- 1 Aralık 2023
- 384
- 489
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #13.621
Bende ada ismini çok seviyorum bizde tek koymak istemedik o yüzden masal ada olucak bizim isim kesin artık şimdiden öyle sesleniyoruzDuru bencebiz de Ada ismini çok beğeniyoruz ama anlamından dolayı tek başına koymayın diyorlarmış. İki isim koymayı da istemiyorum isimsiz kaldı cocuğum
Keton açlık durumunda ortaya çıkıyor kendini aç bırakmıyorsun dimi. Ben bi ara ketojenik diyet yapmıştım ordan biliyorum keton çıkmıştı bende de doktora sormuştum o zamanBulantım var kusmam ve kilo kaybım yok
Bende 17+2 yim kızımda tık yokPekii bu kızlarr neden hareketlerini bana hissettirmiyorlar diyin bana
Kız annilerim öyle misiniz? Kızlara da hiç yakıştıramadım
acile falan mı gitsen acaba yaGunaydin kizlarrrr hepinize iyi bir hafta sonu diliyorum,
Dune gore daha kotu oldum bogazim ve cigerlerim yaniyor resmen oksurmekten nefessiz kaliyorum, oksurmekten korkuyorum bebis zarar gorur diye
Çok geçmiş olsun canımGunaydin kizlarrrr hepinize iyi bir hafta sonu diliyorum,
Dune gore daha kotu oldum bogazim ve cigerlerim yaniyor resmen oksurmekten nefessiz kaliyorum, oksurmekten korkuyorum bebis zarar gorur diye
İdrar tahlilini verirken açtım çünkü kanı da aç karnına ver demişti o arada idrarı da verdim..ama önceden de aç karnına verdiğim testlerde böyle birşey çıkmamıştıKeton açlık durumunda ortaya çıkıyor kendini aç bırakmıyorsun dimi. Ben bi ara ketojenik diyet yapmıştım ordan biliyorum keton çıkmıştı bende de doktora sormuştum o zaman
Benim doktorum çok su iç deyip duruyor birde ben normalde de çok fazla içiyorum zatenRica ederim. Çok düşükmüş zaten hiç dert etmegebelik boyunca böyle az az olan bir durummuş.Protein suyla alakalı bir durum değil demişti bana canım. Zaten rutin takip olmak gerekiyor demişti. Ama tabi ki su çok önemli bebiş ve bizim için. O yüzden günde 2,5litreye devam
masal ada çok güzel geliyor kulağa allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizeBende ada ismini çok seviyorum bizde tek koymak istemedik o yüzden masal ada olucak bizim isim kesin artık şimdiden öyle sesleniyoruz
Günaydın canım doktor bana öksürük yoğun olduğunda hızlıca tedavi etmek istiyoruz ki bebeğe baskı olmasın demişti acaba bir doktora mı danışsan öksürüğü önlemek için bir şey verir en azındanGunaydin kizlarrrr hepinize iyi bir hafta sonu diliyorum,
Bana gördüğümde önce gereksiz gelmişti. Sonra bebeğe oda yapma imkanı olanlar için mantıklı geldi. Koku vs içinde tutuyormuş çünkü. Alt değiştirmenin yanına koysan pratik olabilir diye düşündüm. Tecrübeli annelerden fikir duymak lazımKızlar bu korbell çöp kovası için ne düşünüyorsunuz? Ev de balkonu olmayanlar nasıl bir çözüm düşünüyorsunuz?
Amin canım inşallahmasal ada çok güzel geliyor kulağa allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizebakalım biz karar verebilecek miyiz 9 ayda ben başak burcu eşimin yükseleni başak
Çok şükür canımSelam kızlar nasılsınız bebişler nasıl? Biz 16. Hafta kontrolünden geldik. Allahıma bin şükürler olsun her şey yolunda. 3 lü test için kan verdim. 2 lide risk düşüktü ama yine de yapıyor benim doktor 3 lü testi. D vit ve demir ilacı yazdı. Kasılma olmadığı için magnezyum yazmadı. 20. Hafta ayrıntılı muayene için perinatolog dan randevu aldık. Biz doğum paketi yaptırmıştık, bunu karşılamadığını biliyorduk zaten yüzde 30 indirimli 5800 tl ödeyecekmişiz. Bizde gelişmeler böyle. İyi haftasonları hepinize sağlıcakla kalın
Canım ben bunu çok araştırdım çok güzel yorumlar okudum Bir de biz de kedi var kedinin kumunu falan da bir çöp kutusuna atıyorduk ama ister istemez kokuyor. Kullanmadığımız bir depo gibi tuvalet var bizim kedimin kumu orada bu çöp kovasını da alıp ben oraya koymak istiyorum açıkçası hem bebek bezini hem kedi kumunu o aynı çöp kovasında bekletip öyle atacağım. Listemde o da var Kasım indirimlerini bekliyorum.Kızlar bu korbell çöp kovası için ne düşünüyorsunuz? Ev de balkonu olmayanlar nasıl bir çözüm düşünüyorsunuz?
Medikal Park canım. Ablam bikaç ay önce başka bir şehirde başka özel hastanede 2.5 a yaptırdı. Şehirden şehire hastaneden hastaneye değişiyor demek kiÇok şükür canımhangi hastanede o fiyat acaba indirimsiz hali çok yüksek demekki
Canım doktordan çıktım ağrı normal dedi doktor rahim büyüdüğü için kaslarda gerilme oluyomus magnezyum verdiAyy bakalım nedenmiş inşallah bebişlerimizin büyüme atağıdır. Bilgilendir bizi de lütfen
Geçmiş olsun canım ağrıların hafifler inşallahCanım doktordan çıktım ağrı normal dedi doktor rahim büyüdüğü için kaslarda gerilme oluyomus magnezyum verdi
Benimde ağrılarım batmalarım çok oluyor her gittiğimde soruyorum doktora normal diyolarCanım doktordan çıktım ağrı normal dedi doktor rahim büyüdüğü için kaslarda gerilme oluyomus magnezyum verdi
Anladım canım ben acıbadem de peritonolog sordum 8.900 falan dediler çok yüksek fiyatMedikal Park canım. Ablam bikaç ay önce başka bir şehirde başka özel hastanede 2.5 a yaptırdı. Şehirden şehire hastaneden hastaneye değişiyor demek ki