- Konu Sahibi elektroforez
-
- #11.221
Evet rahatlatan doktorlar iyi ki varlar . Çok teşekkürler öneriler içinBen 11 haftalık hamileyken yurtdısına döndüm daha erken dönmek istemistim doktorum cok korkutmustu. Zaten zor sahip olduğun bebek gitme kaybedebilirsin en azından 15 haftaya kadar gitme falan daha cok şey dedi beni cok gerip korkutmustu. Farklı bir doktora gittim o kadar rahatlattı ki beni kanama alanın yok tehliken yok niye gidemeyesin dedi. Bebek sağlıklıysa ne yaparsan yap dünyaya gelir ama sağlıksızsa hiç kalkmayıl yatsan bile kaybedersin dedi. Sadece koridor tarafına otur 2 saatte bir 10 dakika yürü kan akışı olsun dedi. Ben cam tarafında oturdum. Ayaklarımı çevirdim spor yapar gibi sürekli ayaklarımı hareket ettirdim. Çok şükür sorunsuz geldim
Yaa çok hoşlarBen büyük esyalarını son 3 ayda alacagım(bebek arabası puset ana kucagı vs gıbı esyaları)ama kıyafettır tertometredır ates olcerdır bıberondur alıyorum canım yavas yavas o eşyalarınıhatta bak e ebebkten aldım gecen bunları ındırımden cok kalıtelı takıp edebılırsın e ebebegı ındırımlerını
benim de düşüyor canım ve çarpıntı oluyordaha çok sabahtan öğlenleri.Kızlar nabız yükselmesi falan diyorum ya, o aslında tansiyon düşüklüğünden oluyormuş sanırım. Çünkü tansiyonum düşük dünden beri. Tansiyon düşüklüğü yaşayan var mı?
canım maalesef ben göremedimKızlar sizde gölge gibi silik çizgi görüyor musunuzEki Görüntüle 3481684
Ben hamile değilim ama bende baş dönmesi çok fazla oluyor bide çarpıntım oluyor arada belirti mi sizcebenim de düşüyor canım ve çarpıntı oluyordaha çok sabahtan öğlenleri.
hamilelik varsa belirti yoksa da başka bişey belirtisi olabilir bilemiyorumBen hamile değilim ama bende baş dönmesi çok fazla oluyor bide çarpıntım oluyor arada belirti mi sizce
Yaaa evet haklı aslında ama insanın böyle birseyde de hiç birşey yapmadan durması da zor gibi yaBen doktoruma bunu sordum ve dedi ki 28. Haftadan önce bir şey almanızı önermiyorumçünkü erken bile doğsa ancak o haftadan sonra yaşayabilir acele etmeyin sonra o eşyalara bakıp üzülürsünüz dedi. Biraz net biri ama maalesef haklı, ben de elim kolum bağlı bir şey alamıyorum
Yaaa ne güzel şeyler almışsın sıkı takipteyim artık ama biraz daha beklesem mi diye düşünüyorum sabırsızlanıyorum daaaBen büyük esyalarını son 3 ayda alacagım(bebek arabası puset ana kucagı vs gıbı esyaları)ama kıyafettır tertometredır ates olcerdır bıberondur alıyorum canım yavas yavas o eşyalarınıhatta bak e ebebkten aldım gecen bunları ındırımden cok kalıtelı takıp edebılırsın e ebebegı ındırımlerını
İçinden nasıl gelıyorsa oyle yap canımYaaa ne güzel şeyler almışsın sıkı takipteyim artık ama biraz daha beklesem mi diye düşünüyorum sabırsızlanıyorum daaa
Ay evet ya göstermedi. Gösterse kiyafet alsakk
Ay kızlar siz böyle yazdıkça ben de korkmaya başladım ya benimki de açmazsa diyeya canım çok sevindiimmm. Bizimkiler yeminli yook açmıcaklar
Bende idrarda bakteri var. Yanma ve koku da yokİdrar yolu enfeksiyonu olunca yanma falan da olmuyor mu doktor bana yanma ve koku yoksa normal dedi çünküilaç çok önermiyorum dedi enfeksiyon olunca anlamadım
Karışacak bir şey yok bence canım maşallah her şey ortadaKızlarrrr doktor kontrolünden geldim şok olarak çıktık, 12. Haftadayken %90 kız denmişti şimdi 17.haftamdayım %80 erkek bu dedi doktorresmen gördük pipiyi ya ama 2-3 hafta sonra tekrar gel netleştirelim dedi kafamız çok karıştı
Kanka ben de geçen içimden geldi anne kız pijama takımı aldım biliyor musun
Ben gün de 1 türk kahvesi içiyorum. Nadiren gün de 2 oluyor. Çaydan nefret ettiğim için bazen içiyorum. Doktorum kısıtlama yapmadıHanımlar günlük ne kadar kahve ve çay tüketiyorsunuz? Her kahve içtiğimde içimde kötü bir his olmaya başladı, kaygılanıyorum (her gün bir küçük amerikano ve çok açık 2 veya 3 çay içiyorum), 16. haftadayım şükür bir problem yaşamadım ama sizin deneyimlerinizi de merak ettim.
