- 9 Ağustos 2016
- 7.158
- 23.091
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #11.241
Bilemedim canım benim kanama alanım yoktu kahve lekelenmem için 200 mg progestan fitil her gece atıyordumSelam kızlar. Benimde bugün kontrolüm vardı. Çok şükür bebiş iyikanama alanımda küçülmüş ama kaybolmamış hala maalesef. Doktorum progestanı günde 1 e düşürdü. Kanama alanı olmayanlar bile günde 2 kullanırken benim 1 e düşmesi biraz garip geldi açıkcası. Aynı durumda olan var mı?
Yaaa çok güzeller bende heveslendim şuaaan
Araştırmamız lazım biraz ya zıbınlar tulumlar çok iyi oluyor diyorlar ama bakalım bi liste yapalımmmBen de en çok bu konuyu merak ediyorum. Aşırıya kaçmadan birkaç parça yenidoğan kıyafeti almak istiyorum. Doktor cinsiyeti 14. Haftada erkek dedi ama önümüzdeki kontrolden sonra zıbın gibi şeyler alacağım inş. Başka ihtiyaçlar hakkında pek bir fikrim yok, neler lazım oluyor en çok :)
Sıkı takipteyimmmm artık ebebek civil lcw cigit hmBen büyük esyalarını son 3 ayda alacagım(bebek arabası puset ana kucagı vs gıbı esyaları)ama kıyafettır tertometredır ates olcerdır bıberondur alıyorum canım yavas yavas o eşyalarınıhatta bak e ebebkten aldım gecen bunları ındırımden cok kalıtelı takıp edebılırsın e ebebegı ındırımlerını
ben de tecrübesiz anneyim bikaç parça unisex tulum falan satın almıştım gaza gelip sonra annem bir sürü şey ördü ve civildeki her şeyi almış :-D akrabalarım da bebek arabası hediye ettiler. ben de dolap, park yatak gibi şeyleri kasım indirim döneminde almayı düşünüyorum. onun dışında tarak tırnak makası falan gibi ufak tefek şeyleri de almaya başladım.Kızlar şimdi cinsiyetler yavaş yavaş belli oldu biz acemi anneler olarak alışverişe ne zaman başlamalıyız ve dogum yaptığımız aya göre nelere ağırlık vermeliyiz sizce benim aklım çok karışık bu konuda ne alacam ne kadar alacam kıyafet konusunda özellikle? Ayrıca bebek arabası ve diğer böyle gereçler neler ne zaman alınmalı oluşturmaya başlayan var mı kafasında bir plan yada tecrübeli annelerimiz sizce ne yapmalıyız artık ??
Benim hep 9/5 geçen tokken bakıldı 10/6 çıktı senin kaç oluyorKızlar nabız yükselmesi falan diyorum ya, o aslında tansiyon düşüklüğünden oluyormuş sanırım. Çünkü tansiyonum düşük dünden beri. Tansiyon düşüklüğü yaşayan var mı?
Canım benim de aynı durum aktif kanama yok şükür ama kanama alanı hala var benim ki iğne olarak progestana başlattı. 1 hafta kullanacaksın dedi. Fitili bıraktırdı. Yani kapanana kadar devam. Eğer kapanmazsa hem iğne hem fitil devam edecek. Dozunu Düşürmesine şaşırdım.Selam kızlar. Benimde bugün kontrolüm vardı. Çok şükür bebiş iyikanama alanımda küçülmüş ama kaybolmamış hala maalesef. Doktorum progestanı günde 1 e düşürdü. Kanama alanı olmayanlar bile günde 2 kullanırken benim 1 e düşmesi biraz garip geldi açıkcası. Aynı durumda olan var mı?
