-
- Konu Sahibi elektroforez
- #23.221
Aşırı halsizdim ayakta duramıyordum artık. 2 tane serum verdi 1 hafta okula gidemedim evde dinlendim. Daha sık kırmızı et yememi söyledi. Fertamir 100 lük sabah akşam içiyorum. Dikkat de ediyorum kahvaltı saatlerime filan ama öyle oldu. Şimdi iyiyim henüz baktırmadım demire.Sizinde çok düşmüşTekrar baktırdınız mı? Doktor ne gibi bir çözüm buldu ? Birde hangi demir ilacıydı?
Canımmmmmmmmmmmmm hiç korkma. Önce sana şunu sorayım daha öncesinde kalbinde kalp kapakçığında herhangi bir rahatsızlığın var mıydı? Ben sana kendi sürecimi anlatacağım ben bu ilacı kullandım gebeliğimde ondan da bahsedeceğim hiç ama hiç endişe etme gerçekten. Lütfen moralinin bozulmasına izin verme.Kızlar bende haberler ıyı degıl.rıtım holter takılmıstım bılıyosunuz.ventrukuler tasıkardı cıktı dr acil büyük şehre gıdın ölümcül bi rahatsızlık ani kalp durmasına sebebıyet verır dedı aglattı bizi sabah,sonra baska bır dr a daha gorunduk burada.oda bunun tedavısı anjıyo gıbı bı ıslemle ablasyon şuan hamıle oldugun ıcın bısey yapamayız,belkı hamılelıgın tetıkledıgı bırseydır,kontrol edelım ıkı haftada bir dedı bırde beloc zoc 50 mg ılac verdı.tüm ailece morallerimiz cok bozuk malesef ki.bakalım hayırlısı.rapor verdıler artık çalısmayacagım evdeyım.artık dogumdan sonra karar verilecek sanırım umarım gecıcı bırseydır..ve sorunsuz bu ıkı ayıda atlatırım sagsaglim
Benim öyle aşır halsizlik durumum yok ama baş dönmelerim var. Çok geçmiş olsun sana daAşırı halsizdim ayakta duramıyordum artık. 2 tane serum verdi 1 hafta okula gidemedim evde dinlendim. Daha sık kırmızı et yememi söyledi. Fertamir 100 lük sabah akşam içiyorum. Dikkat de ediyorum kahvaltı saatlerime filan ama öyle oldu. Şimdi iyiyim henüz baktırmadım demire.
Cok cok gecmis olsun allah korumus sizleriKızlar inanılmaz bir şey oldu sabah sağlık ocağı randevum vardı kan verecektim akşamdan yarın gitmem öbür gün giderim diye düşündüm sabah olunca küçük kızım kalkmış olduğu için hazır uyandık gidelim madem dedim birde saat 10 a kadar kan aldıkları için acele ettim bebek arabasini alayım kızımı da içine koyayım derken bizim binanın dış kapisinde kızımı kucağıma alıp arabaya bindirecekken merdivenden aşağı ikimiz düştük daha doğrusu merdivene takılıp kaldırıma uçtuk üç basamakti zaten neyse o an olayın sıcaklığı ile anlamadım kızım bacağım diye ağladı çok aglamayinca bişey yok.dedim çünkü yüzüne baktım ben kesin burnu bir yeri kırıldı dedim benim yüzüme bir baktım gözüm yüzüm kan içinde biraz zaman geçince yüzüm komple morardı şişti. Acile gittik bebek iyi 3 gün sonra yine gel dedi kontrol için ama kızımın ayağı çok ağrıyor basamiyor çok korkmuş tam uykuya dalacak irkilerek uyanıp ağlıyor ona da .röntgen çekildi kırık yok dedi ama ben emin olamadim çünkü baya ağrısı var başka bı doktora yine götürurum belki umarım bişey yoktur kendimden çok onlara üzüldüm
