- 16 Haziran 2018
- 760
- 1.877
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #13.581
Doruk ismini çok seviyorumKızlar iyi akşamlarbir sürü isim seçeneğinin arasından Yaman ve Doruk arasında kaldık sizce hangisi
Yaman diyorumKızlar iyi akşamlarbir sürü isim seçeneğinin arasından Yaman ve Doruk arasında kaldık sizce hangisi
Duru çok güzel çok arasında kaldım bende ilk gebeliğimde pişman oldum hatta koymadıgıma ipek koyduk bunda da o kadar çok duru var ki yakınlarımda o yüzden vazgeçtik sitede 4 duru 4 defne var bu aralar aşırı bir de her yer Asel olmuş durumda öykü nir tık daha az öykü de çok güzel kardeşimin kızının adıKızlar duru mu öykü mü sizce çok kararsızım
Oyku de cok fazla Turkce karakter var diye DuruKızlar duru mu öykü mü sizce çok kararsızım
Ay doğru buna da çok dikkat eden var ben hiç dikkat etmemişim :)Oyku de cok fazla Turkce karakter var diye Duruyoksa ikisi de cok guzel
Yaa kaçta hadi hayırlı haberler inşallahYarın sabah randevum var
Ay bizde ipek koyacaktik duru koyduk ilk kizima tesadüfe bak.Duru çok güzel çok arasında kaldım bende ilk gebeliğimde pişman oldum hatta koymadıgıma ipek koyduk bunda da o kadar çok duru var ki yakınlarımda o yüzden vazgeçtik sitede 4 duru 4 defne var bu aralar aşırı bir de her yer Asel olmuş durumda öykü nir tık daha az öykü de çok güzel kardeşimin kızının adı
Yaaa evet öyle olmuşAy bizde ipek koyacaktik duru koyduk ilk kizima tesadüfe bak.
bizim ilk kriterimiz bu ama bulamiyoruz hic isim ya, hem Turk kokenimize bagli kalalim hem Amerikanlar kolayca telafuz edebilsin, hem de babasi begensinAy doğru buna da çok dikkat eden var ben hiç dikkat etmemişim :)
Aynen nasip işiYaaa evet öyle olmuşçok seviyorum ama teyzemin kızının adı duru olduguniçin vazgeçtik niye vazgeçtiysem dedim içimde kaldı bu sefer de yakınlarım daha da koydu iyice çoğaldı yok dedik artık bu isim bize nasip değil
YamanKızlar iyi akşamlarbir sürü isim seçeneğinin arasından Yaman ve Doruk arasında kaldık sizce hangisi
DuruKızlar duru mu öykü mü sizce çok kararsızım
Ayy kaçta? Hemen yazzz mutlakaaaYarın sabah randevum var
Canım bizim isim Ege listeyi düzenlediğin zaman ekleyebilir misin?bizim ilk kriterimiz bu ama bulamiyoruz hic isim ya, hem Turk kokenimize bagli kalalim hem Amerikanlar kolayca telafuz edebilsin, hem de babasi begensinkesin bebek dogana kadar karar veremegecegiz biz
Benimde sol kasıkta ağrım var günlerdir yarın kontrolüm varKızlar 2 gündür sol kasığımın orada böyle batma oluyor. Büyüdüğü işin mi , bebek o tarafa mı kaydı yoksa sancı mı anlamıyorum. 15+5 iz. Böyle olan var mı. Sol tarafım böyle batma oluyor geçiyor.
Ay benim arkadaşım da öyleydi doğana kadar net bir isime karar veremedilerbizim ilk kriterimiz bu ama bulamiyoruz hic isim ya, hem Turk kokenimize bagli kalalim hem Amerikanlar kolayca telafuz edebilsin, hem de babasi begensinkesin bebek dogana kadar karar veremegecegiz biz
Ayy bakalım nedenmiş inşallah bebişlerimizin büyüme atağıdır. Bilgilendir bizi de lütfenBenimde sol kasıkta ağrım var günlerdir yarın kontrolüm var
Hayıırrr bebişşş ooo kaç haftalıktıKızlar bir şey sorucam ya sizeKarnıma ne zaman elimi koysam hangi kısmına koysam pıt pıt bir şey atıyor bazen sağ da bazen solda damar mı atıyor anlamadım. Bu damar karnımın her yerinde mi
İkisi de çok güzelKızlar duru mu öykü mü sizce çok kararsızım