Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    35
Çok konuşmuş oldum ama bişey daha diyecem 🤭 LCW de 18-24 yaş arası üye olanlara indirim var size numarasını ve nasıl yapacağını anlatmamı isterseniz anlatırım referans kodumu kullanınca iki tarafta indirim kazanıyor şuan benim kargo bedava ve yüzde 27 indirim var ve alacağım ürünün kodunu lcwye mesaj attığımda pazarlık yapıp ürüne özelde indirim kazandırıyor ben çok sevdim pazarlık yapma olayını WhatsApp tan takip edincede her güne indirimler kodlar atıyor 🤗🤗

Bende bu tarz bir şey almayı düşünüyorum bir buçuk yıl sonra tayinimiz çıkacak biraz büyüyene kadar da yeter diye düşünüyorum yük olmasın ekstra diye😅 bende Huggy diye bir marka favorilemiştim
Markalar değişiyor yorumu güzel olan bunu buldum bende şuan oda yapamadığım için bebekligi geçirsin diye geçici olarak bunu buldum katlanıp küçülmesi ekstra güzel tabi taşıma konusunda beşik düşkünü olursa uzun süreli misafirliklerde yanımada alabilirim diye düşündüm 🤗🤗
Marka güzel gibi favorilere ekledim, teşekkürler 😁 bence güzel gibi daha ne olsun ki kullanıcı yorumlarana da bakmak lazım tabi de
Yorumlar güzel olduğu için bende favoriledim özellikleri de yeterli geldi bana yardımcı olabildiysem ne mutlu bana 🤗🥰

Ya ben hamilelik oncesi diyetteydim ölümüne saglikli besleniyodum, 70i gördüm ve hemen 4-5 gün icinde 72ye ciktim, o sirada hamile oldugumu bilmiyodum regl olcam herhalfe ondan hormonal degisiklikten derken 4.haftamda +2kg artisla basladim diyebilirim, odemdir gecer derken hamile oldugumu ogrendim diyeti biraktim, 13.haftamdayim 74kg'yum. Yani 2kg mu aldim 4kg mu bilmiyorum ben 2kg olarak dusunup mutlu oluyorum 😅 ilk gebeligimde hic kilo almamistim bu donemlerde cunku zaten her seyden tiksiniyodum, simdi canim o kadar alakasiz seyler istiyo ki anlatamam. Millet guzel tropikal meyve aserir gecen benim agzima musmula tadi geldi, en son tadina baktigimda 5 yasinda falandim herhalde 30 senedir yemedigim bi sey 😅😅
Ya ben de muşmula hic sevmem. Dedemin bahcesinde koca ağacı vardi bir kere koparip yememisimdir. Ayy geçen bir canim istedi. Haydaa dedim ne alaka yani. Bi de buralarda hiç bulamam diye dedim olacak is değil benimki
Birkaç gün sonra Türk marketine gitmiştim orada baktim paket paket var :) aldım ağzim kamışa kamışa yedim. Dediğin gibi daha da 30 sene yemem

Ben biraz aldım ya. Kasım indirimlerinde özellikle, yılbaşından sonrasına kalmasın diye büyük şeylerden aldım. Bebek arabası, Yataş juno, Korbell çöp kutusu, kamera. Kıyafet de H&M'den dayanamadım 2-3 takım aldım :) Hiçbir zaman kötü düşünmedim. Hep çok güzel enerjilerle aldım, sevdim gelen eşyalarını :

evet işte bazen böyle geçiyor içimden, pozitif düşünceler yaymak gerek yoksa hiçbir konuda bir dakika sonra ne olacak bilemeyiz 😌 Bir de zam diye bir gerçek hakikaten var ya.. öyle böyle uçmuyor

İlk çocuğumda 5. Ay dolduktan sonra almaya başlamıştım muhtemel bunda da öyle olur 😊 Zam olucak ama yapacakta bir şey yok maalesef.. O lazım bu lazım derken bir bakmışsın herşeyi alıyorsun 🙈 ufak tefek şeyler alabilirsin istersen ya da büyük 1-2 parça birşey.
Evet evet ben kıyafete girmeyi çok düşünmedim henüz ona girersem dolar taşar ev sanırım o vakte kadar gelecek olan hediyelerle.. temel şeyler dediğim gibi biberondur emziktir müslin bez vs

Kızlar bende bebek battaniyesi emzirme yastığı bebek arabası puset anne yanı beşik kışlık mont anne bebek çantası organizer beş altı takım da kıyafet aldım odaya da bakıyorum ocakta da onu halledeceğim

Kızlar, güzel indirim gördüğünüz şeylerden bence alabilirsiniz, olmadı dolap gibi bir sitede kıyafet ürünlerini, letgo gibi yerde de benek arabası falan büyük eşyaları aldığınız fiyata geri satarsınız. Ayrıca yeri gelmişken 2. El olayına da karşı değilim. Ben ilk çocuğuma bebek arabasını ve oto koltuklarını letgo'dan 2. El aşırı uyguna almıştım, tertemizlerdi. Bebek arabası Mamas Papas, anakucağı maxi cosi, otokoltuğu Römer marka. Allah kısmet ederse 3. bebeğe de aynılarını kullanmayı düşünüyorum, hala taş gibiler.

