- 25 Haziran 2024
- 886
- 2.923
- 28
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #7.121
Ben bu platformu onun için seviyorum işte yaptığın hiç saçma değil çünkü bunu ben de yaptım bebeğimi görene kadarİşte arada şeytan geliyor vesvesesi ile. Göğüs Hassasiyeti bir önceki güne azaldıysa paniklemeye başlıyorum. Bulantım da ilk başlardaki gibi yoğun olmadığından bir de doktor 3 hafta sonrasına çağırdı, bebeğimden haber de alamıyorum. Bilmiyorum çok çok saçma ama kendi kendime bebeğin olduğu yere parmağımı koyup bir şeyler hissetmeye çalışıyorum
Benimde aynı oluyor ama ağrı yapıyorya bu bana da oluyor ya solda ama
damar atiyor gibi ama agri yapiyor
Canım benim amin inşallah çok çok teşekkür ederim sana içim ferahladıkorkma canım bişeycik olmaziçin rahat olsun gönül rahatlığıyla iç şifa olsun da iyileş
Ben de fark ettim ki 24 saat sütyenle gezince dolgunluğu hissediyorum. Çıkartınca yarım günde geçiyor sankiAçıkçası benim şu an ilk zamanlardaki gibi değil, önceden aşırı sert hissediyordum ve dokunamıyordım bile ağrıdan şu an normalim
İnşallah canım, çok teşekkür ederim desteğin içinBen bu platformu onun için seviyorum işte yaptığın hiç saçma değil çünkü bunu ben de yaptım bebeğimi görene kadarburadaki herkes hemen hemen senin benim gibi. Belirtiler aynı şiddette devam etmiyor benim de artıp azalıyor. Sabretmeyi, akışta kalmayı, tevekkülü, herşeyi her zaman kontrol edemeyeceğimizi öğreniyoruz hamilelikte. Eminim bebeğin iyidir. Olumlu düşün öyle olsun.
Vermiyormuş ben araştırmıştım canım zaten doktor vermiş zararlı olsa vermezdiCevabın için çok teşekkür ederim canım. İnsanın içi rahatlıyor buradan bişeyler duyunca.İki doktora da gittim içmek içimden gelmedi ama ikiside dişimin antibiyotiklik olduğunu söyledi.Ben 3 gündür tuzlu su ile gargara yaparak geçiştirmeye çalıştım ama 20lik dişim yanağımı şişirmiş. Hatta geç kalmışsın içmen gerekir dedi. Agumentin 1000lik yazdı canım. Dua ede ede içtim bu sabah 1tane. Başladım içmeye ama anne yüreği işte endişe ediyorum bebeğe antibiyotik zarar verir mi diye
Bende o korkuyu yaşıyorum ama kadın doğumcuma sordum dişçide bu içilebiliyor her dönemde dedi. Enfeksiyon daha riskli olduğu için ondan da korktum valla içtim sabah bir tane ile başladım. Bir yandan soğuk algınlığımda var belki onada iyi gelir diye bir çareyim şuanda. Bende gitmedim hep erteledim ama dişim yanağımı şişirmiş durumda mecburen içmem gerekiyor sanırımbana yazmisti ama ben bebege zarari olur korkusuyla kullanmadim ama idrar yolu enfeksiyonu bol suyla geciyor dis icin mecbur olabilir
Sen kullanmış mıydın canım peki? Allah razı olsun valla sizlerden de duyunca içim daha da rahatlıyor. 12.hafta için peki zararlı olur mu antibiyotik canım. Daha küçük diye bişey olmaz değil miVermiyormuş ben araştırmıştım canım zaten doktor vermiş zararlı olsa vermezdi
Midye, tonbalığı gibi dip balıkları civa içerdiğinden dolayı hamilelikte yasak. Yeme bence deYa içime şüphe düştü aslında elim gidip geliyor. Bakalım yemem galiba ya. Risk almaya değmez.
