Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Millet kendi cocugu olup dogurunca hemen sana da sorma hakkını kendinde buluyor. Olmuyor mu diye soruyor. Benim bir arkadasim gebeligimi düşük yaptigimda duymuştu ve beni gecmis olsun diye aradiginda tedaviyle mi olmustu senin gebelik diye sormustu. Bakar mısın hadsize... kendisi normal yolla hamile kaldi dogurdu ya çünkü ondan baska hamile kalan herkes tedaviyle dogurabilir ancak. Çok var etrafimda bir cocugu oldu diye böbürlenerek konuşan. Büyüklere artik kizmiyorum onlarin amaci sadece ürememiz. Ama bu arkadaslarin birbirine ettigi gereksiz baskı... bosver kimseye beddua etme, Allahim bize saglikli hamilelik ve saglikli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin bir an evvel. Amin amin amiiiiin🙏🙏🙏
Çocuğu olmayan 6 yıldır evli bir arkadaşımız var eşimin iş arkadaşıydı uzun süre. Bir araya geliriz arkadas ortamında hala bazen kızım demeye utanıyorm kızıma seslenirken. Boş bulunuyorum üzülüyorum sonra😔 Rabbim herkesin gönlündeki ni versinsağlıkla

Şu kafayı düzeltecek seyler lazimbizee. Çok yoğun zmanda bile insan beklentiye giriyor haklısın ama sonucu göreceğiz hamile kalırsam er yada gec ogrenecegz.. bir çiçeği bile filizlenirken bekliyoruz . İnsan oluşumu çok ayrı bi r sabır isteyen durum. Elbet varsa öğreneceğiz bnun bilincinde olunca inan dha raht oluyor ınsan. Bugun testim negatifti. Dedim adet olacaksın beynime bu komutu verdim. Bekliyorum varsa ekstra sevinirim ama ınan olmayan da bizim ıcın hayrlı oluyor bazen.
Haklisin kuzu. Elbet herseyi bize yaşatan verende alan da Allah , bizim hayrımıza olanı nasip etsin inşallah. Insallah güzel haberler yakındır ve yakında o mutlu haberleri alırız bizde cok büyük mutlulukla..
Aynen öyle aslinda test yapip beklemekte öyle, ben mesela artik hic gebelik testlerine yaklasmiyorum cunku ilk gebeligimde cok fazla heveslenirdim hadi yapayim ciksin diye en son artik direkt gidip kan vercem demistim o ay hamileydim iste. Aslinda biraz atmak lazim kafadan. onu basarinca gerisi bir sekilde gelir inşallah. Dedigin gibi surpriz olsun ki daha cok sevinelim. Biz sabirsizlar surekli ovülasyon testlerj gebelik testleri ugrasiyoruz sanki sonucu degistirebilecek gibi.

Çocuğu olmayan 6 yıldır evli bir arkadaşımız var eşimin iş arkadaşıydı uzun süre. Bir araya geliriz arkadas ortamında hala bazen kızım demeye utanıyorm kızıma seslenirken. Boş bulunuyorum üzülüyorum sonra😔 Rabbim herkesin gönlündeki ni versinsağlıkla
Elbette sesleneceksin canim benim bundan suçluluk duymana gerek yok. Emin ol arkadaslariniz da yanlis anlamaz. Ama iste sen nasil düşünüyorsun bak, bide benim maruz kaldigima bak. Senin nasil oldu ya gebelik tedavi falan mi gördün diye soruyor. Kusura bakma ya icazet almadan hamile kaldim diyemedim iste. Bide zaten yeni kurtaj olmusum ağlıyorum bir yandan ben onun bana yaptigi konusmaya bak.. ayıp gerçekten.
Amin canim saglikla inşallah nasip etsin isteyen herkese 🙏

Kızlar bişe sorcam reglim 19 u iki gun kaldı kaset test negatif erken gebelik alsam kesin sonc çıkarmı yoksa olsaydı kasette de silik felan bişe görürmüydüm

