Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    98
Hepinize günaydın 2 haftadır dişim ara ara ağrıyordu kadın doğum Dr kağıt verdi yapılabilir gerekirse çelik yelek giyerek film çekilebilir diye bı dişciye gittim cok ağrınız yoksa doğum sonunu bekleyin dedi ancak sabah dis ağrısı ile uyandım 21 haftalık oldum zamanım çok az daha 4 ay var ve şuan dişim çok ağrımaya başladı siz olsanız çelik yelek giyerek film cekilirmiydiniz çok korkuyorum bişey olur diye Ama daha doğuma çok var ve 3 trimisere girince yapilmayacak ne yapsam bilmiyorum

Canım tabikii. Dişin ağrısını sadece sen çekmiyorsun bebeğe de vurduğu için gerekirse çelik yelek giyer yaptırırdım ben.

Canım geçmiş olsun hamile kalmadan önce uzun yıllar dış kliniğinde çalıştım zorunlu durumlar olunca röntgen çekiliyor yada tek disinizde ağrı varsa periapikal dediğimiz bölgesel dış röntgeni cektirebilirsin koruyucu ekipmanlar çelik yelek ve çelik boğazına takılan minik koruyucu tiroit vs için boğazlı bı önlük bu haftalarda dış tedavisini mutlaka yaptırman lazım senin ağrını çocuk çekiyor ve o daha kötü

Kizlar bu aralar hic bakamiyorum buraya birsey sormak istiyorum hastaneyi susletmeyi dusunuyor musunuz ? Ayrica dogum fotosu yaptiracak misiniz? Bu hastaneden mi oluyor yoksa kendimiz mi bulmamiz gerekiyor ayarlayan var mi?

Teşekkür ederim yorumların için burda tek dış için varmı bilmiyorum çekik yelek var dediler saat 1 de gidicem anladığım kadarıyla her Dr yapmak istemiyo

Ben de acıdan ziyade baskı hissi oluyorduu. 10-15 dk kadarr. Kızlar çok bakamıyorum şarjımı ofiste unutmuşum

Canı kesinlikle yapan bir doktor bul ve yaptır. Ben yaptırdım 26. Haftamda kırılmıştı dişim. O acı doğumu bile tetikleyebilir dedi doktorum diş çok önemli. Ayrıca çok iyi bir diş doktorum var bana kesinlikle hamilelikte yapılan o anestezi bebeğe zarar vermiyor istersen yaptığım iğnenin prospektüsü de veririm demişti. İçin rahat olsun yaptır kurtul o acıdan.

Teşekkür ederim yorumların için burda tek dış için varmı bilmiyorum çekik yelek var dediler saat 1 de gidicem anladığım kadarıyla her Dr yapmak istemiyo
Ya genelde bazıları yapmak istemiyor ama biz yapıyorduk yine bir muayene ol belki antibiyotik tedavisiyle geçici olarak ağrıyı baskılayabilir ama yirmilik ise ya da kanala gitmişse bir diş mecbur tedavi olmadan zor geçer

Kizlar bu aralar hic bakamiyorum buraya birsey sormak istiyorum hastaneyi susletmeyi dusunuyor musunuz ? Ayrica dogum fotosu yaptiracak misiniz? Bu hastaneden mi oluyor yoksa kendimiz mi bulmamiz gerekiyor ayarlayan var mi?

Selam, ben kendim süslemeyi düşünüyorum çok şatafat sevmediğim için. İstanbuldaysanız eminönünde her türlü süs için malzeme bulmak mümkün ben balon ve birkaç bişey haricinde bir şey almayacağım

Fotoğraf için de profesyonel makinem var bir yakınıma verip çektiririm diye düşündüm, ama maddi olarak çok rahat bir dönemimde olsaydım fotoğrafçı da tutardım

Kızlarrr bugün itibariyle 29+1deyim en son ki muayenede bir hafta öndeydi bebek. Yani 30+1 oluyor. Aman Allah'ım 30.haftada olmak bir tuhaf hissettirdi bana.. Doğum çok yaklaşmış gibiiii
Sizlerde böyle hissediyormusunuz. Biraz endişeli biraz heyecanlı biraz mutlu duygularım karmaşık

Maşallah Çok az kalmış artıkböyle hissetmen çok normal hepimiz böyle hissediyoruz doğum belki endişelendiriyor bebek heyecanlandırıyor ama hepsi unutuluyor tek gerçek bebeğin ile başbaşa kalıyorsun

Maşallah Çok az kalmış artıkböyle hissetmen çok normal hepimiz böyle hissediyoruz doğum belki endişelendiriyor bebek heyecanlandırıyor ama hepsi unutuluyor tek gerçek bebeğin ile başbaşa kalıyorsun
Evet az kaldı kuzum heyecanım dorukta bir yandan panik bir yandan heyecan bitmeyen hazırlıklar. Ve ben hala geziyorum çok şükür ağırlaşmadim daha bakalım ne zamana kadar böyle sürecek

Ne eksik ne fazla benim de 29 olması lazım aşırı tuhaf geliyor sanki sonuna geldik gibi bebek daha bi hareketli falan hem korkuyorum hem mutluyum xnnxjxnx karmakarışık cidden

Evet az kaldı kuzum heyecanım dorukta bir yandan panik bir yandan heyecan bitmeyen hazırlıklar. Ve ben hala geziyorum çok şükür ağırlaşmadim daha bakalım ne zamana kadar böyle sürecek
Ne güzel ağırlaşmayan son haftaya kadar ağırlaşmıyor valla belki hep böyle gider ilk hamilelik insan daha hafif oluyor hem

Kızlar ya bu gögüsler ne zaman süt dolmaya basliyor deneyimli anneler cevap verse benim az bsey büyüdü öyle kaldi. Acaba son ayda mi doluyor buyuyor. Korkuyorum sütüm olmicak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…