Selam kızlar biraz içimi dökmek istiyorum biraz da bana akıl verin istiyorum. Biliyorsunuz özel konular tanıdıklara anlatılmıyor. Eşim sık sık kalbimi kırıyor, nadiren özür diler çoğunlukla ben alttan alırım barışırız. Bosanma dusuncesi aklima geliyor ama sorunlar küslükler en fazla 1 gün sürüyor,haftada 1-2 kez bana bağırır, iyi günlerimiz de cok oluyor emin olamıyorum. Maddi durumu çok iyi, rahatım yerinde. Para da biraz mutluluk getiriyor açıkçası. Maddi durumu iyi olmasaydı katlanacağım biri değil. Uzun yıllardır evliyiz çocuk düşünmedim. Baktım bosanmıyoruz, son 2-3 aydır aramız da iyiydi. Cocuk denemelerine başladık. Bu ay da her günü değerlendirdik maalesef. Bugun esim yoldan geçen kızlarda ne güzeller dedi, disardayken hep insanları izler yorum yapar. Güzel kızlara zaten güzel diyip benim gururumu ayaklar altına alır. Ben de arabaya bindigimizde ona bağırdım bu sefer. Eliyle çeneme vurdu alttan ağzımı kapattı. Sizce bu tür kavgalar normal mi? Kesin bosanmali miyim? Hamileyken eşle kavga etmek çok yıpratıcı olmuyor mu, eğer hamileysem dusuncesi bile psikolojimi bozdu bugün.