Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Tabi tercih senin cnm ya öğünü çıktı diyelim evde oldular ve yapamadınız onu Stresi daha çok olur diye dedim cnm bende evde biri varken gizli gizli yapmak sizin içinde aksiyon olabilir yani 😀
Hahahah gece gece kayınpederin horlamasını duyunca başlamak lazım. Değişik bir heyecan aslında hahhaha

Heh ondan dedim test almam farz ay bide çatlama günü nöbet olursa atın beni denizlere. 14.gün 1 Ocak. Dedim sakın sakın yapma 31 Aralık 1 Ocak normalde tatil ama nöbet olursa ogrencler evine gtmezse yurt nöbeti varrr 🤣 Allahımm ay hepsi bir arada. Ben nerelere gideym kızzz sağdan soldan ımkanszlklar😌🤣
Vardır bundada bir hayır güzel düşün bellimi olur😂

Ben dayanamayıp yaptım sanırım olmadı bu ay tutmadı benim 🙁🙁🙁😔😔😔 bat'a 4 gün kaldı pozitif olsaydı çıkardı bence 😔

Eklentiler

• 1000004947.jpg
    1000004947.jpg
    64,5 KB · Görüntüleme: 28
Kuzu ben daha test almayayım dimi bu saatten sonra dönmez bata 3 kaldı 26 sı da randewum war regl olursam gidicem
Canım bilemedim ki yanlış yönlendirmek istemem seni belli de olmaz bak 3 kala dönenler var ama bu testle alaklaı degıl de yerlesme suresi de onemlı. Gec döllenme demıyorım bebek yerlesme suresı herkesde bir değil bence negatif e aşılarak bekle cıkarsa sürpriz olsun

X