- 26 Ocak 2021
- 447
- 1.189
- 34
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #13.561
O beyazlik doktorun dedigi gibi bir iki haftaya geciyormus, hic dert etmeyin.Biz de bugün doktora gittik görüş günümüzdü aslında haftayaydı ama idrar kültürü yüzüne bu hafta gittik iyi ki gitmişiz bebiş 15 cm 149 gr dedi 16+3 2 gün önden gidiyoruz dedi, ama kaç gündür karnım gerim gerimdi o da ultrasonda farketti zaten kasılmaların olmuş dedi magnezyum verdi bir 20 dk bayağı bayağı ölçüm yaptı her şeyi tek tek tekrar ölçtü sebebi de beynin de bir beyazlklar varmış ama bu tek başına bir anlam ifade etmiyor dedi bir şey var diyebilmemiz için 15 bulgudan en az 3 bulgunun bir arada olması gerekir dedi bu beyazlıkların kaybolmasını bekleriz dedi 10 gün sonra tekrar bakalım ne durumda diye dedi ama bir şey çıksa fetal de çıkardı dedi ama insan yine beyin diyince bir geriliyor umarım bir şey olmaz ultrason kağıdı verdi detaylı da gösterirsiniz dedi… Onun dışında o minnoş parmaklarını bile gördük özlemişiz mide yanması için rennie kullanabilirsin dedi haberiniz olsun sizinde ay geçen gün turp yedim kızlar sabaha kadar çayır çayır yandım uyuyamadım resmen… Karnımda acayip kasılıyor bakalım faydası olur inşallah sağlıcakla gelsin kuzular insanın içine dert oluyor
Bilmiyorum bu tekme mi ben anlamıyorum çok güzel pıt pıt bir şeyTekme mi atıyor acaba ya hhahah ay o his mükemmelllll. Her an bekliyorum atsın diyeee
Evet
Aa doğru ya ben onu unuttum teşekkür ederim hatırlattığın için
İnşallah canım çok sağolO beyazlik doktorun dedigi gibi bir iki haftaya geciyormus, hic dert etmeyin.
Merhaba cnm benim ikiz gebelikKizlar biraz sizin yolladiklarinizdan, biraz diger ayların listelerinden, biraz da burada gördüklerimden karma bir liste oluşturmaya calistim. Biraz daha düzeltme yapacağım. Siz eksik gördüklerinizi beni etiketleyip yazarsanız, yavaş yavaş güncellerim listeyi.
Bence DorukKızlar iyi akşamlarbir sürü isim seçeneğinin arasından Yaman ve Doruk arasında kaldık sizce hangisi
Hshahahhahahhaja ay az kaldı çok yakında sinemalarda inşallah hshhshsjjsSeninle beraberinde bizde heyecanla bekliyoruz keşke bizde senden önce ogrenseydik
Pazar yapıyoruz kankammmmmmmYok artıksizdeki sabrın yüzde biri bende olaydı keşkee yaa öldür bizi meraktan mınnosun ıyı olmasına cok sevındım kuzum
Doruk benceKızlar iyi akşamlarbir sürü isim seçeneğinin arasından Yaman ve Doruk arasında kaldık sizce hangisi
Bence Doruk:)Kızlar iyi akşamlarbir sürü isim seçeneğinin arasından Yaman ve Doruk arasında kaldık sizce hangisi
Çok normal canım bebeğin büyüyor rahim büyüdükçe kaslar geriliyorKızlar 2 gündür sol kasığımın orada böyle batma oluyor. Büyüdüğü işin mi , bebek o tarafa mı kaydı yoksa sancı mı anlamıyorum. 15+5 iz. Böyle olan var mı. Sol tarafım böyle batma oluyor geçiyor.
Doruk bence deKızlar iyi akşamlarbir sürü isim seçeneğinin arasından Yaman ve Doruk arasında kaldık sizce hangisi
Yaman bence doruk çok var piyasadaKızlar iyi akşamlarbir sürü isim seçeneğinin arasından Yaman ve Doruk arasında kaldık sizce hangisi
Benim göbekte ayni böyle oldu. Birden şiştiEki Görüntüle 3486831
Dün göbeğim bu kadar değildi bugün iki katına çıktı resmen artık saklayamıyorum bol giyinsem bile belli oluyor
Evet bi de göğüslerim de çok büyüdü zaten büyüklerdi şimdiden dev gibi olduBenim göbekte ayni böyle oldu. Birden şiştibide göğsümün altından başlıyor şişlik. Zannedersin 7 aylik