Valla bende şaşkınım. Çünkü kapanmamış kanama alanı. Ben ilk kanamam olduğunda iğne olmuştum. Sonra ağızdan alarak devam ettim. Fitil olarak kullanmadım hiçCanım benim de aynı durum aktif kanama yok şükür ama kanama alanı hala var benim ki iğne olarak progestana başlattı. 1 hafta kullanacaksın dedi. Fitili bıraktırdı. Yani kapanana kadar devam. Eğer kapanmazsa hem iğne hem fitil devam edecek. Dozunu Düşürmesine şaşırdım.
bende de akıntı arttı şeffaf renklerde. aslında akıntının kendisi kokulu değil ama benim de çamaşırımda önceden olmayan bişekilde kötü koku falan oluşuyor, bence normaldir ve hormonal değişikliklerden kaynaklıdır. çünkü ben eskisinden farklı bi ter kokusuna falan da sahibim şu sıralar daha çabuk pis hissediyorum kendimi :-DKizlar benim akintim normal beyaz renkte yada şeffaf renkte geliyor ama cok afedersiniz ic camasirimda koku olusuyor. Haftaya kontrolum var doktora solicem ama normalmidir sizce
Ayyyy cokk tatlıııı yerııımmmKanka ben de geçen içimden geldi anne kız pijama takımı aldım biliyor musun
Aynen oyle herseyimiz degisti terimiz bilebende de akıntı arttı şeffaf renklerde. aslında akıntının kendisi kokulu değil ama benim de çamaşırımda önceden olmayan bişekilde kötü koku falan oluşuyor, bence normaldir ve hormonal değişikliklerden kaynaklıdır. çünkü ben eskisinden farklı bi ter kokusuna falan da sahibim şu sıralar daha çabuk pis hissediyorum kendimi :-D
Bende cuma günü idrar tahlili verdim inşallah temiz çıkar onu bekliyorum duruma göre doktorla konuşacağımBende idrarda bakteri var. Yanma ve koku da yok
Yine de ilaç yazdı.
Canım ben geçen hafta çarşamba gittim 14+5 ti 115 gr dediKızlar bebişleriniz kaçıncı haftada kaç gram biliyor musunuz
İnşallahBende cuma günü idrar tahlili verdim inşallah temiz çıkar onu bekliyorum duruma göre doktorla konuşacağım
anaa tesmen var pipişko ordaaKızlarrrr doktor kontrolünden geldim şok olarak çıktık, 12. Haftadayken %90 kız denmişti şimdi 17.haftamdayım %80 erkek bu dedi doktorresmen gördük pipiyi ya ama 2-3 hafta sonra tekrar gel netleştirelim dedi kafamız çok karıştı
canım bende bazen öyle oluyorum sabah yataktan çıkamıyorum evi hiç toplayasım gelmiyor bişey yiyesim olmuyor ama bi şekilde toparlıyorum kendimiKızlar, sizi de bunaltmak istemiyorum. Ama en çok siz anlarsınız diye paylaşmak istedim. Ruh halim yerlerde. Moralim çok hızlı değişiyor. Kimsenin yüzünü görmek ve konuşmak istemiyorum, eşim dahil. Yataktan kalkıp yemek yiyecek halim yok, zaten ne yemek istediğimi de bilmiyorum. İştahım da yok. Haliyle evi de toparlayamıyorum. Az birşey yapınca yoruluyorum. Dolayısı ile eşim artık evin dağınıklığından, benim depresif hallerimden sıkılmaya başladı. Doktora gittik plasenta aşağıda olmasına rağmen cinselliğe okey verdi. Bir tane kaybım olduğundan çok tedbirli davranıyorum. Eşim de anlamıyor, senin psikolojik sorunlarına ancak kendin yardım edebilirsin, sürekli bu şeyleri takmalarından bunaldım diye azarlıyor bir yandan. Ne yapacağımı bilmiyorum, diyorum ki bu halde görmek istemiyorsan annemin yanına gönder İstanbul’da kalayım doğuma kadar. O kadar soğudum ki ondan anlatamam. Ben mi çok pimpirikli ve depresifim yoksa insanlar mı anlayışsız bilemedim
Evet yaaa doktor diyo ki bakın füze gibi ortadaanaa tesmen var pipişko ordaasüpriiiz yapmış size kandırmıış. demek ki o zamanlarda daha tam belirmeyebiliyor. şuan baya net erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?