Cok gecmis olsun cnm insallah saglikli sekilde dogurcaksin bebeginKızlar bende haberler ıyı degıl.rıtım holter takılmıstım bılıyosunuz.ventrukuler tasıkardı cıktı dr acil büyük şehre gıdın ölümcül bi rahatsızlık ani kalp durmasına sebebıyet verır dedı aglattı bizi sabah,sonra baska bır dr a daha gorunduk burada.oda bunun tedavısı anjıyo gıbı bı ıslemle ablasyon şuan hamıle oldugun ıcın bısey yapamayız,belkı hamılelıgın tetıkledıgı bırseydır,kontrol edelım ıkı haftada bir dedı bırde beloc zoc 50 mg ılac verdı.tüm ailece morallerimiz cok bozuk malesef ki.bakalım hayırlısı.rapor verdıler artık çalısmayacagım evdeyım.artık dogumdan sonra karar verilecek sanırım umarım gecıcı bırseydır..ve sorunsuz bu ıkı ayıda atlatırım sagsaglim
Benim de sinüs taşikardi. Hamilelik başından beri yüksek nabız sürekli çarpıntı. Hamilelik bitince biteceğini umuyorunCanim benim de nabzim yuksek hep yuksekti 140 130 oyle cikiyor ilac kullanamiyorum suan onceden de kullanmiyordum sinus tasikardiydi ozellikle heyecanlaninca tansiyonum olculunce cok yukseliyor
çatlak olabilir. çatlağı söylemiyolar bazen. ayağının üstüne basmasın belki hızlı kaynar küçük olduğundanKızlar inanılmaz bir şey oldu sabah sağlık ocağı randevum vardı kan verecektim akşamdan yarın gitmem öbür gün giderim diye düşündüm sabah olunca küçük kızım kalkmış olduğu için hazır uyandık gidelim madem dedim birde saat 10 a kadar kan aldıkları için acele ettim bebek arabasini alayım kızımı da içine koyayım derken bizim binanın dış kapisinde kızımı kucağıma alıp arabaya bindirecekken merdivenden aşağı ikimiz düştük daha doğrusu merdivene takılıp kaldırıma uçtuk üç basamakti zaten neyse o an olayın sıcaklığı ile anlamadım kızım bacağım diye ağladı çok aglamayinca bişey yok.dedim çünkü yüzüne baktım ben kesin burnu bir yeri kırıldı dedim benim yüzüme bir baktım gözüm yüzüm kan içinde biraz zaman geçince yüzüm komple morardı şişti. Acile gittik bebek iyi 3 gün sonra yine gel dedi kontrol için ama kızımın ayağı çok ağrıyor basamiyor çok korkmuş tam uykuya dalacak irkilerek uyanıp ağlıyor ona da .röntgen çekildi kırık yok dedi ama ben emin olamadim çünkü baya ağrısı var başka bı doktora yine götürurum belki umarım bişey yoktur kendimden çok onlara üzüldüm
geçmiş olsun canım çok üzme kendini ve tansiyon zıplatıcı şeylerden uzak durmaya çalış. doktorlar bazen fazla abartıyolar belki yanlış teşhis olabilir ölçümde hata varsa, belki dediği gibi gebelik sonunda geçer, az kaldı zatenKızlar bende haberler ıyı degıl.rıtım holter takılmıstım bılıyosunuz.ventrukuler tasıkardı cıktı dr acil büyük şehre gıdın ölümcül bi rahatsızlık ani kalp durmasına sebebıyet verır dedı aglattı bizi sabah,sonra baska bır dr a daha gorunduk burada.oda bunun tedavısı anjıyo gıbı bı ıslemle ablasyon şuan hamıle oldugun ıcın bısey yapamayız,belkı hamılelıgın tetıkledıgı bırseydır,kontrol edelım ıkı haftada bir dedı bırde beloc zoc 50 mg ılac verdı.tüm ailece morallerimiz cok bozuk malesef ki.bakalım hayırlısı.rapor verdıler artık çalısmayacagım evdeyım.artık dogumdan sonra karar verilecek sanırım umarım gecıcı bırseydır..ve sorunsuz bu ıkı ayıda atlatırım sagsaglim
