- 15 Ağustos 2019
- 516
- 1.568
- 32
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #13.521
Gördüğüm andan itibaren tüm cinlerim tepemde. Nasıl bir akıl ve vicdan tutulmasıyla hazırlandı bu, hiç mi bi doktor görmedi değerlendirmedi, bunu hazırlayan ekip içinde hiç mi anne yok inanılır gibi değil aklım almıyorYa sağlık bakanlığının tanıtım filmini gördünüz mü? Benim içim ürperdi izleyemedim . Rezalet
Tamamını izleyemedim ama sanırım sezeryanı başarızlık gibi göstermiş. Sorun değil ille de sezeryanYa sağlık bakanlığının tanıtım filmini gördünüz mü? Benim içim ürperdi izleyemedim . Rezalet
canim ben cok seviyorum benim 2. bebegimin adi Göktuğ olcakti kaybetmeseydikKizlar göktuğ ismi nasıl cok mu kullaniliyor
başını izleyebildim cenazeye gidiyorlar sanki içim çok kötü olduGördüğüm andan itibaren tüm cinlerim tepemde. Nasıl bir akıl ve vicdan tutulmasıyla hazırlandı bu, hiç mi bi doktor görmedi değerlendirmedi, bunu hazırlayan ekip içinde hiç mi anne yok inanılır gibi değil aklım almıyorOnlarca vajinal doğuma girdim, onlarca sezeryan ameliyatına girdim her ikisinde de evladına sağlıkla kavuşmak isteyen anneler dışında bişey görmedim. Nası bi mantıkla sezeryan doğum yapmış kadınlara bu şekilde psikolojik şiddet uygularlar. Elalemin çenesini kapatamadık bi de televizyonda dönmeye başladı bu saçma sapan şeyler. Sanki sadece doğum şekliyle anne olunuyor. Nereye gitti 9 ay, nereye gitti onu büyütene kadar yaşananlar. Evet vajinal doğumu teşvik edelim ama bir kadını zorla vajinal doğurtmak hem annede hem bebekte ciddi sağlık sorunlara, psikolojik sorunlara sebep olabilir. Ayrıca kime göre normal doğum yaa daha VAJİNAL doğum diyemiyorlar. Aşırı aşırı tetikledi bu durum beni
ya bende izleyemediiimmm, başında bile kendimi aşırı kötü hissettimmmTamamını izleyemedim ama sanırım sezeryanı başarızlık gibi göstermiş. Sorun değil ille de sezeryan
Ben panto kullaniyorum canim zararsiz dediBende gavıscon double actıon kullanıyorum cnm en bastan beri hemen hemen hergun.
Gerizekalıca olmus bile isteye insanlar sezeryan olmuyo şartlar neyi el veriyorsa o bazıları sancı çekip çekip normal doguramayip sezeryana aliniyorYa sağlık bakanlığının tanıtım filmini gördünüz mü? Benim içim ürperdi izleyemedim . Rezalet
Orda özellikle belirtmiş aslında herhangi bir sağlık sorunu yoksa normal doğumu seçin diye. Keyfi sezeryan olmayın diyor aslında ama senaryo saçma olmuş bebeğin daha çok erken ben hazır değilim falan demesi. Normal doğumu çok isteyip bir sürü sezeryan olmak zorunda kalan insanlar var. çok üzülür gerçekten.Gerizekalıca olmus bile isteye insanlar sezeryan olmuyo şartlar neyi el veriyorsa o bazıları sancı çekip çekip normal doguramayip sezeryana aliniyor
Canım ilaçlardan dolayı olmuş. Bende Regenesis kullanıyordum ama hergün kullanıyordum. Sen yine doktorunun söylediğine göre git. Ama tabi kan tahlili verip baktırmakta da fayda varGecmis olsun canim neden dolayi oldugu soylendi mi hangi ilac yapmis ben de regneris kullaniyorum 1 aydir baktirmiyorum hic degerime
Sanki sezeryani çok acıklı çok vahim bir durum gibi gostermisler. Sanki sezeryan olan anne ve bebek arasinda bir bag kurulmuyormus gibi aktarmışlar. Aşırı fiyasko bir video olmusbaşını izleyebildim cenazeye gidiyorlar sanki içim çok kötü oldudevamını izleyemedimm.
ya bende izleyemediiimmm, başında bile kendimi aşırı kötü hissettimmm
Yani mecburi olanları da üzüyor bu. Vajinal doğumu teşvik et ama sezaryen doğumu kötülemeGerizekalıca olmus bile isteye insanlar sezeryan olmuyo şartlar neyi el veriyorsa o bazıları sancı çekip çekip normal doguramayip sezeryana aliniyor
Bunca gebeyi, anneyi üzdüler rahatlamışlardır.Sanki sezeryani çok acıklı çok vahim bir durum gibi gostermisler. Sanki sezeryan olan anne ve bebek arasinda bir bag kurulmuyormus gibi aktarmışlar. Aşırı fiyasko bir video olmus
Kıız fundaaaaa nerdesııınfnd_50 merakla senı beklıyoruz pampacım.bende yarın sabah gıdıcem bakalım napıyo tosun paşa
Kızlaaaaar kızlaaaar kontrol iyi geçti şükürler olsun bebeğimi gördüm iyi kurbanım onu verene modum yükseldi bir sonraki kontrolde ayrıntılı ultrason olacak
Ikısıde gebelık katagorısı b canım.zaten mide ilacının bı zararı olcagını sanmam.ilaç bile sayılmaz tam olarak.o yuzden ihtiyacımız oldukca kullanırız.Ben panto kullaniyorum canim zararsiz dedi