- 18 Mart 2023
- 79
- 57
- 36
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #23.101
Canım tabikii. Dişin ağrısını sadece sen çekmiyorsun bebeğe de vurduğu için gerekirse çelik yelek giyer yaptırırdım ben.Hepinize günaydın 2 haftadır dişim ara ara ağrıyordu kadın doğum Dr kağıt verdi yapılabilir gerekirse çelik yelek giyerek film çekilebilir diye bı dişciye gittim cok ağrınız yoksa doğum sonunu bekleyin dedi ancak sabah dis ağrısı ile uyandım 21 haftalık oldum zamanım çok az daha 4 ay var ve şuan dişim çok ağrımaya başladı siz olsanız çelik yelek giyerek film cekilirmiydiniz çok korkuyorum bişey olur diye Ama daha doğuma çok var ve 3 trimisere girince yapilmayacak ne yapsam bilmiyorum
Bugün randevu aldım mecbur gidicem bekliyim dedim ama yok ağrıyla uyandım bu aydan sonra hiç gidemiycemCanım tabikii. Dişin ağrısını sadece sen çekmiyorsun bebeğe de vurduğu için gerekirse çelik yelek giyer yaptırırdım ben.
Canım geçmiş olsun hamile kalmadan önce uzun yıllar dış kliniğinde çalıştım zorunlu durumlar olunca röntgen çekiliyor yada tek disinizde ağrı varsa periapikal dediğimiz bölgesel dış röntgeni cektirebilirsin koruyucu ekipmanlar çelik yelek ve çelik boğazına takılan minik koruyucu tiroit vs için boğazlı bı önlük bu haftalarda dış tedavisini mutlaka yaptırman lazım senin ağrını çocuk çekiyor ve o daha kötüHepinize günaydın 2 haftadır dişim ara ara ağrıyordu kadın doğum Dr kağıt verdi yapılabilir gerekirse çelik yelek giyerek film çekilebilir diye bı dişciye gittim cok ağrınız yoksa doğum sonunu bekleyin dedi ancak sabah dis ağrısı ile uyandım 21 haftalık oldum zamanım çok az daha 4 ay var ve şuan dişim çok ağrımaya başladı siz olsanız çelik yelek giyerek film cekilirmiydiniz çok korkuyorum bişey olur diye Ama daha doğuma çok var ve 3 trimisere girince yapilmayacak ne yapsam bilmiyorum
Teşekkür ederim yorumların için burda tek dış için varmı bilmiyorum çekik yelek var dediler saat 1 de gidicem anladığım kadarıyla her Dr yapmak istemiyoCanım geçmiş olsun hamile kalmadan önce uzun yıllar dış kliniğinde çalıştım zorunlu durumlar olunca röntgen çekiliyor yada tek disinizde ağrı varsa periapikal dediğimiz bölgesel dış röntgeni cektirebilirsin koruyucu ekipmanlar çelik yelek ve çelik boğazına takılan minik koruyucu tiroit vs için boğazlı bı önlük bu haftalarda dış tedavisini mutlaka yaptırman lazım senin ağrını çocuk çekiyor ve o daha kötü
Diyafram yukarı çıktığı için oralarda acı oluyormuşmaya91 de de olmuştu galiba anlattığın yerde acı. Öyle söylemişti. Benim dediğim yer başka ama dediğin gibi bebeğin başka bir yeri de olabilir. Diyafram yukarı çıktığı için onun acısı da olabilir
Ben de acıdan ziyade baskı hissi oluyorduu. 10-15 dk kadarr. Kızlar çok bakamıyorum şarjımı ofiste unutmuşumTişkür ederim eğer öyle ise normal karşılayarak biraz daha sıkayım dişimi geçer umarimDaha 30 olmadım diye biliyorum şimdiden böyle ise Allah'ım ileriki haftalarda hepimize hem sabir hem de güç versin gerçekten 3. Trimesterin tek güzel yanı bebeğin hareketleri
