Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    35
Kızlar ufak da olsa alışveriş yapmaya başlayan oldu mu? Bizim cinsiyetimiz fetal dna ile netleşti zaten ama temel şeyler kastettiğim daha çok. Emzik, biberon vs özellikle belirli markalar indirime giriyor, yılbaşından sonra da zamlar malum 🥺 Diğer yandan da çok erken diyorum ama kötü de düşünmemek lazım çok kararsızım siz ne yaptınız 😅
İlk düşüğümden kalan ufak seyler vardi meyve emme biberonu,emzik,mama kasigi,alt acma mati,battaniye hastane cikisi baska biseyi yoktu hâlâ daha yok 😀
Hediye geldi iki cesit kiyafet onun disinda bugun oyuncak aldim ilk defa bide ekstra elektrikli gogus pompasi almistim ben
İnsan almak istiyorda iste bekliyoruz

Evet canım güvenemedim ben de yemedim nolur nolmaz diye kafam nasıl dalmıs da dısarda bırakmısım hala sasıyorum bir daha daha dikkatli davrancam inşallah
Bazen oluyor öyle benimde başıma geldiği oluyor. Yemeklerde özellikle kış ayında 2 saat kuralı var. 2 saat içinde kaldırmak gerekiyor. Aksi halde bakteriler hızlı bir şekilde çoğalıyor.

Ya ben de yiyorum her seyi, gebelik sekeri cikcak diye cok korkuyorum. Insallah cikmaz Allahim amin. :KK76:
Ekmek türü benim zayıf noktam börek hamurişi çok seviyorum 🥹🥹 şeker çıkabilir ama çıkana kadar özgürüz sanırım 😂
12 haftada 1 kilo almışım yinede diyetisyen ile çalışmak gerekli mi acaba senin kilo alımın nasıl?

artık onu da alanlar ile karşılaştıracağız :ıslık:

Maşallah alışverişler yapılmış sağlıkla kullanmak nasip etsin inşallah :KK200::nazar: senden fiyat teyidi alırız artık bebek arasını hangi marka tercih ettin ?
:) tabii haberleşiriz. Bebek arabamız Cybex easy twist, oto koltuğumuz Cybex Sirona
Şirkette geçen yıl bebeği olan arkadaşlarımız çok övdü. Biz de üzerine çok düşünmedik :KK70:

Hiç bulantı yaşamadım desem 🙈😂😂

Bu resim gün içindeki halimi çok yansıtıyor 😂😂
Cips filan yemiyorum ama yani çikolata kahve kızartma vs yiyorum 😬
Aşırı şanslısın desem 😁 bulantı hayatı zehir eden bir şey. Rapor aldım işe gidemiyorum. Neyin dokunacağını da kestiremiyorsun bazen. Ben eskiden çok sevdiğim bazı şeyleri yiyemiyorum mesela

Evet şubatta yüzde28 gibi bir indirim oluyor her sene ama tabi değişiyor. Bir ara istediğim hiçbir şey kalmamıştı 😂
O yüzden buradan haberleşiriz :) e bebek indirdim herhalde bilgi gelir indirim başladı die 😁🤭

Ben bunu anlamadım, ekleyince noluyor cahilliğime verin 🙈 nereye ekleniyor.
1.sayfada çizelge var gruptaki hamişlerin bilgileri 🫄🧑‍🍼

Ekmek türü benim zayıf noktam börek hamurişi çok seviyorum 🥹🥹 şeker çıkabilir ama çıkana kadar özgürüz sanırım 😂
12 haftada 1 kilo almışım yinede diyetisyen ile çalışmak gerekli mi acaba senin kilo alımın nasıl?
Ya ben hamilelik oncesi diyetteydim ölümüne saglikli besleniyodum, 70i gördüm ve hemen 4-5 gün icinde 72ye ciktim, o sirada hamile oldugumu bilmiyodum regl olcam herhalfe ondan hormonal degisiklikten derken 4.haftamda +2kg artisla basladim diyebilirim, odemdir gecer derken hamile oldugumu ogrendim diyeti biraktim, 13.haftamdayim 74kg'yum. Yani 2kg mu aldim 4kg mu bilmiyorum ben 2kg olarak dusunup mutlu oluyorum 😅 ilk gebeligimde hic kilo almamistim bu donemlerde cunku zaten her seyden tiksiniyodum, simdi canim o kadar alakasiz seyler istiyo ki anlatamam. Millet guzel tropikal meyve aserir gecen benim agzima musmula tadi geldi, en son tadina baktigimda 5 yasinda falandim herhalde 30 senedir yemedigim bi sey 😅😅

Kizlar ben bu sene ocakta hamile kaldim, mart sonu nisan basi gibi de birkac sey favorilemistim trendyoldan, (sonra dusuk yaptim) bugun baktim ilk favoriledigim fiyattan daha da dusukler su an. Bazen ara ara kampanyalar oluyor anneler gunu o gunu bu gunu. Yine indirim yakalariz diye dusunuyorum. Bebisler saglikli olsun da burda butun indirim haberlerini birbirimizle paylasir uyguna getiririz bircok seyi.

