 🤗

Benimde öyle. Akşam gaz ve şişkinlik oluyor kocaman oluyor, tuvalten çıkınca sabaha inmiş oluyor. Sanırım 20 li haftalrda büyüyecek. Benimde kıyafet almam lazım, artık işe başlayacağım 2 haftaya 😭
Gaz herkesin problemi sanırım süt ürünlerini yoğurt vs zor sindirilenleri akşam yememeye çalışıyorum 🥹

Ben 16. Haftadayım 3 kilo aldım ya göbek mi bebek mi bilmiyorum ama eski kıyafetlerim hiç olmuyo bende triko takımlardan aldım

Kızlar hamilelik te stres üzüntü etkiliyor. Doktora sordum kanamayı stres yapmış olabilir mi diye olabilir dedi. Dua ve meditasyon rahatlatıcı müzikler denicem. İnşallah bu süreci hem ruhsal olarak hem de fiziken sağlıkla atlatırız. Rabbim çocuklarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Kızlar sizde de bu süreçte şöyle farklılıklar oldu mu mesela hazır yoğurt yiyemiyorum ya da hazır ayran içemiyorum ikiside evde yapılmış olması gerekiyor farklı geliyor markettekinin tadı

Deneyelim 🥹
Sindirimiminde yavaşladığını hissediyorum demir ilacına başladığımızda ne durumda olacaz bakalım 🥲🥲
Gebelik öncesi süreçte kullandığımda aşırı kabızlık yapmıştı
Demire sanki bir süre sonra vücut alışıyor gibi hatırlıyorum. Mide sıkıntıları geçince belki daha çeşitli beslenip düzene girer diye de umuyorum. Tüm dengeler sarsıldı🥲

Benimde öyle 15. Haftadayım akşam eşim diyor karnın çıkmış sabah kalkıyorum hiç yok sanki 😅 Ama eğer bebeğin gelişimi normalse bu güzel bir şeymiş annenin kilo almayıp bebeğin gelişmesi.
Haftaya 16. Hafta kontrolüm var bakalım doktor gelişimi iyi der umarım . 3 haftadır gitmediğim için hiç kilo almayıp karnımda çıkmayınca acaba besleyemiyor muyum bebişi dedim🥹

Sizin kızınız yardımcı bile olur bence. Okula gitse daha rahat olurdu ama aklı başındadır🤗 saat başı emzirmeye uyanmak, gece 3-4 e kadar uyumayan ilk bebeğim.. bunları şimdilik düşünmeyeyim 😁 Sağlıklı sıhhatli olsunlar.
Ben kafadan 1 yılım gitmiş gibi düşünüyorum 🙈 9 ay hamilelik, ilk 3 ay uykusuzluk. her bebek aynı olmaz deniyor ama hissediyorum benzer süreçlerden geçicem 😬

Deneyelim 🥹
Sindirimiminde yavaşladığını hissediyorum demir ilacına başladığımızda ne durumda olacaz bakalım 🥲🥲
Gebelik öncesi süreçte kullandığımda aşırı kabızlık yapmıştı
Demir ilacı bende inanılmaz kötü etki yapmıştı . Baş ağrısı, mide bulantısı, kabızlı vs. Doktoruma söyledim ve değiştirdi ilacı. Şuan verdiği ilacın içinde hem demir hem diğer vitaminler var. Bu çok iyi geldi bana. Önceki tamamen demirdi ve oranı çok yüksekti.

Kızlar sizde de bu süreçte şöyle farklılıklar oldu mu mesela hazır yoğurt yiyemiyorum ya da hazır ayran içemiyorum ikiside evde yapılmış olması gerekiyor farklı geliyor markettekinin tadı
Bende de tam tersi oldu. Gebelikten önce yoğurdumu evde mayalardım ayranımı da o yoğurttan yapardım vs . Gebelikten beri onlaro yiyemediğim için hazır kullanıyorum maalesef

X