Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    8
Ayy tamam böyle bakılıyormuş meğer 🥲

Eklentiler

• IMG_3759.jpeg
    IMG_3759.jpeg
    93,6 KB · Görüntüleme: 42
Aynen vajinal ultrason. Çin ve Rus takvimine göre de kız çıkıyor 😂
Hadi hayırlısı olsun bakim 11 12. Haftada nub teorisi var o zamanda bakarız. Benim bebegimde konumuna göre erkekti ama tutmadı kızım oldu. Yinede tahmin yapmak eglenceli saglıklı olsunda

Hadi hayırlısı olsun bakim 11 12. Haftada nub teorisi var o zamanda bakarız. Benim bebegimde konumuna göre erkekti ama tutmadı kızım oldu. Yinede tahmin yapmak eglenceli saglıklı olsunda
Tabi canım zaten eğlencesine bakıyoruz, merakımız yine aynı kalıyor sonuçta kesin değiller 😅 Sağlıklı olsunlar yeter ki 🙏🏻❤️

Çok pardon birkaç gündür girememiştim buraya. Benim sonucum böyleymiş. Ekledim şimdi.
Siz ilk olarak içinizi ferah tutun lütfen:) ama yine de hızlı bir aksiyon alıp güveneceğiniz baska bir doktordan daha fikir almaktan zarar gelmez. Hangi sehirdesiniz? Eminim bu gruptan bile birçok iyi doktor tavsiyesi çıkar. Istanbuldaysaniz benimkine bir gorunun.
Cnm sizinkiler homozigot drlra onlara direk veriyor zaten dedikleride o
Ayrica birsuru dr a sordm en az 15 diyebilirim.
Suan yeni bir dr a basladim ona da gosterm, drumda baska testler daha yapti gerek gormedi
Benimkiler 6+2 de dustu oyuzdn sagliksiz gebelk dedi ,birde 5 aylk gebelgm vr ignesiz geldm ama kalp durmasi olmadi, suyum geldi. kan pihtilasmasinda kalp duruor oyuzdn bilemiorm artk
Bu kadar dr bilgisiz degildir herhalde

ikiside cok guzelmis emre bayadir duymuyorduk aybars kuzey isimlerini begeniyorum
Ben Biraz daha geleneksel isimleri seviyorum çok modern isimleri tabiki sevenler muhakkak vardır ama Leyla diyince içim akıyor resmen.rabbim bahtlarini güzel eylesin hepimizin gönlündeki gelsin kucağımıza🤲

Ben Biraz daha geleneksel isimleri seviyorum çok modern isimleri tabiki sevenler muhakkak vardır ama Leyla diyince içim akıyor resmen.rabbim bahtlarini güzel eylesin hepimizin gönlündeki gelsin kucağımıza🤲
leyla hem geleneksel hem modern aslinda benimde aklimdan gecmisti ela yada leyla

Cnm sizinkiler homozigot drlra onlara direk veriyor zaten dedikleride o
Ayrica birsuru dr a sordm en az 15 diyebilirim.
Suan yeni bir dr a basladim ona da gosterm, drumda baska testler daha yapti gerek gormedi
Benimkiler 6+2 de dustu oyuzdn sagliksiz gebelk dedi ,birde 5 aylk gebelgm vr ignesiz geldm ama kalp durmasi olmadi, suyum geldi. kan pihtilasmasinda kalp duruor oyuzdn bilemiorm artk
Bu kadar dr bilgisiz degildir herhalde
O zaman stres yapmaya hiç gerek yok demektir. Birçok işaret var kan sulandırıcıya gerek olmadığını gösteren. Eminim sağlıkla alacağız bu defa bebisleri kucağımiza.🥰

Hem çok açım hem de ne baksam ne yemek düşünsem midem bulanıyor. Ve çok uykum var ama açlıktan uyuyamıyorum. Peynir ekmek çubuk kraker yemekten 70 kilo oldum. Sinirim bozuk ağlicm :cry:

Ya benim bebeme de bakın nolur karından 6+5 haftalık burda

Eklentiler

• 1000016796.jpg
    1000016796.jpg
    92 KB · Görüntüleme: 22
  • 1000016797.jpg
    1000016797.jpg
    76,1 KB · Görüntüleme: 17
Eldorin Eldorin
Selam 38, ilk bebek, 14 Kasım, 19 Aralıkta kese gördük, 26 Aralık kalp atışı için çağrıldık.
Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza.

X