- 29 Mart 2024
- 237
- 567
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #23.261
Canım çok geçmiş olsun. Güzel düşün hep, inşallah sağlıkla kucağına alacaksın hiç kötü bir şey olmayacakKızlar bende haberler ıyı degıl.rıtım holter takılmıstım bılıyosunuz.ventrukuler tasıkardı cıktı dr acil büyük şehre gıdın ölümcül bi rahatsızlık ani kalp durmasına sebebıyet verır dedı aglattı bizi sabah,sonra baska bır dr a daha gorunduk burada.oda bunun tedavısı anjıyo gıbı bı ıslemle ablasyon şuan hamıle oldugun ıcın bısey yapamayız,belkı hamılelıgın tetıkledıgı bırseydır,kontrol edelım ıkı haftada bir dedı bırde beloc zoc 50 mg ılac verdı.tüm ailece morallerimiz cok bozuk malesef ki.bakalım hayırlısı.rapor verdıler artık çalısmayacagım evdeyım.artık dogumdan sonra karar verilecek sanırım umarım gecıcı bırseydır..ve sorunsuz bu ıkı ayıda atlatırım sagsaglim
Canim cok gecmis olsun, dualarimiz seninleKızlar bende haberler ıyı degıl.rıtım holter takılmıstım bılıyosunuz.ventrukuler tasıkardı cıktı dr acil büyük şehre gıdın ölümcül bi rahatsızlık ani kalp durmasına sebebıyet verır dedı aglattı bizi sabah,sonra baska bır dr a daha gorunduk burada.oda bunun tedavısı anjıyo gıbı bı ıslemle ablasyon şuan hamıle oldugun ıcın bısey yapamayız,belkı hamılelıgın tetıkledıgı bırseydır,kontrol edelım ıkı haftada bir dedı bırde beloc zoc 50 mg ılac verdı.tüm ailece morallerimiz cok bozuk malesef ki.bakalım hayırlısı.rapor verdıler artık çalısmayacagım evdeyım.artık dogumdan sonra karar verilecek sanırım umarım gecıcı bırseydır..ve sorunsuz bu ıkı ayıda atlatırım sagsaglim
Ah canım ya çok geçmiş olsun ben bile korku içinde okudum seni tahmin edemiyorum çok şükür hepiniz iyisinizKızlar inanılmaz bir şey oldu sabah sağlık ocağı randevum vardı kan verecektim akşamdan yarın gitmem öbür gün giderim diye düşündüm sabah olunca küçük kızım kalkmış olduğu için hazır uyandık gidelim madem dedim birde saat 10 a kadar kan aldıkları için acele ettim bebek arabasini alayım kızımı da içine koyayım derken bizim binanın dış kapisinde kızımı kucağıma alıp arabaya bindirecekken merdivenden aşağı ikimiz düştük daha doğrusu merdivene takılıp kaldırıma uçtuk üç basamakti zaten neyse o an olayın sıcaklığı ile anlamadım kızım bacağım diye ağladı çok aglamayinca bişey yok.dedim çünkü yüzüne baktım ben kesin burnu bir yeri kırıldı dedim benim yüzüme bir baktım gözüm yüzüm kan içinde biraz zaman geçince yüzüm komple morardı şişti. Acile gittik bebek iyi 3 gün sonra yine gel dedi kontrol için ama kızımın ayağı çok ağrıyor basamiyor çok korkmuş tam uykuya dalacak irkilerek uyanıp ağlıyor ona da .röntgen çekildi kırık yok dedi ama ben emin olamadim çünkü baya ağrısı var başka bı doktora yine götürurum belki umarım bişey yoktur kendimden çok onlara üzüldüm
Canım benim çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorumKızlar bende haberler ıyı degıl.rıtım holter takılmıstım bılıyosunuz.ventrukuler tasıkardı cıktı dr acil büyük şehre gıdın ölümcül bi rahatsızlık ani kalp durmasına sebebıyet verır dedı aglattı bizi sabah,sonra baska bır dr a daha gorunduk burada.oda bunun tedavısı anjıyo gıbı bı ıslemle ablasyon şuan hamıle oldugun ıcın bısey yapamayız,belkı hamılelıgın tetıkledıgı bırseydır,kontrol edelım ıkı haftada bir dedı bırde beloc zoc 50 mg ılac verdı.tüm ailece morallerimiz cok bozuk malesef ki.bakalım hayırlısı.rapor verdıler artık çalısmayacagım evdeyım.artık dogumdan sonra karar verilecek sanırım umarım gecıcı bırseydır..ve sorunsuz bu ıkı ayıda atlatırım sagsaglim