Kızlar inanılmaz bir şey oldu sabah sağlık ocağı randevum vardı kan verecektim akşamdan yarın gitmem öbür gün giderim diye düşündüm sabah olunca küçük kızım kalkmış olduğu için hazır uyandık gidelim madem dedim birde saat 10 a kadar kan aldıkları için acele ettim bebek arabasini alayım kızımı da içine koyayım derken bizim binanın dış kapisinde kızımı kucağıma alıp arabaya bindirecekken merdivenden aşağı ikimiz düştük daha doğrusu merdivene takılıp kaldırıma uçtuk üç basamakti zaten neyse o an olayın sıcaklığı ile anlamadım kızım bacağım diye ağladı çok aglamayinca bişey yok.dedim çünkü yüzüne baktım ben kesin burnu bir yeri kırıldı dedim benim yüzüme bir baktım gözüm yüzüm kan içinde biraz zaman geçince yüzüm komple morardı şişti. Acile gittik bebek iyi 3 gün sonra yine gel dedi kontrol için ama kızımın ayağı çok ağrıyor basamiyor çok korkmuş tam uykuya dalacak irkilerek uyanıp ağlıyor ona da .röntgen çekildi kırık yok dedi ama ben emin olamadim çünkü baya ağrısı var başka bı doktora yine götürurum belki umarım bişey yoktur kendimden çok onlara üzüldüm
Geçmiş olsun kızlarKızlar bende haberler ıyı degıl.rıtım holter takılmıstım bılıyosunuz.ventrukuler tasıkardı cıktı dr acil büyük şehre gıdın ölümcül bi rahatsızlık ani kalp durmasına sebebıyet verır dedı aglattı bizi sabah,sonra baska bır dr a daha gorunduk burada.oda bunun tedavısı anjıyo gıbı bı ıslemle ablasyon şuan hamıle oldugun ıcın bısey yapamayız,belkı hamılelıgın tetıkledıgı bırseydır,kontrol edelım ıkı haftada bir dedı bırde beloc zoc 50 mg ılac verdı.tüm ailece morallerimiz cok bozuk malesef ki.bakalım hayırlısı.rapor verdıler artık çalısmayacagım evdeyım.artık dogumdan sonra karar verilecek sanırım umarım gecıcı bırseydır..ve sorunsuz bu ıkı ayıda atlatırım sagsaglim
kalça kemiğinde felan oluyoda vajina için erken gibi geldi magnezyum alıyormusunKızlar 25 haftada çatı ağrısı normal mi ya ? Vajinada zonklama gibi ağrı var. Bilgisi olan yaşayan var mı? Korkulacak bir durum mu
canım geçmiş olsun yaa kızında ezilme burkulma tarzı birşey olduysa 1 ay acısı geçmez tahminim ondan da agrıyor olabilir.Kızlar inanılmaz bir şey oldu sabah sağlık ocağı randevum vardı kan verecektim akşamdan yarın gitmem öbür gün giderim diye düşündüm sabah olunca küçük kızım kalkmış olduğu için hazır uyandık gidelim madem dedim birde saat 10 a kadar kan aldıkları için acele ettim bebek arabasini alayım kızımı da içine koyayım derken bizim binanın dış kapisinde kızımı kucağıma alıp arabaya bindirecekken merdivenden aşağı ikimiz düştük daha doğrusu merdivene takılıp kaldırıma uçtuk üç basamakti zaten neyse o an olayın sıcaklığı ile anlamadım kızım bacağım diye ağladı çok aglamayinca bişey yok.dedim çünkü yüzüne baktım ben kesin burnu bir yeri kırıldı dedim benim yüzüme bir baktım gözüm yüzüm kan içinde biraz zaman geçince yüzüm komple morardı şişti. Acile gittik bebek iyi 3 gün sonra yine gel dedi kontrol için ama kızımın ayağı çok ağrıyor basamiyor çok korkmuş tam uykuya dalacak irkilerek uyanıp ağlıyor ona da .röntgen çekildi kırık yok dedi ama ben emin olamadim çünkü baya ağrısı var başka bı doktora yine götürurum belki umarım bişey yoktur kendimden çok onlara üzüldüm
