- 10 Temmuz 2024
- 768
- 1.570
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #22.721
Aman aman o zaman evde güzelce istirahat et canım benim. Hiç bir iş yapma sakın. Bekler prenseslerin ay yerim onları7 gün yattım canım Hafta sonuydu galiba çıktım
Şuan Malatyada kalıyorum.Aksi bir durumda gene aynı sevk işleriyle uğraşmamak için
Doktor yapılacak herşeyi yaptık fazlasıyla dedi üstü yok dedi.Buna rağmen gelirlerse de yapacak bir şey yok dedi
Bende hiç doymuyorum ekmeksiz yemek benim icin yemek olmuyorElma yedim kefirle acıktımmeyve yiyince doymayan insanım bem
Aynen o moddayım canımmAman aman o zaman evde güzelce istirahat et canım benim. Hiç bir iş yapma sakın. Bekler prenseslerin ay yerim onlarıherşey yolunda gidecek bol bol dua edeceğim senin için söz
2 dilim kepekli uno ekmeği önerdi sabahları öğlen bulgur erişte vs varsa yeme dedi akşam yine ye dedi ben simit pogcasiz kahvaltı yapmazdım o zor olcak belki ilerde tamnbugdaydan pogca yaparım kendineBende hiç doymuyorum ekmeksiz yemek benim icin yemek olmuyor
Ben asla erken uyanabilen biri değilim öğle yemeği saatinde kahvaltımı yeni yapıyor oluyorum. Umarım benim vücudumda alışır. Diyet kafasına girmeden önce böyle aclık hissi yoktu. Acıkmıyordum ama diyete baslayınca doymaz oldumBelli bir günden sonra bünye alışıyorbende öyleydim kaç gün ızdırap çektim Doktorun demediği şeyleri hiç yemedim ve söylediği saatlere uydum. Evet çok ac gibi hissediyorsun ama şimdi tam buğday ekmeğinden bile o küçük dilimleri günde 4 dilimi zor bitiriyorum.ama sanırım diyetle düzene sokmayı başardım gibi geçen haftaya göre daha iyi şeker değerlerim . Zaten şeker olduğu için çok sık acikiyoruz bana yersen şekerin çıkar karar senin dedikten sonra tırstım yemiyorum
Çok geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum. İnşallah bebişlerine sağlıkla kavuşursunCanımm kasılmalar nasıl anlaşılır adlı sorunun cevabını atar mısın?
7 gündür hastanede yattım erken doğum şüphesinden ikizlere gebeyimşuanda sevk edildiğim ildeyim ayrılmayacağım burdan
kitabi hatta bende sipariş edeyim Kağan Kocatepe mi?
Bende tam buğday unuyla şekersiz kek deniycem bugün icine portakal suyu kabuğu koycam tat versin diye meyve hakkımı onda kullancam. Minik kek yapıcam. İlerde de dereotlu poğaca yaparım psikolojimi böyle böyle adapte etmeye calısıyorum2 dilim kepekli uno ekmeği önerdi sabahları öğlen bulgur erişte vs varsa yeme dedi akşam yine ye dedi ben simit pogcasiz kahvaltı yapmazdım o zor olcak belki ilerde tamnbugdaydan pogca yaparım kendine
Sende iyiki varsınAynen o moddayım canımmAllah razı olsunn sağolunnn iyiki varsınız
Tabii canım ilk başlar dikkat edelim normale düzene girsin ondan sonra haftada bir böyle diyet listeleri oluşturabiliriz buğdaydan kek buğdaydan poğaça o tarz şeyler masumane küçük böyle bir iki dilimBende tam buğday unuyla şekersiz kek deniycem bugün icine portakal suyu kabuğu koycam tat versin diye meyve hakkımı onda kullancam. Minik kek yapıcam. İlerde de dereotlu poğaca yaparım psikolojimi böyle böyle adapte etmeye calısıyorum
canım evet mesela bulgur yicem 3 kaşık yiyorum. Böyle hep ölçülü gidiyorum kafama göre. sonra bugün havuçlu patatesli tavuk haşlama vardı sadece tavuk aldım. Cihazım akşam gelcek inşallahhEvet canım açlık 95 altında olmalı toklukta 140altında olmalı dedi doktor bana. Ölçüm yapmaya başladın mı? Dikkat et canım sadece tatlıyı hamuru kesmek değil şey dedi mesela bana yediğin herşey şekeri yükseltebilir. Yoğurdun,sebzenin etin herşeyin fazlası. Ölçülü yediriyor resmen bana eziyet gibi ama alıştım hatta kilo almıyorum bebek alıyor şuan
