- 14 Mayıs 2021
- 4.846
- 9.905
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #13.541
Yok artıkKızlaaaaar kızlaaaar kontrol iyi geçti şükürler olsun bebeğimi gördüm iyi kurbanım onu verene modum yükseldi bir sonraki kontrolde ayrıntılı ultrason olacakcinsiyet belli oldu ama ben bilmiyorum tabi arkadaşım biliyor meraktan çatlıyoruz eşimle. Yarın yapamıcaz partiyi eşime görev çıktı pazar ya da pazartesi öğreneceğiz yani bir iki gün daha sabredeceğiz
Ben en erken fetal dna da öğrenirim diye gittim fetal dna yaptırdımYok artıksizdeki sabrın yüzde biri bende olaydı keşkee yaa öldür bizi meraktan mınnosun ıyı olmasına cok sevındım kuzum
Bende bendeBen en erken fetal dna da öğrenirim diye gittim fetal dna yaptırdım
2 ay kullandım herhalde danım uzun zamandır kan tahlili vermediysen bir kan tahlili ver canım alt ast baktırmak istiyorum deBende regenesis kullaniyprum canim haftada 2 defa sen ne kadar sure kullandin
Senin karnından o kadar belliydi kiKızlaaar dün cinsiyeti öğrendik 14+3 ‘teOğluşumuz oluyorr Gruba bir erkek bebiş daha dahil oldu bu sezon erkek bebek sezonu bence
Ahahh valla bende erkenden öğreneyim diye fetal yaptırdım hatta 9. Haftadan yaptırasım vardı doktor yüzünden zor dayandımBen en erken fetal dna da öğrenirim diye gittim fetal dna yaptırdım
Canım korkma lütfen benimde çıktı. Gebelikte bir miktar çıkması çok normalmiş. İdrarda Protein ve şeker bir miktar bazen çıkabiliyor. Doktorum her ay idrar alıp bakarız demişti. Senin gibi bende internetten bakıp üzülmüştüm hatta. Kaç çıktı derecesi önemli? Birde idrar ve tiroid tahlilerini büyük devlet hastanelerinde vermeni öneririm. Çevremdekiler ve doktorum ve hatta sağlık ocağındaki hemşire öyle söylemişti bana çünkü kanlar sabahtan alınıyor ve akşama kadar kan aracı gelene kadar o idrar ve kan tahlilleri orada bekliyormuş bu yüzden bir miktar değişim olabiliyor idrar tahlillerinde. Tiroid için de aynı şekilde tiroid kanının da bekletilmeden hemen laboratuvara gönderilmesi gerekiyormuş beklediği zaman tiroid değeri de mesela yüksek çıkıyor Ben ilk sağlık ocağında vermiştim bütün kanları tiroid ve idrarımda benim de böyle şeyler çıkmıştı o yüzden git bir daha bence büyük bir hastanede ver derim.Kızlar günaydın, aranızda daha önce hiç idrarında protein pozitif çıkan var mı? Ben sağlık ocağında rutin kan ve idrar verdiğimde çıktı. Googleladığımda hep gebelik zehirlenmesiyle ilişkilendirilmiş çok endişelendim pazartesi tekrar idrar vereceğim ama günler nasıl geçicek bilmiyorum☹☹
Aklınızda olsun sağlık ocağında karaciğer enzim değerlerine baktırmak istiyorum deyin bakılıyor2 ay kullandım herhalde danım uzun zamandır kan tahlili vermediysen bir kan tahlili ver canım alt ast baktırmak istiyorum de
Seninle beraberinde bizde heyecanla bekliyoruz keşke bizde senden önce ogrenseydikKızlaaaaar kızlaaaar kontrol iyi geçti şükürler olsun bebeğimi gördüm iyi kurbanım onu verene modum yükseldi bir sonraki kontrolde ayrıntılı ultrason olacakcinsiyet belli oldu ama ben bilmiyorum tabi arkadaşım biliyor meraktan çatlıyoruz eşimle. Yarın yapamıcaz partiyi eşime görev çıktı pazar ya da pazartesi öğreneceğiz yani bir iki gün daha sabredeceğiz
12 saat sancı çekip sezeryana giden tanıdıklarım var bakalım biz nasıl dogurucazYani mecburi olanları da üzüyor bu. Vajinal doğumu teşvik et ama sezaryen doğumu kötüleme
Evet canım sağol ilk orda verdim sonra hep acil de verdim bizim burda sağlık ocağında çok geç çıkıyor acilde 2 saate çıkıyor bir de eve hastane çok yakın diye onu tercih ettik sonrakilerdeAklınızda olsun sağlık ocağında karaciğer enzim değerlerine baktırmak istiyorum deyin bakılıyor
Ertesi günün sabahı çıkıyor malesef hastane yakinsa daha iyi tabiEvet canım sağol ilk orda verdim sonra hep acil de verdim bizim burda sağlık ocağında çok geç çıkıyor acilde 2 saate çıkıyor bir de eve hastane çok yakın diye onu tercih ettik sonrakilerde
O bende de var, parmak ucundaki nabızı hissediyoruzKızlar bir şey sorucam ya sizeKarnıma ne zaman elimi koysam hangi kısmına koysam pıt pıt bir şey atıyor bazen sağ da bazen solda damar mı atıyor anlamadım. Bu damar karnımın her yerinde mi
Tekme mi atıyor acaba ya hhahah ay o his mükemmelllll. Her an bekliyorum atsın diyeeeKızlar bir şey sorucam ya sizeKarnıma ne zaman elimi koysam hangi kısmına koysam pıt pıt bir şey atıyor bazen sağ da bazen solda damar mı atıyor anlamadım. Bu damar karnımın her yerinde mi
Magnezyum kullanıyor musun pekiCanım doktora yazdım tarif ettim ama kasılma dememiş bebek haraketi yada gaz olabilir demiş takip etmemi istedi ama bende kasılmadan korkuyorum
şimdi izledim çok cringe olmuş :-D her şeyi yalan bunların zaten sezaryene ikna eden doktorlar çünkü bişey olsa neden sezaryen yaptırmadınız katiller diye saldırıyolar adamlara. hangi devlet hastanesinde eşinin yanına girmesine izin verip anneyi doğumhanede değil kendine özel odada hiçbi müdahele olmadan sadece doğru nefes almayı hatırlatarak doğurtuyolar ki ben de oraya gideyim lol.Ya sağlık bakanlığının tanıtım filmini gördünüz mü? Benim içim ürperdi izleyemedim . Rezalet