Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Düşünmüyorum ki arkadaşımız almış. Ben düşünmüyorum 😌 kendimizi kasmazsak kolay oluyor sanırım. 15 ,20 sn mi sürüyor peki
ilacı verdikten sonra 30 saniye falan yani inanın korkulacak bişey değil tabiki herkesin acı eşiği farklıdır ama bence anestizi alınacak kadar değil bana göre benim bünyeme göre tabi 😊

Kızlar merhaba 1 aralıkta çatlama iğnesi olmuştum 14 aralıkta gebelik testim de silik bir ikinci çizgi görünce gidip hemen kan verdim beta hcg değerim 47.53 çıktı yani gebelik var ama zaten çok yeni belliydi gebe olduğumu öğrendiğim günden beri gün içerisinde ara ara pembe lekelenmem oluyor peçetede bazen iç
Çamaşırımda görüyorum yani yerleşme ile alakalı mıdır başka bi problem olabilir mi şehir dışında görevde olduğum için şuan doktoruma da gidemiyorum ki ona yazdığımda gebeliği öğrendiğimde ilk benden tekrar betahcg testi istedi şuan onu da yaptıramıyorum tedirginim beni biraz bilgilendirebilir misiniz bu konuyla alakalı

Aminn inşallah canim inşallah 🙏 gerçekten zorlu bir süreç. Elimizden gelen birsey olmadan sadece bekliyoruz bu yolda. İnşallah Allahım kolayca nasip eder 🙏
Iyi canim en azindan bir sorun yokmus. Bekle bakalim zamani gekmedi demek ki. Tabi böyle demesi kolay ben de senle ayni durumdayim. Bi yanim zamani gelince olacaktir diyo diger yanimda hadi olsuuun diyo 🥲 bide bir kere hamilelik duygusunu tattim ya simdi daha cok istiyorum bilmiyorum 🥲
Ayrica yaşında birsey yok ki benim arkadasim 35 inde daha yeni evlendi. Yaşı bence hic dert etme
Biliyorum ama insanın elinde olmuyor galiba, kürtajdan önce de hamile kalmam 6 ay sürmüştü. Bir gün bile benim olmayacak galiba demedim hiç stresim olmadı, kadınlar kulübünü bile sadece ismen biliyordum. Bu kürtajla bir travmanın içine girdim sanki. Aksine kızım da hissetmiş gibi devamlı kardeş ne zaman, adı şu olsun filan demeye başladı daha zor. Stres yaptıkça daha da zorlaşıyor sanırım. Rabbim kolaylaştırsın ve bizleri lütfuyla sevindirsin 🙏🥺

ilacı verdikten sonra 30 saniye falan yani inanın korkulacak bişey değil tabiki herkesin acı eşiği farklıdır ama bence anestizi alınacak kadar değil bana göre benim bünyeme göre tabi 😊
Benm de iyidir daayaanıklıyımdır🥰 çok teşekkür ederim içim rahatladı bu yorumlar ile

Ay canim benim amin aminn inşallah dedigin gibi olsun ugrasmadan evlat sahibi olalim inşallah. Insallah hemen olsun da bizde öyle bir telaşın icinde kosturup duralim 🥰 tabiki cocuk olunca farklii bir hayat farkli düzen hersey degisiyor. Olsun da bir an evvel degissin duzenimiz napalim 🙏🌸
Ay bilmem mi ben birde elimdeki işte koydugum hedef noktaya hatta bazen bitirene kadar asla birakmam bazen gece 2 3 e kadar yaptigim oluyordu 😁 amigurumi baya kafa yoruyor ve oyalıyor baslayayim yeniden diyorum ama hir türlü baslayamadim iste. Kadife ipler cok guzel yaaa bende aldim mesela duruyor ama yok ne yapsam bulamadim. Güya bebegime biseyler yapcaktim o da kaldi. Eşim de bir yandan basla dogana kadar hazir olsun diyor 🥲 biraz daha bakayim bakalim.
Bu hafta 1500 parca puzzle gelecekti bir markete onu almayi koydum aklima bide
Bence hazır evde varken manifest yapalım ver uyku arkadaşı ile başla😌🥰🥰