Valla çatı ağrısı mı oluyor anlayamadım ben de ama bir aydır bende o zonklama var yataktan kalkarken oturdugum yerden kalkarken aşırı ağrı yapıyor zonkluyor resmenKızlar 25 haftada çatı ağrısı normal mi ya ? Vajinada zonklama gibi ağrı var. Bilgisi olan yaşayan var mı? Korkulacak bir durum mu
Güno günoooGünaydın kızlarbebeği küçük olup hamile olanlar var mı aranızda. Kızım 9 aylık 30 haftalık hamileyim erken doğum riskim var sizde durum ne
Amiin inşallah iki haftadır ilaç kullanıyorum kasılmalara iyi geldi gibi ama alt ağrım maalesef günden güne artıyor buda korkutuyor beni şöyle bi 6 hafta daha dayanır inşallah. Vajinal doğum istediğim içinde erken gelirse sezaryene alınmaktan korkuyorum. Bebeğim çok küçük kucağa alınmamayı anlamazGüno günoooilk gebeliğim o konuda bir şey diyemiyorum ama yüzerek ucuna gelmiş artık inşallah sağlıkla zamanında gelsin minik kuşun
Hayırlısı olsun hakkınızda canim, dayanır inşallah bol bol dua et, bol bol dinlenmeye çalış, diğer bebişe bakabilecek birileri varsa gelsin sana yardıma mutlaka yorma kendini fazlaAmiin inşallah iki haftadır ilaç kullanıyorum kasılmalara iyi geldi gibi ama alt ağrım maalesef günden güne artıyor buda korkutuyor beni şöyle bi 6 hafta daha dayanır inşallah. Vajinal doğum istediğim içinde erken gelirse sezaryene alınmaktan korkuyorum. Bebeğim çok küçük kucağa alınmamayı anlamaz
Benim de ara ara öyle şikayetim oluyor doktorum normal bir sıkıntı yok demiştiKalça kemiğimde değil bildiğin vajina içinde bi yer zonkluyor sanki. Magnezyuma yeni başladım acaba ondan olur mu ki ? Ya da kötü bi durum olur mu acaba
Aynısı bana da olmuştu henen birşeyler yedim kendime geldik o gün kahvaltımı yapmamıştım ben ondan dolayı oldu diye tahmin ediyorumKızlar wc çıktım az önce birden gözümün önüne bir sürü yıldız gibi parlayan bir şeyler uçuştu anlik 20 sn sürmüstür max. Çok önceden arada oluyodu ama böyle yıldızlı bir sürü değil de bir tane oluyordu mesela bu proteinle alakalı diye duymuştum. Ama şuan olan ilk defa oldu. Yaşayan var mı endişe etmeli miyim
ayynennn bana da olduu geçenlerde sim gibi bişeyler döküldü sanki. Şekerin yoktu di mi senin?Kızlar wc çıktım az önce birden gözümün önüne bir sürü yıldız gibi parlayan bir şeyler uçuştu anlik 20 sn sürmüstür max. Çok önceden arada oluyodu ama böyle yıldızlı bir sürü değil de bir tane oluyordu mesela bu proteinle alakalı diye duymuştum. Ama şuan olan ilk defa oldu. Yaşayan var mı endişe etmeli miyim
Bu banada oldu. Bir sürü yıldız gibi parlak uçuverdi gözümün önünden geçen gece yatacakkenKızlar wc çıktım az önce birden gözümün önüne bir sürü yıldız gibi parlayan bir şeyler uçuştu anlik 20 sn sürmüstür max. Çok önceden arada oluyodu ama böyle yıldızlı bir sürü değil de bir tane oluyordu mesela bu proteinle alakalı diye duymuştum. Ama şuan olan ilk defa oldu. Yaşayan var mı endişe etmeli miyim
