Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    100
Canım çok geçmiş olsun. Güzel düşün hep, inşallah sağlıkla kucağına alacaksın hiç kötü bir şey olmayacak Allah şifa versin.

Canim cok gecmis olsun, dualarimiz seninle İnsallah sorunsuz bir sekilde alacaksin kucagina bebegini, bol bol dinlen, huzurlu bir sekilde dogumu bekle, her sey cok guzel olacak insallah

Ah canım ya çok geçmiş olsun ben bile korku içinde okudum seni tahmin edemiyorum çok şükür hepiniz iyisiniz Acele insanın başına getirmeyen kalmıyor Çok çok geçmiş olsun beterinden korusun rabbim

Canım benim çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum Ama üzülme inşallah hamileliğinle birlikte geçip gidecek hamilelik bir çok şeye tetikliyor malesef Ama sonunda sağlıcakla kavuşup kucagımıza alınca her şey unutulup gidiyor bol bol dinlen stres yapma sağlıkla kavuşmak nasip olsun insan bu tür şeyler duyunca yıpranıyor seni çok iyi anlıyorum bu konuda kendimde köşeden döndüğüm için ama bebek seni bir şekilde motive ediyor bağlıyor hep güzel şeyler düşün kendini yorma

Kızlar 25 haftada çatı ağrısı normal mi ya ? Vajinada zonklama gibi ağrı var. Bilgisi olan yaşayan var mı? Korkulacak bir durum mu
Valla çatı ağrısı mı oluyor anlayamadım ben de ama bir aydır bende o zonklama var yataktan kalkarken oturdugum yerden kalkarken aşırı ağrı yapıyor zonkluyor resmen

Güno günooo ilk gebeliğim o konuda bir şey diyemiyorum ama yüzerek ucuna gelmiş artık inşallah sağlıkla zamanında gelsin minik kuşun
Amiin inşallah iki haftadır ilaç kullanıyorum kasılmalara iyi geldi gibi ama alt ağrım maalesef günden güne artıyor buda korkutuyor beni şöyle bi 6 hafta daha dayanır inşallah. Vajinal doğum istediğim içinde erken gelirse sezaryene alınmaktan korkuyorum. Bebeğim çok küçük kucağa alınmamayı anlamaz

Hayırlısı olsun hakkınızda canim, dayanır inşallah bol bol dua et, bol bol dinlenmeye çalış, diğer bebişe bakabilecek birileri varsa gelsin sana yardıma mutlaka yorma kendini fazla erken doğum olunca sezaryen mi alıyorlar zorunlu muymuş hiç bilmiyorum

Kızlar wc çıktım az önce birden gözümün önüne bir sürü yıldız gibi parlayan bir şeyler uçuştu anlik 20 sn sürmüstür max. Çok önceden arada oluyodu ama böyle yıldızlı bir sürü değil de bir tane oluyordu mesela bu proteinle alakalı diye duymuştum. Ama şuan olan ilk defa oldu. Yaşayan var mı endişe etmeli miyim

Aynısı bana da olmuştu henen birşeyler yedim kendime geldik o gün kahvaltımı yapmamıştım ben ondan dolayı oldu diye tahmin ediyorum

ayynennn bana da olduu geçenlerde sim gibi bişeyler döküldü sanki. Şekerin yoktu di mi senin?

Bu banada oldu. Bir sürü yıldız gibi parlak uçuverdi gözümün önünden geçen gece yatacakken

Canım, Allah şifa versin

aynen, katılıyorum. Son haftalarda vücudun dinlenmeye ihtiyacı varsa bol bol dinlenmek gerekiyormuş. Benim bir tanıdığım doktorların kendini yorma, evde otur demesine rağmen çok aktifti. Erken doğuma girdi maalesef. Hani o İnternette, çevrede herkesin hareket iyi gelir baskisini bazen yanlış yönlendiriyor. Oysa ki vücudumuzu dinlemememiz çok önemli

Banada oldu gecenlerde aksam otururken bence bi sorun değil 20 sn falan sürdü gözümü acıp kapadım ovaladım falan gecmedi dediğin gibi bisürü yıldızlar vardı hamilelikten normal bence

Tabi Allah korusun 36dan önce gelmeye kalkarsa ciğer gelişiminden sebep riske atılmıyor diye biliyorum yardımcı olanda pek yok tek başımıza mücadele

İlk gebeliğimde protein kaçağı yaşadım öyle bir şey olmamıştı tansiyonla alakalı gibi günde 3 kere ölçüm yap istersen

O hareket olayı 35ten sonra bence ilk gebeliğimde 35 haftadan sonra başlamıştık hareket pilates vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…