Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    42
Geçmiş olsun inşallah sağ sağlim çıkarsınız 🤲 Kendinizi üzmeyin güzelce dinlenin hastanede gerekli destekleri yatış boyunca yapacaklardır.
Çok teşekkür ederim. Evet hastanede ilgileniyorlar sürekli çok şükür. Kanamam azaldı çok şükür. Şuan kahverengi şekilde. Herhalde evde de sadece yatış vericeker.

Kızım olacak. Daha bir güzelleşti cildim.Her görende söylüyor.Ilk kızımda da böyleydi.Tek sivilce leke vs hicbir şey yoktu.
Kizim olacak cildim sivilcelendi 32 yasima kadar hic boyle sivilceler gormedim 😀
Herkeste farkli seyrediyor sanirim

Ay kizlar benim ilk 3 ay istah fenaydi simdi 15.haftadayiz sabah kahvalti yapmak isteyen ben sifir istek niye acaba ya bu donemlerde istahsizlik olabiliyormus ama herhalde ac uyanmaya alistigimdan garip geldi😀

Kizim olacak cildim sivilcelendi 32 yasima kadar hic boyle sivilceler gormedim 😀
Herkeste farkli seyrediyor sanirim

Ay kizlar benim ilk 3 ay istah fenaydi simdi 15.haftadayiz sabah kahvalti yapmak isteyen ben sifir istek niye acaba ya bu donemlerde istahsizlik olabiliyormus ama herhalde ac uyanmaya alistigimdan garip geldi😀
Senin bizden farklıydı ilk üç ayın sende de değişimler yeni başlıyor herhalde 😅

X