Kuzum ben o zaman içmemiştim ama hamile olduğumu bilmeden cipro içmiştim ilk haftalarında. Cipro içilmez mesela hamilelikte. Testte de negatif çıkmıştı kan testinde de üstelik. Agumentin benim diş sorunum çok olur merak edip araştırmıştım ne yaparım yine olursa diye. Her okuduğum yerde hamilelikte kullanılabilir yazıyordu. Enfeksiyon daha zararlı. Doktorun var mı bu Arada istersen mesaj at için rahat etsin doktordan cevap almak daha güvenli. Bana yazsalar ben içerim bu arada. Diş ağrısı fecidirSen kullanmış mıydın canım peki? Allah razı olsun valla sizlerden de duyunca içim daha da rahatlıyor. 12.hafta için peki zararlı olur mu antibiyotik canım. Daha küçük diye bişey olmaz değil mi
Doktor ilk bastan beri hic yasaklamadiysa sorun olmaz diye dusunuyorum:)Kızlar size bir sorum var, 11. Haftada acaba ilişkiye girmenin zarari olur mu? Hiç lekelenme ve kanamam olmadı, doktora sormayı unuttum dün :/
Yazdım kuzum dokturuma sorup yazdırdım dişçiye gittim canım. Aslında ağrıdan ziyade apse yapmış canım yanağıma ağrısı vurdu. 20lik dişim et kaplamış bir kısmı şişmiş. Ağrımıyor ama şiştiği için yemek yerken bile yanıyor orası.ve hep ısırıyorum bu yüzden orayı.İki dişçide geç bile kalmışsın antibiyotik içmen gerekli dedi.aslinda bana kalsa acıyı cekecektim çocuğa zarar gelmesin diye ilaç icmeyecektim ama enfeksiyon diyince hatta enfeksiyon daha kötü çocuk için dedi dişçi. Acilde de kan aldılar CPR 6 çıktı. Kanda da enfeksiyon çıktı çok yüksek değil ama acilde ki antibiyotik kullansan iyi olur dedi. O yüzden bende kadın doğumcuma sordum msj attım içebilirsin dedi. Ben sizlerede sormak istedim gebeyiz hepimiz daha önce içipte sorun yaşayan oldu mu diye. Çok şükür güzel cevaplar aldım. Böyle daha da içim rahatlıyor canım.Kuzum ben o zaman içmemiştim ama hamile olduğumu bilmeden cipro içmiştim ilk haftalarında. Cipro içilmez mesela hamilelikte. Testte de negatif çıkmıştı kan testinde de üstelik. Agumentin benim diş sorunum çok olur merak edip araştırmıştım ne yaparım yine olursa diye. Her okuduğum yerde hamilelikte kullanılabilir yazıyordu. Enfeksiyon daha zararlı. Doktorun var mı bu Arada istersen mesaj at için rahat etsin doktordan cevap almak daha güvenli. Bana yazsalar ben içerim bu arada. Diş ağrısı fecidir
Hiç bu konuya değinmedi ve heyecandan hep sormayı unuttuğum bir soruyduDoktor ilk bastan beri hic yasaklamadiysa sorun olmaz diye dusunuyorum:)
Tedirgin olmakta çok haklısınız. Ama şöyle düşünün size ilaç bir yakınınız tarafından tavsiye edilmedi, dr reçete etti o ilacı. Bebeğinize zarar verecek olsa dr reçete eder mi hiç? Enfeksiyon hamilelikte daha riskli bir durum. Doktora güvenin bence, ihmal etmeyin sağlığınızı. Sizin sağlığınız bebeğinizi de etkiler.Bende o korkuyu yaşıyorum ama kadın doğumcuma sordum dişçide bu içilebiliyor her dönemde dedi. Enfeksiyon daha riskli olduğu için ondan da korktum valla içtim sabah bir tane ile başladım. Bir yandan soğuk algınlığımda var belki onada iyi gelir diye bir çareyim şuanda. Bende gitmedim hep erteledim ama dişim yanağımı şişirmiş durumda mecburen içmem gerekiyor sanırımbişey olmaz değil mi?
Normalde doktorlar siz sormasanız bile yasaksa yasak der bence. Benim doktorum ayrı bi dünyaydı yani ben sorunca söylemiştiHiç bu konuya değinmedi ve heyecandan hep sormayı unuttuğum bir soruydune olur ne olmaz diye risk almak istemedik eşimle fakat bugün aklıma geldi
Bana direkt yasak demisti, hatta kanama alanlarini gorunce ilk dedigi sey o olduHiç bu konuya değinmedi ve heyecandan hep sormayı unuttuğum bir soruydune olur ne olmaz diye risk almak istemedik eşimle fakat bugün aklıma geldi
Tahta kaşığı ocakta ısıt yakmadan, uçuğa bastır çek. Çok bekletme yanar cildin. Birkaç defa yapabilirsin. Bu aradaa çok abartmadan krem sürmekte de sakınca olmaz bence.Benim eskiden de hep çıkardı ama şimdi çaresiz kaldım ilaç süremeyince napıcaz
Valla hiçbir problem yaşamadım sadece ilk suya girdiğimde biraz karnım ağrıdı . Kremlemeyi unutma bol bol bide çok fazla hırpalama kendini ağır hareketler yapma yani harici bırak kendini suya o kadar iyi geliyor ki eminim hissedeceksinBen de bugün yazlığa geçicem :) 1 hafta deniz güneş kum yatış sdffa deniz de dikkat ettiğin bişey oldu mu? işte ıslak kalmasın mayom vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?