Canı kesinlikle yapan bir doktor bul ve yaptır. Ben yaptırdım 26. Haftamda kırılmıştı dişim. O acı doğumu bile tetikleyebilir dedi doktorum diş çok önemli. Ayrıca çok iyi bir diş doktorum var bana kesinlikle hamilelikte yapılan o anestezi bebeğe zarar vermiyor istersen yaptığım iğnenin prospektüsü de veririm demişti. İçin rahat olsun yaptır kurtul o acıdan.Hepinize günaydın 2 haftadır dişim ara ara ağrıyordu kadın doğum Dr kağıt verdi yapılabilir gerekirse çelik yelek giyerek film çekilebilir diye bı dişciye gittim cok ağrınız yoksa doğum sonunu bekleyin dedi ancak sabah dis ağrısı ile uyandım 21 haftalık oldum zamanım çok az daha 4 ay var ve şuan dişim çok ağrımaya başladı siz olsanız çelik yelek giyerek film cekilirmiydiniz çok korkuyorum bişey olur diye Ama daha doğuma çok var ve 3 trimisere girince yapilmayacak ne yapsam bilmiyorum
Ya genelde bazıları yapmak istemiyor ama biz yapıyorduk yine bir muayene ol belki antibiyotik tedavisiyle geçici olarak ağrıyı baskılayabilir ama yirmilik ise ya da kanala gitmişse bir diş mecbur tedavi olmadan zor geçerTeşekkür ederim yorumların için burda tek dış için varmı bilmiyorum çekik yelek var dediler saat 1 de gidicem anladığım kadarıyla her Dr yapmak istemiyo
Kizlar bu aralar hic bakamiyorum buraya birsey sormak istiyorum hastaneyi susletmeyi dusunuyor musunuz ? Ayrica dogum fotosu yaptiracak misiniz? Bu hastaneden mi oluyor yoksa kendimiz mi bulmamiz gerekiyor ayarlayan var mi?
Ağrı bebeğede mi etki edermişşCanım tabikii. Dişin ağrısını sadece sen çekmiyorsun bebeğe de vurduğu için gerekirse çelik yelek giyer yaptırırdım ben.
İyi pazarlarGünaydın iyi pazarlar
Etmezmi herşeyi hissediyor onlarAğrı bebeğede mi etki edermişş
Kızlarrr bugün itibariyle 29+1deyim en son ki muayenede bir hafta öndeydi bebek. Yani 30+1 oluyor. Aman Allah'ım 30.haftada olmak bir tuhaf hissettirdi bana.. Doğum çok yaklaşmış gibiiii
Sizlerde böyle hissediyormusunuz. Biraz endişeli biraz heyecanlı biraz mutlu duygularım karmaşık
Maşallah Çok az kalmış artıkKızlarrr bugün itibariyle 29+1deyim en son ki muayenede bir hafta öndeydi bebek. Yani 30+1 oluyor. Aman Allah'ım 30.haftada olmak bir tuhaf hissettirdi bana.. Doğum çok yaklaşmış gibiiii
Sizlerde böyle hissediyormusunuz. Biraz endişeli biraz heyecanlı biraz mutlu duygularım karmaşık
Evet az kaldı kuzum heyecanım doruktaMaşallah Çok az kalmış artıkböyle hissetmen çok normal hepimiz böyle hissediyoruz doğum belki endişelendiriyor bebek heyecanlandırıyor ama hepsi unutuluyor tek gerçek bebeğin ile başbaşa kalıyorsun
Ne eksik ne fazla benim de 29 olması lazım aşırı tuhaf geliyor sanki sonuna geldik gibi bebek daha bi hareketli falan hem korkuyorum hem mutluyum xnnxjxnx karmakarışık ciddenKızlarrr bugün itibariyle 29+1deyim en son ki muayenede bir hafta öndeydi bebek. Yani 30+1 oluyor. Aman Allah'ım 30.haftada olmak bir tuhaf hissettirdi bana.. Doğum çok yaklaşmış gibiiii
Ne güzel ağırlaşmayan son haftaya kadar ağırlaşmıyor valla belki hep böyle gider ilk hamilelik insan daha hafif oluyor hemEvet az kaldı kuzum heyecanım doruktabir yandan panik bir yandan heyecan bitmeyen hazırlıklar. Ve ben hala geziyorum çok şükür ağırlaşmadim daha bakalım ne zamana kadar böyle sürecek