Ya ama beynim zonkluyor böyle çok yorgun hissediyorum. Allahtan bikaç gün oluyor sonra geçiyorBen avcılar hospital de nil hocaya gidiyorum ama hastane biraz eski ve nil hocanın inanılmaz çok hastasıve yoğunluğu oluyorrandevu saatinden en az 2 saat sonra giriyorum her seferinde onun dışında çok çok bilgili çok memnunum aslında.
Geçen haftalarda benimde hep tansiyonum çok düşüktü hem doktor hemde hemşire bana hamilelikte düşük tansiyon istediklerini bunun daha iyi olduğunu söyledi bir dahiliye doktoru da salatalarıma yemeklerime bir tık fazla tuz atabileceğimi söylemişti ben hiç atmıyordum biraz arttırınca hemen iyi geldi ama çok abartmamak lazım tabi
Bikaç gün oluyor sonra geçiyor. Ama olduğu zaman hiç halim olmuyor. Beynim zonkluyor resmenBenim de tansiyonum hep düşük 9/5 lerdem yukarı hiç çıkmıyor. Ebe bu çok iyi dedi düşük olması bizim sevindiğimiz birsey cünkü tansiyon yüksekliği zararlı dedi. Senin icin yorucu olabilir baş dönmesi falan olarak oturuyorsan veya uzanıyorsan hemen ayağa kalkma dedi dinlen dedi
Yiğidin malı meydan da misali daha napsın bebeKızlarrrr doktor kontrolünden geldim şok olarak çıktık, 12. Haftadayken %90 kız denmişti şimdi 17.haftamdayım %80 erkek bu dedi doktorresmen gördük pipiyi ya ama 2-3 hafta sonra tekrar gel netleştirelim dedi kafamız çok karıştı
Ya ben de çok merak ediyorumu bunuuuKızlar şimdi cinsiyetler yavaş yavaş belli oldu biz acemi anneler olarak alışverişe ne zaman başlamalıyız ve dogum yaptığımız aya göre nelere ağırlık vermeliyiz sizce benim aklım çok karışık bu konuda ne alacam ne kadar alacam kıyafet konusunda özellikle? Ayrıca bebek arabası ve diğer böyle gereçler neler ne zaman alınmalı oluşturmaya başlayan var mı kafasında bir plan yada tecrübeli annelerimiz sizce ne yapmalıyız artık ??
Ya ben yemek yedikten sonra oluyor. Tuzu da tüketiyorum hatta şu mayi tuzdan falan alıyorumCanım benim de hep tansiyonum 9/6 acıkınca 8/5 filan oluyor. Doktor hiç sorun değil gebelikte ilerleyen haftalar açısından böyle olması daha iyi dedi. Sadece aç bırakmamam lazım kendimi. Gebelikten önce bu kadar vurmuyordu ama artık direkt farkettiriyor.
Korkma canım en kötü ayrıntılı da görürsünAy kızlar siz böyle yazdıkça ben de korkmaya başladım ya benimki de açmazsa diyezaten ayda bir gidiyorum doktora doğuma kadar göremiyormusuz valla sabır taşına dönerim artık herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?