- 26 Temmuz 2024
- 406
- 1.048
- 30
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #13.661
3 lü test için 2 li gib önce ultrasonda her şeyi ölçtü tek tek kafa boyutu , baş popo vs. Sonra kan verdim. Bu da 1 haftaya çıkacakmış. Detaylının sonucunu bilmiyorum artık 1 ay sonra göreceğizAy ben de gidip görmek istiyorumm ama daha çoook varrr üff3lü test nasıl yapılıyorr? Ben de ayrıntılıya devlete gidicem duruma göre özelde de yaptırabilirim duruma bakıcam. Bu ara da bu detaylı dedikleri şey de sonuç falan nasıl oluyor?
Ben de 10 gündür rahattım dün yüne bi bulantı geldi bugün geçti ara ara yoklayacak sanırımKızlar selaamm. Çok güzel haftasonu diliyorum
Son 3 gündür mide bulantılarım arttı. Yemek yiyemiyorum. Çıkartmak da istiyorum. Ne güzel rahat etmiştim bitti diye ama yine başladı. Sizce bu normal mi? Benim gibi olan var mı? 15+5 iz bu arada.
3 gün önce göğüs dolgunluğundan başka belirtim kalmadı diye yazmıştım buraya,endişelenmiştim. Doktora 1 hafta sonra gideceğim İnşallah.
ya evet onun içinde yataşın şu junoyu öneriyorlar ama tecrübeliler anlatsın ya ben de bişey bilmiyorummBende elele den bir model begenmistim buna benzer. Ama nette bazi yorumlar okudum aklm karisti. Bide bse sorcam. Mesela boyle bi besik aldik bizim yatak odamiza koycaz. Peki mesela oturma odasinda falan otururken bebegi yatirmak icin ne aliolar merak ediorm. Of bilmemezlik kotu bisey yaaneyse tecrubeli anneler fikir verir heralde
benim ilk etapta doğru düzgün mide bulantım yoktu son 2-3 haftadır aşırı mide yanması+bulantı var mutfağa giremiyorum korkudan. 19+1Kızlar selaamm. Çok güzel haftasonu diliyorum
Son 3 gündür mide bulantılarım arttı. Yemek yiyemiyorum. Çıkartmak da istiyorum. Ne güzel rahat etmiştim bitti diye ama yine başladı. Sizce bu normal mi? Benim gibi olan var mı? 15+5 iz bu arada.
3 gün önce göğüs dolgunluğundan başka belirtim kalmadı diye yazmıştım buraya,endişelenmiştim. Doktora 1 hafta sonra gideceğim İnşallah.
ne demişler ki ben de park yatak almayı planlıyorumBenimde aklım beşik konusunda karişık. Park yatak icin kimileri olumsuz yorum yapiyor. Yoksa kafama yatıyordu ama bilemedim
benim de aynı. Son 1 haftadır idrar yolu enfeksiyonuna karşı ilaç kullanmaya başladım acaba ondan mıBen de 10 gündür rahattım dün yüne bi bulantı geldi bugün geçti ara ara yoklayacak sanırım
Eki Görüntüle 3486990
Kızlar 11 ekim cuma günü Bim’e geliyor bunlar çok uyguna geliyor ek gıda döneminde kullanacağımız güzel bir markaKataloğu inceleyin 11 ekimde bir sürü bebek ürünleri var haber vereyim dedim
Yaaa herkeste farklı demekbenim ilk etapta doğru düzgün mide bulantım yoktu son 2-3 haftadır aşırı mide yanması+bulantı var mutfağa giremiyorum korkudan. 19+1
olabilir canım bilmiyorumbenim de aynı. Son 1 haftadır idrar yolu enfeksiyonuna karşı ilaç kullanmaya başladım acaba ondan mı
O kadar kötü değilim aslında. Arada bayağı kesilmişti sadece aç kalınca geliyordu bulantılarım. Şimdi tekrar gelince endişelendim biraz. Bebişimi 2 haftadır ultrasonda görmediğim içinolabilir canım bilmiyorumprilam dr varsa iç yoksa doktorun yazar iyi geliyor
ya detaylı da kan alımı falan yok ya sonuçta sonuç nasıl oluyor acaba tecrübeliler aydınlatsın bizi3 lü test için 2 li gib önce ultrasonda her şeyi ölçtü tek tek kafa boyutu , baş popo vs. Sonra kan verdim. Bu da 1 haftaya çıkacakmış. Detaylının sonucunu bilmiyorum artık 1 ay sonra göreceğiz