Kızlar ufak da olsa alışveriş yapmaya başlayan oldu mu? Bizim cinsiyetimiz fetal dna ile netleşti zaten ama temel şeyler kastettiğim daha çok. Emzik, biberon vs özellikle belirli markalar indirime giriyor, yılbaşından sonra da zamlar malum 🥺 Diğer yandan da çok erken diyorum ama kötü de düşünmemek lazım çok kararsızım siz ne yaptınız 😅
Ben ilkinde 12. Den sonra başlamıştım ya ilk heves zaten 😁

Doona bebek arabası konusunda bilgisi olan var mı? Bizim tek eksik puset. İlkinde almıştık ama bebek arabasını sevmeyip sonra pusetini almadan almıştık. Şimdi arabanın pusetini mi alsam doona mı alsam düşünüyorum.

Kızlar bende bebek battaniyesi emzirme yastığı bebek arabası puset anne yanı beşik kışlık mont anne bebek çantası organizer beş altı takım da kıyafet aldım odaya da bakıyorum ocakta da onu halledeceğim
Oda olması benim hoşuma gitmişti. Bunda dikkat edlmesi gereken nokta mobilya teslim süreleri 2 ay ve 1 ay havalandırmak gerekiyor boya kokusu geçsin diye. Ona göre sipairş vermek iyi olabilir ☺️

Benim de heralde öyle olacak duanızı öyle iyi anlıyorum ki 😁 fetal dna sonucu çıkana kadar sabırsızlanıyorum. sağlıkla gelsinler 🤗
Hayırlısı olsun, sağlıklı olsunlar da gerisi boş, dünyaya gelen büyüyor bir şekilde ☺️ inşallah sonuçlarınız da temiz çıkar 🙏🏻🌸

Aşırı şanslısın desem 😁 bulantı hayatı zehir eden bir şey. Rapor aldım işe gidemiyorum. Neyin dokunacağını da kestiremiyorsun bazen. Ben eskiden çok sevdiğim bazı şeyleri yiyemiyorum mesela
Çok zordur eminim 🥹 okulda bir dönem lavabo kokusu rahatsız etti ama onun dışında normal hayat gibi geçirdim 🙈 annemde böyle geçirmiş hamilelikleri genetik sanırım bu durum
Ya ben hamilelik oncesi diyetteydim ölümüne saglikli besleniyodum, 70i gördüm ve hemen 4-5 gün icinde 72ye ciktim, o sirada hamile oldugumu bilmiyodum regl olcam herhalfe ondan hormonal degisiklikten derken 4.haftamda +2kg artisla basladim diyebilirim, odemdir gecer derken hamile oldugumu ogrendim diyeti biraktim, 13.haftamdayim 74kg'yum. Yani 2kg mu aldim 4kg mu bilmiyorum ben 2kg olarak dusunup mutlu oluyorum 😅 ilk gebeligimde hic kilo almamistim bu donemlerde cunku zaten her seyden tiksiniyodum, simdi canim o kadar alakasiz seyler istiyo ki anlatamam. Millet guzel tropikal meyve aserir gecen benim agzima musmula tadi geldi, en son tadina baktigimda 5 yasinda falandim herhalde 30 senedir yemedigim bi sey 😅😅
Yarasın ne diyelim olan olmuş artık 🙈
Bence öncesini düşünme ben 5.haftada gitmiştim ilk kontrole o kilomu baz alıyorum 😂 doktor o zaman not aldı bilgileri
Benim canımın istediği birşeyde olmadı daha eşimde şöyle karın buzun ortasında karpuzu ne zaman isteyeceksin bekliyorum diyor 😂 beklentisi en kötüsü galiba 😂

Çok zordur eminim 🥹 okulda bir dönem lavabo kokusu rahatsız etti ama onun dışında normal hayat gibi geçirdim 🙈 annemde böyle geçirmiş hamilelikleri genetik sanırım bu durum

Yarasın ne diyelim olan olmuş artık 🙈
Bence öncesini düşünme ben 5.haftada gitmiştim ilk kontrole o kilomu baz alıyorum 😂 doktor o zaman not aldı bilgileri
Benim canımın istediği birşeyde olmadı daha eşimde şöyle karın buzun ortasında karpuzu ne zaman isteyeceksin bekliyorum diyor 😂 beklentisi en kötüsü galiba 😂
Genetik değil yaa bizde hep öyle sanıyorduk biz üç kardeşiz annemin hiçbirinde mide bulantısı olmamış ama benim geçirdiğim gibi Allah düşmanıma vermesin yani😅😅

Oda olması benim hoşuma gitmişti. Bunda dikkat edlmesi gereken nokta mobilya teslim süreleri 2 ay ve 1 ay havalandırmak gerekiyor boya kokusu geçsin diye. Ona göre sipairş vermek iyi olabilir ☺️
Evet canım ocakta sipariş versem gelmesi 40 günü bulur inşallah Ramazan bayramında kaba eşyalar biter detaylara inerim ilk çocuk baya hevesliyim avize gece lambasına kadar her ayrıntıyı düşünüyorum 🥹

Anne yanı beşiği ne tercih ettiniz acaba bende bakıyorum da fikir amaçlı sormak istedim

Kizlar tabloya eklenmek istediginizde rica ediyorum ya beni etiketleyin ya da yorumumdan alinti yapin
Ve bilgileri eksiksiz yazin lutfen
Sonra neden tabloda adim yok diye etiket yapiliyor

X