Çok güzel canım benim. Dikkat et güzelce. Ölçün yapınca banada yazarsıncanım evet mesela bulgur yicem 3 kaşık yiyorum. Böyle hep ölçülü gidiyorum kafama göre. sonra bugün havuçlu patatesli tavuk haşlama vardı sadece tavuk aldım. Cihazım akşam gelcek inşallahh
Çok teşekkür ederim canım evet doktorun bahsettiği şeylerin aynısını yaşadımÇok geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum. İnşallah bebişlerine sağlıkla kavuşursunEvet Kağan Kocatepe
Allah hepimize sabir versin ve iyi refakatçi jdbxkdnxkdj benim kız kardeşim gelecek bu ay sonu hem ona değişiklik, hem bana yardım biraz djjdjdd (1 yaşında bebesiyle ) hem özlüyorum takiliriz asel kuşumla da. sıkılsak da yapcak bişi yok artık tek gitmiyo bir şeyler benim açımdanCnm ortaya karışık sekilde içini dökmüşsün kıyamammbende sehir hastanesinde dusunuyorum dogumu ama kafam seninkindende karışık benim yanimdada kv kalacak insallah mantikli ve guzel bir ikili oluruz kv ile
75 gr yüklemede benim 99-163-97 çıktı doktorum nırmal dedi hiç diyetten bahsetmediEvet canım açlık 95 altında olmalı toklukta 140altında olmalı dedi doktor bana. Ölçüm yapmaya başladın mı? Dikkat et canım sadece tatlıyı hamuru kesmek değil şey dedi mesela bana yediğin herşey şekeri yükseltebilir. Yoğurdun,sebzenin etin herşeyin fazlası. Ölçülü yediriyor resmen bana eziyet gibi ama alıştım hatta kilo almıyorum bebek alıyor şuan
İlk baştaki değeri açlık olanın 95 altında olması gerektiği,Ortadaki değerin yani ilk 1 saatteki tokluk değerin 140'ın altında olmasını istiyorlar vallahi ne bileyim bize öyle dedi doktor75 gr yüklemede benim 99-163-97 çıktı doktorum nırmal dedi hiç diyetten bahsetmedi
O zaman neden şeker yüklemesi yapıyorlar sadece açlık değerine bakılsın . Hiçbir şey anlamadım her doktor farklı bir şey söylüyor yine de dikkat edicem amaİlk baştaki değeri açlık olanın 95 altında olması gerektiği,Ortadaki değerin yani ilk 1 saatteki tokluk değerin 140'ın altında olmasını istiyorlar vallahi ne bileyim bize öyle dedi doktortek bir değerin yüksek olması yeterli gebelik şekeri için dedi hatta
Benim düşüncem belki geceden yada bir gün öncesinde yenilen şekerli bir şey açlık şekerini etkileyebilir O yüzden ilk 1 saatteki tokluk şekeri'ne de bakmak için şeker yüklemesi yapıyorlar gibi düşünüyorumO zaman neden şeker yüklemesi yapıyorlar sadece açlık değerine bakılsın . Hiçbir şey anlamadım her doktor farklı bir şey söylüyor yine de dikkat edicem ama
Rica ederim ne demekÇok teşekkür ederim canım evet doktorun bahsettiği şeylerin aynısını yaşadım
Trendyoldan mı sipariş verdin
Canım senin belirtilerin neydi, neyden şüphelendin.Canımm kasılmalar nasıl anlaşılır adlı sorunun cevabını atar mısın?
7 gündür hastanede yattım erken doğum şüphesinden ikizlere gebeyimşuanda sevk edildiğim ildeyim ayrılmayacağım burdan
kitabi hatta bende sipariş edeyim Kağan Kocatepe mi?
Bende de bu şekilde ya. Pek hissetmiyorum son günlerdeKizlar benim bebis 3 gundur tekme atmiyor. Normalde hergun guclu tekmeler atardi. Ama 3 gundur sadece icimde cok hafif kipirdanmalar kaymalar hissediyorum. Burda boyle soyleyen arkadaslar olunca normal korkma derdim ama insan kendi basina gelince tedirgin oluyordoktorum kontrole gittigimde, artik hergun tekmelerini daha sert hissedersin buyudugu icin demisti. Insallah iyidir bebegm