Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Devlette infertilite Ümraniye doktor gün verdi tükürük için gittim verdim aradan 10 gün filan geçti doktor aradı beni bugün 2. Yede vermeniz lazım diye duyan varmı
İşleme. Başlamak için testler yapılıyor biz hepsini bitirdik işte rahim filmi sperm testi vs vs oda bunnnla alakalı birşeymiş yeni başlanmış stres testi olarak geçiyor sabah erkenden bile içemeden yemeden dişlerini fırçalamadan gidip örnek veriyorsun
Bir kaç gündür erken testlerden yapıyorum beni baya heyecanlandırdı. Doktor randevusu en erken 30 Aralık’a bulabildim. Bat 6. Şimdi ben deli gibi her gün tekrarlamaya devam mı edeceyim testleri yoksa artık salayım mı bilemedim. Eşimin dalga geçtiği kadar var şuan sürekli test yapasım geliyor. Yalancı testler oluyor biliyorum, yurtdışındayım farklı 4 marka denedim hepsinde böyle net gördüm