canlar park yatağın amacı zaten taşınabilir olması. yatak odasına park yatak salona başka yatak alcaksanız, bence park yatak almakta pek bi mantık kalmıyor gibi. bence en güzeli bebeğin odasına sabit katları ayarlanabilir bir yatak ve yatak odasına da anne yanı yatağı/beşiği. bebeğin odasına koyduğunuz yatağı, bebeği yanınızdan ayırana kadar beşiğin yerine yatak odasına da alabilirsiniz o da mümkün. salonda mutfakta vs dururken de bebeği tutmak için şu şekilde bebek yatakları var resim bırakıcam. zaten ilk birkaç ay uyuyorlar çoğunlukla, yere de oyun halısı alırsınız 2-3 aylıkken ben koymaya başlıyorum oyun halısına orda zaman geçiriyor.Bende elele den bir model begenmistim buna benzer. Ama nette bazi yorumlar okudum aklm karisti. Bide bse sorcam. Mesela boyle bi besik aldik bizim yatak odamiza koycaz. Peki mesela oturma odasinda falan otururken bebegi yatirmak icin ne aliolar merak ediorm. Of bilmemezlik kotu bisey yaaneyse tecrubeli anneler fikir verir heralde
İnşallah canım kanama alanım var işte oda küçülmüş istirahate devam dediGeçmiş olsun canım ağrıların hafifler inşallah
Ay doktordan çıkınca markete gittik eve geldik temizlik hiç vakit bulamadım buraya girmeye. Ay kızlar 110 gr olmuşuz her şey çok şükür yolunda. Ve E elektroforez güncelleyebilirsin kızım geliyorParlayanGece kız naptıııınnnn
Aa evt bu resimdeki bebek yataklari mantikli aslnda. Ben oturma odasinda falan ana kucaginda yatiririm diye dusunuyordum ama onda rahat edermi bilemiyorumcanlar park yatağın amacı zaten taşınabilir olması. yatak odasına park yatak salona başka yatak alcaksanız, bence park yatak almakta pek bi mantık kalmıyor gibi. bence en güzeli bebeğin odasına sabit katları ayarlanabilir bir yatak ve yatak odasına da anne yanı yatağı/beşiği. bebeğin odasına koyduğunuz yatağı, bebeği yanınızdan ayırana kadar beşiğin yerine yatak odasına da alabilirsiniz o da mümkün. salonda mutfakta vs dururken de bebeği tutmak için şu şekilde bebek yatakları var resim bırakıcam. zaten ilk birkaç ay uyuyorlar çoğunlukla, yere de oyun halısı alırsınız 2-3 aylıkken ben koymaya başlıyorum oyun halısına orda zaman geçiriyor.
Ya bir cok yorum okudum. Mesela park yatagin en ust kademesinde yatirirken yatak yani minderin kenarindan yatagin icine dusebiliryormis cocuk. Bide bebegi koyup alirken falan haşır huşur ses cikartio diyenler olmusne demişler ki ben de park yatak almayı planlıyorum
kimi bebekler onları çok seviyor canım benimkiler sevmedi ana kucağını hiç. büyük kızıma koltukta yer yapmıştım kendim orda yatırıyodum küçüğüne de bu yataklardan alıp koydum koltuğun üzerine baya rahat oldu. bazen o yatakta uyutup yatağıyla büyük yatağa taşıyordumAa evt bu resimdeki bebek yataklari mantikli aslnda. Ben oturma odasinda falan ana kucaginda yatiririm diye dusunuyordum ama onda rahat edermi bilemiyorum
ben hiç sevmiyorum ya park yatakları çadır gibi geliyor banaYa bir cok yorum okudum. Mesela park yatagin en ust kademesinde yatirirken yatak yani minderin kenarindan yatagin icine dusebiliryormis cocuk. Bide bebegi koyup alirken falan haşır huşur ses cikartio diyenler olmusbazi park yataklarin en ust kademesi bile asagida oluyormus oyle olunca bebegi koyup alması zor oluo demisler. Bunlar aklimda kalanlar
Çok sevindim şükür geçmiş olsun tekrardanCanım doktordan çıktım ağrı normal dedi doktor rahim büyüdüğü için kaslarda gerilme oluyomus magnezyum verdi