Canım, Allah şifa versinKızlar bende haberler ıyı degıl.rıtım holter takılmıstım bılıyosunuz.ventrukuler tasıkardı cıktı dr acil büyük şehre gıdın ölümcül bi rahatsızlık ani kalp durmasına sebebıyet verır dedı aglattı bizi sabah,sonra baska bır dr a daha gorunduk burada.oda bunun tedavısı anjıyo gıbı bı ıslemle ablasyon şuan hamıle oldugun ıcın bısey yapamayız,belkı hamılelıgın tetıkledıgı bırseydır,kontrol edelım ıkı haftada bir dedı bırde beloc zoc 50 mg ılac verdı.tüm ailece morallerimiz cok bozuk malesef ki.bakalım hayırlısı.rapor verdıler artık çalısmayacagım evdeyım.artık dogumdan sonra karar verilecek sanırım umarım gecıcı bırseydır..ve sorunsuz bu ıkı ayıda atlatırım sagsaglim
aynen, katılıyorum. Son haftalarda vücudun dinlenmeye ihtiyacı varsa bol bol dinlenmek gerekiyormuş. Benim bir tanıdığım doktorların kendini yorma, evde otur demesine rağmen çok aktifti. Erken doğuma girdi maalesef. Hani o İnternette, çevrede herkesin hareket iyi gelir baskisini bazen yanlış yönlendiriyor. Oysa ki vücudumuzu dinlemememiz çok önemliHayırlısı olsun hakkınızda canim, dayanır inşallah bol bol dua et, bol bol dinlenmeye çalış, diğer bebişe bakabilecek birileri varsa gelsin sana yardıma mutlaka yorma kendini fazlaerken doğum olunca sezaryen mi alıyorlar zorunlu muymuş hiç bilmiyorum
Banada oldu gecenlerde aksam otururken bence bi sorun değil 20 sn falan sürdü gözümü acıp kapadım ovaladım falan gecmedi dediğin gibi bisürü yıldızlar vardı hamilelikten normal benceKızlar wc çıktım az önce birden gözümün önüne bir sürü yıldız gibi parlayan bir şeyler uçuştu anlik 20 sn sürmüstür max. Çok önceden arada oluyodu ama böyle yıldızlı bir sürü değil de bir tane oluyordu mesela bu proteinle alakalı diye duymuştum. Ama şuan olan ilk defa oldu. Yaşayan var mı endişe etmeli miyim
Tabi Allah korusun 36dan önce gelmeye kalkarsa ciğer gelişiminden sebep riske atılmıyor diye biliyorum yardımcı olanda pek yok tek başımıza mücadeleHayırlısı olsun hakkınızda canim, dayanır inşallah bol bol dua et, bol bol dinlenmeye çalış, diğer bebişe bakabilecek birileri varsa gelsin sana yardıma mutlaka yorma kendini fazlaerken doğum olunca sezaryen mi alıyorlar zorunlu muymuş hiç bilmiyorum
İlk gebeliğimde protein kaçağı yaşadım öyle bir şey olmamıştı tansiyonla alakalı gibi günde 3 kere ölçüm yap istersenKızlar wc çıktım az önce birden gözümün önüne bir sürü yıldız gibi parlayan bir şeyler uçuştu anlik 20 sn sürmüstür max. Çok önceden arada oluyodu ama böyle yıldızlı bir sürü değil de bir tane oluyordu mesela bu proteinle alakalı diye duymuştum. Ama şuan olan ilk defa oldu. Yaşayan var mı endişe etmeli miyim
O hareket olayı 35ten sonra bence ilk gebeliğimde 35 haftadan sonra başlamıştık hareket pilates vsaynen, katılıyorum. Son haftalarda vücudun dinlenmeye ihtiyacı varsa bol bol dinlenmek gerekiyormuş. Benim bir tanıdığım doktorların kendini yorma, evde otur demesine rağmen çok aktifti. Erken doğuma girdi maalesef. Hani o İnternette, çevrede herkesin hareket iyi gelir baskisini bazen yanlış yönlendiriyor. Oysa ki vücudumuzu dinlemememiz çok önemli