- Konu Sahibi denizadamasal
- #4.981
Canım ben Bi daha test alıp yapmayayım bence dimi gerek yok daha çıkacağını sanmıyorumVArsa çıkar evet canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben Bi daha test alıp yapmayayım bence dimi gerek yok daha çıkacağını sanmıyorumVArsa çıkar evet canim
Hahahah gece gece kayınpederin horlamasını duyunca başlamak lazım. Değişik bir heyecan aslında hahhahaTabi tercih senin cnm ya öğünü çıktı diyelim evde oldular ve yapamadınız onu Stresi daha çok olur diye dedim cnm bende evde biri varken gizli gizli yapmak sizin içinde aksiyon olabilir yani
Kuzu ben daha test almayayım dimi bu saatten sonra dönmez bata 3 kaldı 26 sı da randewum war regl olursam gidicemHahahah gece gece kayınpederin horlamasını duyunca başlamak lazım. Değişik bir heyecan aslında hahhaha
Vardır bundada bir hayır güzel düşün bellimi olurHeh ondan dedim test almam farz ay bide çatlama günü nöbet olursa atın beni denizlere. 14.gün 1 Ocak. Dedim sakın sakın yapma 31 Aralık 1 Ocak normalde tatil ama nöbet olursa ogrencler evine gtmezse yurt nöbeti varrr Allahımm ay hepsi bir arada. Ben nerelere gideym kızzz sağdan soldan ımkanszlklar
Ayyyy ben gülmekten yapamazdim heraldeHahahah gece gece kayınpederin horlamasını duyunca başlamak lazım. Değişik bir heyecan aslında hahhaha
Bencede bekle cnm yapma artık varsada öğün belli olcak zatenKuzu ben daha test almayayım dimi bu saatten sonra dönmez bata 3 kaldı 26 sı da randewum war regl olursam gidicem
Son hali bu doktorum reg olursan gel dedi olmazsam gitmicem çok gecikme olursa haftaya giderimBencede bekle cnm yapma artık varsada öğün belli olcak zaten
Umutlandirmak istemem ama test biraz kuruyunca tekrar atarmsn resmini sanki gölge gibi görünüyorBen dayanamayıp yaptım sanırım olmadı bu ay tutmadı benim bat'a 4 gün kaldı pozitif olsaydı çıkardı bence
Benimde negatif üzülme canın hayırlısı diyip yola dewam elden bişe grlmiyo malesefBen dayanamayıp yaptım sanırım olmadı bu ay tutmadı benim bat'a 4 gün kaldı pozitif olsaydı çıkardı bence
Hormon testlerine bakicak büyük ihtimalleSon hali bu doktorum reg olursan gel dedi olmazsam gitmicem çok gecikme olursa haftaya giderim
Sanmıyorum pek ya atarım tabi ama sanmam. Nasip değilmiş rabbim hayırlısı nasip etsin.Umutlandirmak istemem ama test biraz kuruyunca tekrar atarmsn resmini sanki gölge gibi görünüyor
Aynen öyleBenimde negatif üzülme canın hayırlısı diyip yola dewam elden bişe grlmiyo malesef
İki ay önce baktı yeniler bende öyle tahmin ediyorumHormon testlerine bakicak büyük ihtimalle
Bilmyorum işte kendi yeri değilse ben coksilik gölge gbi bişey gördümSanmıyorum pek ya atarım tabi ama sanmam. Nasip değilmiş rabbim hayırlısı nasip etsin.
Anladim canim hayirlisi olsun hakkinda8 9 ay oluyor canım
Bende ayni durumdaym Aşilama yaptrmayi dusunuyorum bi kac ay sonraGeçen ayda demiştim yeni ay yeni bir umut. Bu ay yine öbür aya yükledim bu yükü. Böyle böyle kocaman bir 2 sene geçti. Rabbim tez zamanda güzel haberler duyursun inşallah sana da bana da
Sat 16 Kasım bat 17 AralıkAramıza hoş geldiniz kızlar eklemeleri yaptım mesajlarınıza bakmadım daha
Canım bilemedim ki yanlış yönlendirmek istemem seni belli de olmaz bak 3 kala dönenler var ama bu testle alaklaı degıl de yerlesme suresi de onemlı. Gec döllenme demıyorım bebek yerlesme suresı herkesde bir değil bence negatif e aşılarak bekle cıkarsa sürpriz olsunKuzu ben daha test almayayım dimi bu saatten sonra dönmez bata 3 kaldı 26 sı da randewum war regl olursam gidicem