makata doğru olan kısımdamı var yani neresinde .kalça kemiği zonklayıncada özellikle fazla yürüyünce yada ayakta fazla durunca da ağrı oralara vurabiliyor. ama sen doktora git bazen rahim açılması olabiliyorKızlar 25 haftada çatı ağrısı normal mi ya ? Vajinada zonklama gibi ağrı var. Bilgisi olan yaşayan var mı? Korkulacak bir durum mu
Kalça kemiğimde değil bildiğin vajina içinde bi yer zonkluyor sanki. Magnezyuma yeni başladım acaba ondan olur mu ki ? Ya da kötü bi durum olur mu acabakalça kemiğinde felan oluyoda vajina için erken gibi geldi magnezyum alıyormusun
Vajina tarafından canım yaa zaten sürekli oturarak çalışıyorum onun da etkisi olabilir mi acaba? Ya da kötü bi durum olabilir mi acaba bilemedim. 28. Haftada kontrole gideceğimmakata doğru olan kısımdamı var yani neresinde .kalça kemiği zonklayıncada özellikle fazla yürüyünce yada ayakta fazla durunca da ağrı oralara vurabiliyor. ama sen doktora git bazen rahim açılması olabiliyor
enfeksiyonda olabilir idrar testi versen de iyi olurVajina tarafından canım yaa zaten sürekli oturarak çalışıyorum onun da etkisi olabilir mi acaba? Ya da kötü bi durum olabilir mi acaba bilemedim. 28. Haftada kontrole gideceğim
dediğin şeyler bende hamilelik öncesinde mantar enfeksiyonunda olurdu. ama hamilelikte genelde idrar enfeksiyonu çok yaygın bende hamileliğin başından beri idrar enfeksiyonum var 29. haftam bitti ilk defa antibiyotik kullanıyorum artık aylardır geçmedi.Vajina tarafından canım yaa zaten sürekli oturarak çalışıyorum onun da etkisi olabilir mi acaba? Ya da kötü bi durum olabilir mi acaba bilemedim. 28. Haftada kontrole gideceğim
Ben vajinada makatta ön kemikte iç kemiklerde bacak arası komple daha doğrusu özellikle gece dönerken kesin ağrılar yaşıyorum 27 haftalığım ilkindede bu ağrıları yaşadım şimdide yaşıyorum çevremde kimsede duymamıştım normal diye düşünüyorum pek araştırmadım amaKızlar 25 haftada çatı ağrısı normal mi ya ? Vajinada zonklama gibi ağrı var. Bilgisi olan yaşayan var mı? Korkulacak bir durum mu
Şekerli hiç bişey yemiyorum ve iş yerinde ne zaman ölçsem yüksek çıkıyor. Mesela akşam evde yemek yedim ölçüm yaptım 126 çıktı şaka gibiBenim doktorum 200 e kadar normal dedi sekerli yediginde sonrasinda diyetisyene yonlendiriyorum dedi benim de hamur vs yersem 150 cikiyor
Birseyi duzeltmeye calisirken baska bir sorun cikiyor kirmizilar hep idrar yolu enf zaten hic bitmiyor nasil birsey anlamadim ben su icsem de ayni ilac kullansam da
Kaçıncı haftadaydın canımBenim artik 3 haftada 1 e indi
Hafif sizlama şeklinde canım benim o kadar çok şiddetli değil. Gün içinde arada gelip gidiyor. Bazen sürekli oluyor ama hareketsiz olduğum ya da yattığım zamanlarda yok. Sadece yürüdüğüm zamanlarda oluyor. Çok şiddetli değil hafif.Ben vajinada makatta ön kemikte iç kemiklerde bacak arası komple daha doğrusu özellikle gece dönerken kesin ağrılar yaşıyorum 27 haftalığım ilkindede bu ağrıları yaşadım şimdide yaşıyorum çevremde kimsede duymamıştım normal diye düşünüyorum pek araştırmadım ama
Doğum sürecinde de bu ağrılar okadar baskındı ki doğumumu anlamadım bebeğim doğma noktasına gelmişti bilmiyorum aenin ağrıların bu seviyelerdemi