O zaman rekor bende evlendim daha regl oldum mu olmadim mi hatirlamiyorum daha ilk ay sordular bana da bebek var mi diye. Ben bi şok olmustum. Ulen biz daha herseyi yeni ogrendik bi bismillah
yok insanlar nerde durmasi gerektigini bilmiyor orasi bir gercek. Bende cok bunaldim hicbirseyi anlatmiyordum sonra bana sitem ediyorlardi paylasmiyorum diye. Bir ara aşılama tedavisindeyken artik hormonlarim zirvedeyken ayni gun hem annem hem k.validem bana dr.a gidin t.bebek yaptirin caresine baktirin vs konustular habersiz birbirlerinden ama bizim asilama yaptirdigimizi falan bilmiyorlar, eve gelince koridora oturup aglamistim esim geldi sarildi artik götürmem seni ailelere boyle üzüleceksen demisti sarılıp bana. Sanki ben cok istiyorum milletin lafini sözünü duymayi veya birseyler yasayip saklıda tutmayi...
Sonra zaten kimsenin dedigine kulak asmadim birsey diyene ya sessiz kaldim ya tepki verdim. Sonra da şükür hamile kaldim sesleri kesildi tüm herkesin. Ama sonra düşükle sonlandi. Simdi yeniden ayni seyler basa sardı.. bisey diyen eden yokta bikac ay sormazlar bikac ay sonra başlarlar sormaya. Allah hepimizin yardimcisi olsun çocuk hasretiyle sinanmak cok zor... inşallah isteyen herkesin cocugu olur bir an evvel , hepimiz hamile kalip saglikla dünyaya getiririz ...