Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Bulduğum en güzel ve faydalı İngilizce gebelik, doğum, analık vs ile ilgili youtube kanallarını paylaşmak istiyorum şu an bingelediğim için ama İngilizce:

Diane in the pink i cok seviyorum bridget teyleri da takip ediyorum ama bir videosunda babynest onerdi, Canada’da guvenli degil diye toplatildi o tarz urunler, orada bir guvenimi kaybetti benim digerlerini de takip edeyim, cok faydali bir post olmus tesekkurler

Canım senin belirtilerin neydi, neyden şüphelendin.
Çok geçmiş olsun inşallah bekler minikler hiç yorma kendini üzülme
Teşekkür ederim canım
Karnım sertleşip yumuşamaya başladı ama gece bile uyanıyordum buna sonra kasılmaları takip ettim not ettim
Sonra da nst çekildim orda zaten direk çıktı
Hep dinlenme modundayım kalksam da bacaklarım taşımıyor inan

Günaydın kızlar ben de şeker yükleme yaptırdım kan vermek için bekliyorum bebeğim 966gr olmuş 26+2yiz geçen aya göre 1kilo da vermişim çok şükür her şey yolunda
Kızlar şeker yükleme sonuçlarım biraz yüksek çıktı ya doktoruma henüz gösteremedim ama maksimum değerden biraz yüksek . Aranızda şeker çıkan var mıydı diyetisyenle mi devam ettiniz

Kızlar şeker yükleme sonuçlarım biraz yüksek çıktı ya doktoruma henüz gösteremedim ama maksimum değerden biraz yüksek . Aranızda şeker çıkan var mıydı diyetisyenle mi devam ettiniz
Been doktorum diyetisyene yönlendirmedi kendin dikkat et dedi gün de 1 kere ölç dedi ben her yemekten sonra ölçeriim. Senin kaç çıktı?

Bende de bu şekilde ya. Pek hissetmiyorum son günlerde
Ya arastirdigimda 28. 29. Haftalarda cogu kisi hareketlerde azalma oluyor demis. Sonra duzene giriyor demis benim hala az hareket ediyor. Eskiden cok hareketliydi. Simdi gun icinde hareketlerini hissediyorum ama cok zayif

Ben açlık şekerim yüksek çıktı tokluk normal şeker çubuğu ve diyet önerdi bugün dahiliyeye gittim hepsini hallettim beslenmeye dikkat edersek duzeliyomus değerlerin kac. Cikti

Bende diyetisyenle devam edenlerdenim açlık ve tokluk şeker ölçümü yapıyorum sabah öğle ve akşam

Kızlaar ıkı hafta sonra elım yuzum şişmeden stüdyoda hatıra kalması ıcın fotograf cekınelım dıye karar verdık.bunları aldım.bı bakın nasıl,uyumlu demı taç elbiseyle,elbısenın altınada sıyah strec topuklu bot giyicem.

Eklentiler

• IMG_6307.jpeg
    96,5 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_6306.jpeg
    52,7 KB · Görüntüleme: 19
Harika bence bayıldım fikirde çok güzel. Ay cekilince bizede at

Ben 1aydır diyet yapıyordum aslında şimdi de devam edicem dahiliyeye görün dedi bana da doktorum
Ben endokrinoloji bölümü ile birlikte ilerliyorum canım. Yüksek çıkmış genelde iki hafta diyet takibi yüksekse hala yada diyetle düzelme ihtimali yoksa insülin başlatıyorlar. Bana doktor iki hafta takip verdi ikinci haftam bitiyor Perşembe gideceğim doktora. Sen diyetten sonra mı şeker yüklemesi yaptırdın?

1aydır diyet yapıyordum ama arada tabi kaçamaklar olmuştu . Bana da dahiliyeye görün diyetle hallolur dedi doktorum da yarın bi çıkacam dahiliyeye bana da büyük ihtimal iki haftalık ya da bir aylık süre verip tekrar bakarlar

İnşallah güzel gider herşey. Ama dert etme düzeliyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…