Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    7
Kizlar sakin olun. Ben hem 38 yasindayim hem paxera ile gebe kaldim. Benim kadar anksiyete depresyon allah gostermesin. Kaygiyi aman yukseltmemeye cabalayin isin icinden cikmak.zorlar yoksa. Kafaniz saglamsa sikica tutun.
Ben 40 yaşındayım🙈🙈belki bu yüzden evhamliyim bu kadar.bu arada kontrolden geldik .herşey yolunda dedi doktor sadece hafif kese içi kanama alanı var ama çok önemli değil dedi.panik olacak birşey değil dedi.esim ilk deefa kalp atışını dinledi💙10.27 mm olarak yan gelmiş yatıyor bizimki😂😂😂😂

Ben 40 yaşındayım🙈🙈belki bu yüzden evhamliyim bu kadar.bu arada kontrolden geldik .herşey yolunda dedi doktor sadece hafif kese içi kanama alanı var ama çok önemli değil dedi.panik olacak birşey değil dedi.esim ilk deefa kalp atışını dinledi💙10.27 mm olarak yan gelmiş yatıyor bizimki😂😂😂😂
Oh canım maşallah çok sevindim 🧿 harika haberler. Hep böyle gizel haberler olsun ❤️

Kızlar aranızda rahim ağzı kısalığı olan veya daha önce leep operasyonu geçiren var mı?

İçeceğiniz içme suyuna (cam şişe harika olur) taze zencefil soyup dilimliyorum. İçtikçe su ekliyorum yine. Mide yanmasına ve bulantısına çok iyi geliyor.

Kızlar aranızda rahim ağzı kısalığı olan veya daha önce leep operasyonu geçiren var mı?
31. Haftada rahim ağzı 1.8cm’e düşünce son 2 ay yattım. Kanamam olmuştu serumla 38. Haftaya uzatabildik. Bebek ağırlaştıkça düzenli ölçtürmek gerekiyor rahim ağzını. Şimdi ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum.

Ne güzel çoğunuz kalp atışlarını duymaya başlamışsınız 🧿🧿🧿 benim yaşadığım ülkede ultrasonda kalp atışını ölçmek yasak bebek çok küçükken ama kalp atım hızını ölçebiliyorlar umarım haftaya 6+0’da ölçülebilir

31. Haftada rahim ağzı 1.8cm’e düşünce son 2 ay yattım. Kanamam olmuştu serumla 38. Haftaya uzatabildik. Bebek ağırlaştıkça düzenli ölçtürmek gerekiyor rahim ağzını. Şimdi ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum.
Şimdi ben 5 haftalık hamileyim ama daha önce leep ameliyatı oldum. Rahim ağzımdan bir kısım kesilip çıkarıldı. Haliyle tedirgin oluyorum doktor serklaj gerekebilir dedi ama nasıl bir süreç, ne zaman serklaj yapılır işe yarar mı bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Kizlar selam daha önce bogaz kurulduğundan şikayet etmistimcaba seker mi diye supheleniyordum ama galiba gebelik riniti oldu bende surrekli burnum kasiniyor asla nefes alamiyorum daha önce bu durumu yasayan var mi benim ilk kez başıma geldi cok zor bir durum nefessiz kalmak tavsiye verebilecek olan var mi

Ne güzel çoğunuz kalp atışlarını duymaya başlamışsınız 🧿🧿🧿 benim yaşadığım ülkede ultrasonda kalp atışını ölçmek yasak bebek çok küçükken ama kalp atım hızını ölçebiliyorlar umarım haftaya 6+0’da ölçülebilir
Ultrason olmadan kalp atım hızını nasıl ölçüyorlar merak ettim

Kizlar selam daha önce bogaz kurulduğundan şikayet etmistimcaba seker mi diye supheleniyordum ama galiba gebelik riniti oldu bende surrekli burnum kasiniyor asla nefes alamiyorum daha önce bu durumu yasayan var mi benim ilk kez başıma geldi cok zor bir durum nefessiz kalmak tavsiye verebilecek olan var mi
Aleyküm selam
Bende rinit var maalesef mevsimsel yazlari oluyorum spreyim var onu kullaniorm ayrica dr a gitseniz ii olur bu sene yine oldgm dr a gitmedm ve hep enfeksion dolms ic kulak bolgem vertigo oldm allahtan tedaviyle gecti

X