Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    99
Kızlar bende haberler ıyı degıl.rıtım holter takılmıstım bılıyosunuz.ventrukuler tasıkardı cıktı dr acil büyük şehre gıdın ölümcül bi rahatsızlık ani kalp durmasına sebebıyet verır dedı aglattı bizi sabah,sonra baska bır dr a daha gorunduk burada.oda bunun tedavısı anjıyo gıbı bı ıslemle ablasyon şuan hamıle oldugun ıcın bısey yapamayız,belkı hamılelıgın tetıkledıgı bırseydır,kontrol edelım ıkı haftada bir dedı bırde beloc zoc 50 mg ılac verdı.tüm ailece morallerimiz cok bozuk malesef ki.bakalım hayırlısı.rapor verdıler artık çalısmayacagım evdeyım.artık dogumdan sonra karar verilecek sanırım umarım gecıcı bırseydır..ve sorunsuz bu ıkı ayıda atlatırım sagsaglim
Canım çok geçmiş olsun. Güzel düşün hep, inşallah sağlıkla kucağına alacaksın hiç kötü bir şey olmayacak 🙏 Allah şifa versin.

Kızlar bende haberler ıyı degıl.rıtım holter takılmıstım bılıyosunuz.ventrukuler tasıkardı cıktı dr acil büyük şehre gıdın ölümcül bi rahatsızlık ani kalp durmasına sebebıyet verır dedı aglattı bizi sabah,sonra baska bır dr a daha gorunduk burada.oda bunun tedavısı anjıyo gıbı bı ıslemle ablasyon şuan hamıle oldugun ıcın bısey yapamayız,belkı hamılelıgın tetıkledıgı bırseydır,kontrol edelım ıkı haftada bir dedı bırde beloc zoc 50 mg ılac verdı.tüm ailece morallerimiz cok bozuk malesef ki.bakalım hayırlısı.rapor verdıler artık çalısmayacagım evdeyım.artık dogumdan sonra karar verilecek sanırım umarım gecıcı bırseydır..ve sorunsuz bu ıkı ayıda atlatırım sagsaglim
Canim cok gecmis olsun, dualarimiz seninle🙏 İnsallah sorunsuz bir sekilde alacaksin kucagina bebegini, bol bol dinlen, huzurlu bir sekilde dogumu bekle, her sey cok guzel olacak insallah🙏

Kızlar inanılmaz bir şey oldu sabah sağlık ocağı randevum vardı kan verecektim akşamdan yarın gitmem öbür gün giderim diye düşündüm sabah olunca küçük kızım kalkmış olduğu için hazır uyandık gidelim madem dedim birde saat 10 a kadar kan aldıkları için acele ettim bebek arabasini alayım kızımı da içine koyayım derken bizim binanın dış kapisinde kızımı kucağıma alıp arabaya bindirecekken merdivenden aşağı ikimiz düştük daha doğrusu merdivene takılıp kaldırıma uçtuk üç basamakti zaten neyse o an olayın sıcaklığı ile anlamadım kızım bacağım diye ağladı çok aglamayinca bişey yok.dedim çünkü yüzüne baktım ben kesin burnu bir yeri kırıldı dedim benim yüzüme bir baktım gözüm yüzüm kan içinde biraz zaman geçince yüzüm komple morardı şişti. Acile gittik bebek iyi 3 gün sonra yine gel dedi kontrol için ama kızımın ayağı çok ağrıyor basamiyor çok korkmuş tam uykuya dalacak irkilerek uyanıp ağlıyor ona da .röntgen çekildi kırık yok dedi ama ben emin olamadim çünkü baya ağrısı var başka bı doktora yine götürurum belki umarım bişey yoktur kendimden çok onlara üzüldüm
Ah canım ya çok geçmiş olsun ben bile korku içinde okudum seni tahmin edemiyorum çok şükür hepiniz iyisiniz 🙏🏻 Acele insanın başına getirmeyen kalmıyor 🤦🏻‍♀️🧿 Çok çok geçmiş olsun beterinden korusun rabbim 🌸🙏🏻

Canım benim çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum 🙏🏻Ama üzülme inşallah hamileliğinle birlikte geçip gidecek hamilelik bir çok şeye tetikliyor malesef 🙏🏻 Ama sonunda sağlıcakla kavuşup kucagımıza alınca her şey unutulup gidiyor bol bol dinlen stres yapma sağlıkla kavuşmak nasip olsun insan bu tür şeyler duyunca yıpranıyor seni çok iyi anlıyorum bu konuda kendimde köşeden döndüğüm için ama bebek seni bir şekilde motive ediyor bağlıyor hep güzel şeyler düşün kendini yorma 🙏🏻🌸

Kızlar 25 haftada çatı ağrısı normal mi ya ? Vajinada zonklama gibi ağrı var. Bilgisi olan yaşayan var mı? Korkulacak bir durum mu
Valla çatı ağrısı mı oluyor anlayamadım ben de ama bir aydır bende o zonklama var yataktan kalkarken oturdugum yerden kalkarken aşırı ağrı yapıyor zonkluyor resmen 🤦🏻‍♀️

Günaydın kızlar 🌸 bebeği küçük olup hamile olanlar var mı aranızda. Kızım 9 aylık 30 haftalık hamileyim erken doğum riskim var sizde durum ne

Günaydın kızlar 🌸 bebeği küçük olup hamile olanlar var mı aranızda. Kızım 9 aylık 30 haftalık hamileyim erken doğum riskim var sizde durum ne
Güno günooo 🌸🌸 ilk gebeliğim o konuda bir şey diyemiyorum ama yüzerek ucuna gelmiş artık inşallah sağlıkla zamanında gelsin minik kuşun 🐦

X