Herşeyden umutlanır olduk ya😁 normalde adet belirtisi yaşamam ağrı sızı adet olduktan sonra bir gün olur geçer acaba mı dedim 🫣teşekkür ederim
Meme değişimleri ve yerlesme kanaması dışında yemin ediyorum ki hepsi aynı erken belirtiler hahhaahha

Ay canim benim amin aminn inşallah dedigin gibi olsun ugrasmadan evlat sahibi olalim inşallah. Insallah hemen olsun da bizde öyle bir telaşın icinde kosturup duralim 🥰 tabiki cocuk olunca farklii bir hayat farkli düzen hersey degisiyor. Olsun da bir an evvel degissin duzenimiz napalim 🙏🌸
Ay bilmem mi ben birde elimdeki işte koydugum hedef noktaya hatta bazen bitirene kadar asla birakmam bazen gece 2 3 e kadar yaptigim oluyordu 😁 amigurumi baya kafa yoruyor ve oyalıyor baslayayim yeniden diyorum ama hir türlü baslayamadim iste. Kadife ipler cok guzel yaaa bende aldim mesela duruyor ama yok ne yapsam bulamadim. Güya bebegime biseyler yapcaktim o da kaldi. Eşim de bir yandan basla dogana kadar hazir olsun diyor 🥲 biraz daha bakayim bakalim.
Bu hafta 1500 parca puzzle gelecekti bir markete onu almayi koydum aklima bide
Biz eşimle puzzle yaprken cok strese giriyoruz hahaha millet puzzle ile rahatlar biz 🤔🤣

Kızlar merhaba 1 aralıkta çatlama iğnesi olmuştum 14 aralıkta gebelik testim de silik bir ikinci çizgi görünce gidip hemen kan verdim beta hcg değerim 47.53 çıktı yani gebelik var ama zaten çok yeni belliydi gebe olduğumu öğrendiğim günden beri gün içerisinde ara ara pembe lekelenmem oluyor peçetede bazen iç
Çamaşırımda görüyorum yani yerleşme ile alakalı mıdır başka bi problem olabilir mi şehir dışında görevde olduğum için şuan doktoruma da gidemiyorum ki ona yazdığımda gebeliği öğrendiğimde ilk benden tekrar betahcg testi istedi şuan onu da yaptıramıyorum tedirginim beni biraz bilgilendirebilir misiniz bu konuyla alakalı
Bulunduğunuz yerde acilde anlatsanız durumu? Benim bildiğim kana dönmedikçe sıkıntı yok ama kendnizi yormayın cok

Bende de var uc sızlaması gelip geçiyor ama daha önceleri yaşıyor muydum bilmiyorum kendimi bu kadar dinlemiyordum çünkü. Acayip duygusalım bugün herşeye ağlayasım var nedense
Benim de sürekli değil 3 gün önce falan gece tam uyuyacaktım bir elektriklenme oldu sızlattı resmen o zaman farkettim. Sonra da çok nadir de olsa gün için de bir kaç kere oldu. Bende aşırı gerginim ya bide biraz iş yapayım şu belimin sol tarafı ağrıyor resmen morarır da ağrır ya o şekilde eğilirken bile ağrıyor😔

Bulunduğunuz yerde acilde anlatsanız durumu? Benim bildiğim kana dönmedikçe sıkıntı yok ama kendnizi yormayın cok
Maalesef ne şuan acile gidebiliyorum ne de dinlenebiliyorum bütün gün ayaktayım yürüyüş halindeyim ne yediğime dikkat edebiliyorum ne kendime sürekli sigara kokusuna maruz kalıyorum ve en erken cuma sabah verebilicem kanı tek duam benimde renginin dönmemesi bu durumun artmaması yani yani gebelik sevinci yerini şuan bu tedirginliğe bıraktı ne zor bir süreçmiş 😢

Biliyorum ama insanın elinde olmuyor galiba, kürtajdan önce de hamile kalmam 6 ay sürmüştü. Bir gün bile benim olmayacak galiba demedim hiç stresim olmadı, kadınlar kulübünü bile sadece ismen biliyordum. Bu kürtajla bir travmanın içine girdim sanki. Aksine kızım da hissetmiş gibi devamlı kardeş ne zaman, adı şu olsun filan demeye başladı daha zor. Stres yaptıkça daha da zorlaşıyor sanırım. Rabbim kolaylaştırsın ve bizleri lütfuyla sevindirsin 🙏🥺
Zaten elimizde olsa hic strese girmeden ragatca geciririz bu gunleri eminim hepimiz de. Hic kafaya takmadan sakin sakin ilerlemeyi cok isterdim gercekten ama olmuyor elimde degil benimde.
Kürtaj malesef büyük bir travma.. kim ne derse desin bir kadının yasayacagi en kötü tecrübelerden biri...