O zaman beni de ekler misiniz?
2. Çocuk
Sat: 9 Eylül
Kese:5 kalp sesi:6. Haftada
Cinsiyeti: erkek
Tahmini doğum tarihi: Haziranın ilk haftası

Şimdiden biseyler almak isteyen varsa e bebekte yüzde 25 -50 arası indirim var şimdiki fiyatlarla indirim eklenince biraz normalleşiyor ama ocaktan sonra fiyatlar yükselince yüzde 28 indirim şimdiki indirimsiz fiyata bile denk gelmiyor daha pahalı oluyor ne yapsak acaba 🫤

Bebek arabasida Pierre Cardin ve Tommy baby kabin boy olanlar hem kullanışlı hafif hemde bebekle birlikte tek başımıza olduğumuzdan taşımak kolay oluyo cevredeki kullananlar mutlaka ondan almamı tavsiye etti diğerleri tek başına eşek gibi ağır bide bı yandan bebisle asla taşınmaz

Kızlar selam bende sata göre 13+2 yim şuan bu sabah işe gitmek için kalktım ağrım sızım yoktu lavaboda peçeteye sildikçe gelen kırmızı kan gördüm hemen acile kostuk alttan bakıldı kanama yok dendi düşük riskin var dedi hemen devlet hastanesinde kan uyusmazlık iğnesi yapıldı kendi özel doktorumla iletişime geçtim gel dedi gittim baktı plesenta rahim ağzına yakın ama rahim ağzını kapatmamış ileriki haftalarda bakacagız dedi düşük önleyici iğne yaptı sabah aksam duphaston ilaç verdi şuan kanamam yok durdu kasık ağrım vardı oda geçti böyle birşey yaşayan oldumu o kadar korktum ki ilk gebeliğim aklım gitti resmen bebeğim iyi kalp atışıda iyiydi

Bebek arabasida Pierre Cardin ve Tommy baby kabin boy olanlar hem kullanışlı hafif hemde bebekle birlikte tek başımıza olduğumuzdan taşımak kolay oluyo cevredeki kullananlar mutlaka ondan almamı tavsiye etti diğerleri tek başına eşek gibi ağır bide bı yandan bebisle asla taşınmaz
Ben de prego lotus begendim ama hic fikrim yok yalnizca bakinca cok hosuma gitti, almadan mutlaka bi yerlere gidip denemem lazim birkac bebek arabasi fikir olmasi acisindan. Sonra nerde ucuzsa oradan alinir zaten.

Ben de prego lotus begendim ama hic fikrim yok yalnizca bakinca cok hosuma gitti, almadan mutlaka bi yerlere gidip denemem lazim birkac bebek arabasi fikir olmasi acisindan. Sonra nerde ucuzsa oradan alinir zaten.
Aynen ama oldukça katlaninca hafif ve küçülen boyları bende tavsiye ederim yegenimle parka bahçeye cikarken koyup sürdüm kabin boyu çok sevdim sürüşünü hiç bebek arabası kullanmadığım halde hemen adapte olabildim 🤗 şimdi trendyolda üç beş bişey favorileyip koleksiyon şeklinde paylaşırım burda sizde yapıp paylaşın fikir paylaşmış olalım 🥰 🤗

Şu beşik nasıl olur birçok fonksiyonu var pek anlamadığım için özellikler yeterli mi bilemedim 😀
Bende bu tarz bir şey almayı düşünüyorum bir buçuk yıl sonra tayinimiz çıkacak biraz büyüyene kadar da yeter diye düşünüyorum yük olmasın ekstra diye😅 bende Huggy diye bir marka favorilemiştim

Şu beşik nasıl olur birçok fonksiyonu var pek anlamadığım için özellikler yeterli mi bilemedim 😀
Marka güzel gibi favorilere ekledim, teşekkürler 😁 bence güzel gibi daha ne olsun ki kullanıcı yorumlarana da bakmak lazım tabi de

X