Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    99
Sizinde çok düşmüş Tekrar baktırdınız mı? Doktor ne gibi bir çözüm buldu ? Birde hangi demir ilacıydı?
Aşırı halsizdim ayakta duramıyordum artık. 2 tane serum verdi 1 hafta okula gidemedim evde dinlendim. Daha sık kırmızı et yememi söyledi. Fertamir 100 lük sabah akşam içiyorum. Dikkat de ediyorum kahvaltı saatlerime filan ama öyle oldu. Şimdi iyiyim henüz baktırmadım demire.

Canımmmmmmmmmmmmm hiç korkma. Önce sana şunu sorayım daha öncesinde kalbinde kalp kapakçığında herhangi bir rahatsızlığın var mıydı? Ben sana kendi sürecimi anlatacağım ben bu ilacı kullandım gebeliğimde ondan da bahsedeceğim hiç ama hiç endişe etme gerçekten. Lütfen moralinin bozulmasına izin verme.

Benim öyle aşır halsizlik durumum yok ama baş dönmelerim var. Çok geçmiş olsun sana da ilaç ve yiyeceklere dikkat etmen işe yaramıştır yükselmiştir.

Cok cok gecmis olsun allah korumus sizleri

Cok gecmis olsun cnm insallah saglikli sekilde dogurcaksin bebegin guzel dusun moralini bozma insallah gecicidir

Canim benim de nabzim yuksek hep yuksekti 140 130 oyle cikiyor ilac kullanamiyorum suan onceden de kullanmiyordum sinus tasikardiydi ozellikle heyecanlaninca tansiyonum olculunce cok yukseliyor
Benim de sinüs taşikardi. Hamilelik başından beri yüksek nabız sürekli çarpıntı. Hamilelik bitince biteceğini umuyorun

çatlak olabilir. çatlağı söylemiyolar bazen. ayağının üstüne basmasın belki hızlı kaynar küçük olduğundan

geçmiş olsun canım çok üzme kendini ve tansiyon zıplatıcı şeylerden uzak durmaya çalış. doktorlar bazen fazla abartıyolar belki yanlış teşhis olabilir ölçümde hata varsa, belki dediği gibi gebelik sonunda geçer, az kaldı zaten

Geçmiş olsun kızlar

Kızlar 25 haftada çatı ağrısı normal mi ya ? Vajinada zonklama gibi ağrı var. Bilgisi olan yaşayan var mı? Korkulacak bir durum mu

canım geçmiş olsun yaa kızında ezilme burkulma tarzı birşey olduysa 1 ay acısı geçmez tahminim ondan da agrıyor olabilir.

Kızlar 25 haftada çatı ağrısı normal mi ya ? Vajinada zonklama gibi ağrı var. Bilgisi olan yaşayan var mı? Korkulacak bir durum mu
makata doğru olan kısımdamı var yani neresinde .kalça kemiği zonklayıncada özellikle fazla yürüyünce yada ayakta fazla durunca da ağrı oralara vurabiliyor. ama sen doktora git bazen rahim açılması olabiliyor

Vajina tarafından canım yaa zaten sürekli oturarak çalışıyorum onun da etkisi olabilir mi acaba? Ya da kötü bi durum olabilir mi acaba bilemedim. 28. Haftada kontrole gideceğim

Vajina tarafından canım yaa zaten sürekli oturarak çalışıyorum onun da etkisi olabilir mi acaba? Ya da kötü bi durum olabilir mi acaba bilemedim. 28. Haftada kontrole gideceğim
dediğin şeyler bende hamilelik öncesinde mantar enfeksiyonunda olurdu. ama hamilelikte genelde idrar enfeksiyonu çok yaygın bende hamileliğin başından beri idrar enfeksiyonum var 29. haftam bitti ilk defa antibiyotik kullanıyorum artık aylardır geçmedi.

Ben vajinada makatta ön kemikte iç kemiklerde bacak arası komple daha doğrusu özellikle gece dönerken kesin ağrılar yaşıyorum 27 haftalığım ilkindede bu ağrıları yaşadım şimdide yaşıyorum çevremde kimsede duymamıştım normal diye düşünüyorum pek araştırmadım ama
Doğum sürecinde de bu ağrılar okadar baskındı ki doğumumu anlamadım bebeğim doğma noktasına gelmişti bilmiyorum aenin ağrıların bu seviyelerdemi

Şekerli hiç bişey yemiyorum ve iş yerinde ne zaman ölçsem yüksek çıkıyor. Mesela akşam evde yemek yedim ölçüm yaptım 126 çıktı şaka gibi
Benim artik 3 haftada 1 e indi
Kaçıncı haftadaydın canım

Hafif sizlama şeklinde canım benim o kadar çok şiddetli değil. Gün içinde arada gelip gidiyor. Bazen sürekli oluyor ama hareketsiz olduğum ya da yattığım zamanlarda yok. Sadece yürüdüğüm zamanlarda oluyor. Çok şiddetli değil hafif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…