Maalesef ne şuan acile gidebiliyorum ne de dinlenebiliyorum bütün gün ayaktayım yürüyüş halindeyim ne yediğime dikkat edebiliyorum ne kendime sürekli sigara kokusuna maruz kalıyorum ve en erken cuma sabah verebilicem kanı tek duam benimde renginin dönmemesi bu durumun artmaması yani yani gebelik sevinci yerini şuan bu tedirginliğe bıraktı ne zor bir süreçmiş 😢
Hamile olduğunuzu çalıştıgınız şirkete bilgi vermelisiniz. Size uygun iş vermeleri gerekiyor mesela ofiste olabilicek işler. Özel durumunuz var sonuçta ben yerinizde olsam yerimden kalkmazdım ne zorluklarla uğraşlarla bu gebelik oluşuyor.❤️

Bugün doktorum bana lütfen sakin ol ve iyi şeyler düşün dedi. Sende lütfen güzel şeyler düşün. Bebeğin tutunacağı varsa eğer bir şekilde o seninle kalıyor zaten. İçini ferah tut, mümkün olabildiğince kendini stresten uzak tut. Umarım her şey yolunda gider ♥️

Bence hazır evde varken manifest yapalım ver uyku arkadaşı ile başla😌🥰🥰
Yiaa neden olmasiiin 🥰🙏 tamam bakayim ben güzel bir tarif. Bide ben winnie the pooh cok seviyorum, hamile kaldigimda da 3 tane takim almistik sadece 2si winnie li idi. Ve bebegime winnie ve arkadaslarini yapcaktim figürlerini, iplerini falan da aldim bekliyor evde onlara da baslamayi hedefliyorum bakalim 🥰
Biz eşimle puzzle yaprken cok strese giriyoruz hahaha millet puzzle ile rahatlar biz 🤔🤣
Ya geriyor biraz haklisin 😁 ben daha cok gündüz vakit geçsin diye aksam da eşim yardim eder epey kafa yoruyor birde muzik acarim iyi gelir diye düşünüyordum ama bi kafami karıştırdın 😀 evde var 1000 parca ama ben 1500 daha kafami mahveder diye alayim diyordum

Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adayları🌸 dilerim bu topik hepimize şans getirir🌸

Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz🌸🌸

Üye AdıSon Adet Tarihi Beklenen Adet TarihiSonuç
@Turunc chemist2 Kasım3 Aralık➕
@dlaraoz8 Kasım6 Aralık➕
@slaslasla7 Kasım7 Aralık➕
@wKubra10 Kasım8 Aralık➕
@..AhSeN..14 Kasım9 Aralık➕
@incim19 Kasım11 Aralık
@kyays13 Kasım11 Aralık
@gullinhan13 Kasım11 Aralık➕
@seake16 Kasım13 Aralık
@CinnamonQueen16 Kasım14 Aralık
@Pinar075713 Kasım14 Aralık
O okyanusunkalbi34 13 Kasım15 Aralık➕
@zeyyy12317 Kasım15 Aralık➕
@Candy777718 Kasım15 Aralık
@irem14218 Kasım16 Aralık
@burciby16 Kasım16 Aralık➕
@hazoo16 Kasım16 Aralık
@yestur24 Kasım18 Aralık
@milennay19 Kasım18 Aralık
Evanora Evanora 22 Kasım19 Aralık
@Jane Jetgil14 Kasım19 Aralık
@Daydi18 Kasım19 Aralık
babylovee babylovee 16 Kasım20 Aralık
@elizan0423 Kasım20 Aralık
@virginiawolf22 Kasım20 Aralık
@Rabiacaa29 Kasım20 Aralık
@sepa23 Kasım20 Aralık
@Tadelle1224 Kasım20 Aralık
E eylulesma 25 Kasım20 Aralık
@nesasl27 Kasım21 Aralık
@parla121223 Kasım21 Aralık
@marsel9024 Kasım21 Aralık
@aryaaylin23 Kasım21 Aralık
@gixmooo1027 Kasım22 Aralık
@norayildiz23 Kasım22 Aralık
@Biranneadayi202421 Kasım22 Aralık
@ciceklerisever25 Kasım22 Aralık
F ftkz 26 Kasım22 Aralık
Alin Ada Alin Ada 26 Kasım23 Aralık
H hlvsr 25 Kasım23 Aralık
@atanamayann23 Kasım23 Aralık
@caca6024 Kasım24 Aralık
@bucebuse24 Kasım24 Aralık
@deryadabirdalga24 Kasım24 Aralık
@cerenaylcn16 Kasım24 Aralık
@Bahar esinti26 Kasım24 Aralık
@sla4425 Kasım25 Aralık
@kadirbey1927 Kasım25 Aralık
@Minik kralice27 Kasım25 Aralık
@Middleton27 Kasım25 Aralık
@deniz10100026 Kasım26 Aralık
@gokce111129 Kasım27Aralık
@sea930 Kasım27 Aralık
@Mauvee28 Kasım28 Aralık
@dicle129 Kasım28 Aralık
@keug029 Kasım28 Aralık
@Sweetbird28 Kasım27 Aralık
@EGE33329 Kasım27 Aralık
@topraktonlari4 Aralık28 Aralık
@Pamlok1 Aralık29 Aralık
D Dides0 1 Aralık29 Aralık
@Ozerrrr1 Aralık29 Aralık
@prensesannesii2 Aralık30 Aralık
@Renkkkkk30 Kasım30 Aralık
@eva01084 Aralık31 Aralık
@n01014 Aralık31 Aralık
@Lioo29 Kasım31 Aralık
@Layylaylomm4 Aralık1 Ocak
@freewoman12 Aralık1 Ocak
D denizadamasal 5 Aralık2 Ocak
@malika0015 Aralık2 Ocak
@senon30 Kasım3 Ocak
@rozatulip2 Aralık3 Ocak
@madamma3 Aralık3 Ocak
@sutlac74 Aralık4 Ocak
@ozgeanne3 Aralık5 Ocak
@Sunsun93 Aralık5 Ocak
@derindenizmavisi5 Aralık5 Ocak
@Mystika8 Aralık5 Ocak
@cetty8 Aralık5 Ocak
@balimss9 Aralık5 Ocak
@loveinnovember13 Ocak5 Ocak
@mmatmazellll6 Aralık6 Ocak
@pinkflowers19 Aralık6 Ocak
@makaleyaz14 Aralık6 Ocak
@Tmd20207 Aralık7 Ocak
@LunaLovegoodd6 Aralık7 Ocak
@aycnnderin9 Aralık8 Ocak
@Meowster5 Aralık9 Ocak
@cicek404010 Aralık9 Ocak
@papatyamm1313 Aralık10 Ocak
@chan17 Aralık10 Ocak
@merveett19 Aralık12 Ocak
@asiliris13 Aralık14 Ocak
@angelogretmen15 Aralık15 Ocak
Canım Ekim ayında hamile olduğumu öğrendim bir gün sonrasında kaybettim adet döngüm bozuldu 16 gün gecikmeyle adet oldum
Son bat:16 Aralık
Bat:20 ocak
Normalde 30 gün sürer ama düzensizlik oldu 35 gün olarak hesapladim

Yiaa neden olmasiiin 🥰🙏 tamam bakayim ben güzel bir tarif. Bide ben winnie the pooh cok seviyorum, hamile kaldigimda da 3 tane takim almistik sadece 2si winnie li idi. Ve bebegime winnie ve arkadaslarini yapcaktim figürlerini, iplerini falan da aldim bekliyor evde onlara da baslamayi hedefliyorum bakalim 🥰

Ya geriyor biraz haklisin 😁 ben daha cok gündüz vakit geçsin diye aksam da eşim yardim eder epey kafa yoruyor birde muzik acarim iyi gelir diye düşünüyordum ama bi kafami karıştırdın 😀 evde var 1000 parca ama ben 1500 daha kafami mahveder diye alayim diyordum
İlgili başka yerlere vermek için 2bin al diyorum hahahaha. Ben 15 dk başladım aşırı zevkli bı bacak bitti ble tavsanın🙈🙈🙈

X