- Konu Sahibi mutlutablo
- #6.241
Elenatal2 kullanıyorum geçen hafta demir+çinko takviyesi verdi doktor ondan sonra başladı ya nasıl geçer anlık çözüm lazım bana cuma gideceğim tekrar doktoraMagnezyum kullanıyor musunuz o bağırsak çalıştırıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elenatal2 kullanıyorum geçen hafta demir+çinko takviyesi verdi doktor ondan sonra başladı ya nasıl geçer anlık çözüm lazım bana cuma gideceğim tekrar doktoraMagnezyum kullanıyor musunuz o bağırsak çalıştırıyor
Bioderma önerdiler. Aşırı alerjiğim. Aslında başka bir şey için yazmıştım ama sizin yorumu görünce ona da atladım hemenMutlaka vardır eczanede de, incia baya ünlü gibi kalmış aklımda. Ben internetten palmiers almıştım benden başka kullanan görmedim forumda ama seviyorum sabah sürüyorum akşama kadar yağlı his kalıyor
Demir ilacı kabızlık yapıyor bildiğim kadarıyla ben magnorm magnezyum kullanıyorum bir de ocean mummy omega çok şükür kabızlığım geçti sizin de geçer inşallah bir an evvelElenatal2 kullanıyorum geçen hafta demir+çinko takviyesi verdi doktor ondan sonra başladı ya nasıl geçer anlık çözüm lazım bana cuma gideceğim tekrar doktora
Demir ilacı kabızlık yapıyor bildiğim kadarıyla ben magnorm magnezyum kullanıyorum bir de ocean mummy omega çok şükür kabızlığım geçti sizin de geçer inşallah bir an evvel
İnşallah hiçbirimiz bidaha yaşamayalım artık tehlike geçti alışveriş çatlak falan konuşacağımız dönemlere girdim diyorum hop bişey çıkıveriyor rabbim bı daha yaşatmayıp hepimize kolaylıklar nasip etsinErkekler bizim gibi değiller canım maalesef. Valla bir daha üzmesinler. Ben de dinleniyorum. Cuma doktorun dediğine göre şekil alıcam artık. Hepimize geçmiş olsun.
Demir ilacı tek başına yapıyor ek olarak de vitamini ekmeğe döküp içiyorum yağ gibi oda iyi gelmiş olabilir magnezyumu da 20.haftada başlatıyor çoğu doktor benim fıtıktan dolayı erken veriyorum demişti doktorum bide burdan arkadaslar bana turp sade maden suyu ve bişey daha önermişti şuan hatırlamıyorum bende baya dertliydim biseyler deneye deneye bide ilaçlarla atlattım çok geçmiş olsun darısı size inşallahArmut ayva her gün yiyorum. 2.5 lt su içiyorum. Yeni demir takviyesi verdi doktor ondan sonra başladı çok şaşkınım ya
Bio oil i dusta surup cikin inanilmaz guzel kaliyor vucutta benim ilk hamilelik taktigim o catlak bir tek belimin yanlarina surmemisim azicik gozle gorulmez yani orda var bi de lierac kullandim ama simdi cok pahali die almadim acikcasi , bade natural in kini aldim o da bi degisik dokusu ama kullaniorum bitince bakicam tekrarÇatlak için bio oil kullanıyordum sevmedim emilmiyor hoşlanmadım incia bebek yağı başladım onu sevdim ben zaten ilk kızımda baya bi çatlladığım için şuan amacım çatlamayı önlemekten ziyade nemlendirmek ilerleyen süreçte dayanılmaz kaşıntılar oluyor ona tedbir olur belki diye sürüyorum
Bende oldu, gobek deligimin altinda var suan kahverengiKızlar merhaba 15 haftalığım sizde gebelik çizgisi oluştu mu yada herkeste oluşuyır öu bnde oluşmadı da oyle merak ettim
Ben doktoruma sormustum 2 aylikken kabizlik icin, magnezyumun fazlasi idrar yoluyla vucuttan atiliyormus o yuzden kullanimda sorun yok yani depolanmiyor, "Hem bagirsak hareketlerine fayda sagladigi icin hem de kas kramplarina iyi geldigi icin zaten 3 aydan sonra soyleyecektim ben sana, dilersen simdi de baslayabilirsin." demisti. Ben mg sitrat 250mg kullaniyorum, bazi arkadaslar komplex olani kullaniyor muhtemelen o daha da iyidir, zaten eczaci da yonlendirir sizi. Yalniz unutup ayni gun icinde doz asimi yapmamak gerekir, fazla doz alinca bagirsaklari bozmasin diye onlem amacliKizlar gecen hafta doktor bana foligi kes, kan hapi ve vitamine basla demisti.bir hafta icinde. Yarin baslicam ama benim kabizlik sorunum var demir ilaciyla iyce kabiz olucam. Doktorada sormadim hic, eczaneden magnezyum alsam kullansam olurmu, magnezyum degerlerim normal suan dusuk degil
Duşta derken ıslakken mi ben kurulandıktan sonra kullandım emilmedi bütün gün o his çok kötüydüBio oil i dusta surup cikin inanilmaz guzel kaliyor vucutta benim ilk hamilelik taktigim o catlak bir tek belimin yanlarina surmemisim azicik gozle gorulmez yani orda var bi de lierac kullandim ama simdi cok pahali die almadim acikcasi , bade natural in kini aldim o da bi degisik dokusu ama kullaniorum bitince bakicam tekrar
Tatli badem yağı kıl/tüy köklerini besleyip çoğaltabilir. Saç uzatmak için saç kremine eklerdik gençkenBen hindistan cevizi yagi, karite yagi bi de tatli badem yagiyla azicik zeytin yagi karistirip onu surcem karnima. Catlayasi varsa catliyor, derinin catlamasi genetigimize cilt yapimiza da bagli diye dusunuyorum, o yuzden ne surersek surelim hicbir yag mucize olmayacak kanaatindeyim, kendimce e bari dogal bi seyler sureyim onu da kendim hallederim diye dusundum. Chat gpt ml bazinda tarif verdi o sekilde karistircam
Cok tesekkur ederim yarin kan ilacina baslicam, eczaneye gidip bunlardan birine bakayimBen doktoruma sormustum 2 aylikken kabizlik icin, magnezyumun fazlasi idrar yoluyla vucuttan atiliyormus o yuzden kullanimda sorun yok yani depolanmiyor, "Hem bagirsak hareketlerine fayda sagladigi icin hem de kas kramplarina iyi geldigi icin zaten 3 aydan sonra soyleyecektim ben sana, dilersen simdi de baslayabilirsin." demisti. Ben mg sitrat 250mg kullaniyorum, bazi arkadaslar komplex olani kullaniyor muhtemelen o daha da iyidir, zaten eczaci da yonlendirir sizi. Yalniz unutup ayni gun icinde doz asimi yapmamak gerekir, fazla doz alinca bagirsaklari bozmasin diye onlem amacli
Ben kuruyken sürüyorum emiliyor ciltle de alakalı olabilirDuşta derken ıslakken mi ben kurulandıktan sonra kullandım emilmedi bütün gün o his çok kötüydü