Elbette sesleneceksin canim benim bundan suçluluk duymana gerek yok. Emin ol arkadaslariniz da yanlis anlamaz. Ama iste sen nasil düşünüyorsun bak, bide benim maruz kaldigima bak. Senin nasil oldu ya gebelik tedavi falan mi gördün diye soruyor. Kusura bakma ya icazet almadan hamile kaldim diyemedim iste. Bide zaten yeni kurtaj olmusum ağlıyorum bir yandan ben onun bana yaptigi konusmaya bak.. ayıp gerçekten.
Canım araya giriyorum baska konuyla 5 gün akla yaptım testte böyle gölge vardı bu sabah yok kimyasal mı oldum acaba. Aşırı kötuydu goguslwr vs bel adet gb ayrı. Bu awox cok güvenilir diyorlar. Keske bılsem tüplerim acık ona bile sevncem artk malesef

Eklentiler

• IMG_20241217_201241.jpg
    IMG_20241217_201241.jpg
    14,7 KB · Görüntüleme: 24
Haklisin kuzu. Elbet herseyi bize yaşatan verende alan da Allah , bizim hayrımıza olanı nasip etsin inşallah. Insallah güzel haberler yakındır ve yakında o mutlu haberleri alırız bizde cok büyük mutlulukla..
Aynen öyle aslinda test yapip beklemekte öyle, ben mesela artik hic gebelik testlerine yaklasmiyorum cunku ilk gebeligimde cok fazla heveslenirdim hadi yapayim ciksin diye en son artik direkt gidip kan vercem demistim o ay hamileydim iste. Aslinda biraz atmak lazim kafadan. onu basarinca gerisi bir sekilde gelir inşallah. Dedigin gibi surpriz olsun ki daha cok sevinelim. Biz sabirsizlar surekli ovülasyon testlerj gebelik testleri ugrasiyoruz sanki sonucu degistirebilecek gibi.
Evett sonuç asla değişmeyecek baska kaliteli şeylere vakit ayırmak lazım mesela ben calısmıyorum günlük rutın yogun kosturma kızım 1e başladı bu yıl yogun gecıyor onun dışında da kendimi amigurumi ye adamaya basladım bu aksam kızıma tavşan başlayacağım. Bu bile bir stres attırıyor bana 🤣 onun dışında zaten arkadşlarla plan program vs hayat geçiyor biz üzülüyoruz yaşadıgımız anın tadını cıkarmalyız karalar baglamayalımm aa🙈

Şuan bende başka yok ama yarın inşaAllah alırım merkezi bir yerde yaşamıyorum hazır merkez taraflarına gitmişken kan da versem mi sizce?🥹
Testinde cok net görsem ben e ver derdim amabeni kan negatif görmek çok üzüyor . İstersen merkezdeyken bir kafede yap testi pozitif çıkarsa git ver 🤩🤩🥳

O hadsizlere aslında sen tedaviyle mi oldun da bana soruyorsun demek lazım😁😁

Kızlar adetime 5 gün kaldı bugün belim ve bacaklarım çok ağrıyor böyle sancılı bir ağrı bacaklarım güçsüz kuyruk sokumuma ve özel bölgeme kramp gibi ağrılar giriyor halsizim sırtım ağrıyor hamilelik yaşayan arkadaşlarım bunları yaşadınız mı ümitlenmekte istemiyorum ama ümitleniyorumda ya🤦🏻‍♀️

Evet ya almasam daha iyi aslında dayanabilirmiyim o heyecanla bilmiyorum gerçi 🥹 evet yaa burayı uzaktan takip ediyordum zaten iyi oldu gerçekten meme ucu sızlaması yaşıyorum ben böyle sabahtan akşama kadar belirti konuşasım var ama kendini kandırma diyorum her seferinde 🥹
Bende de var uc sızlaması gelip geçiyor ama daha önceleri yaşıyor muydum bilmiyorum kendimi bu kadar dinlemiyordum çünkü. Acayip duygusalım bugün herşeye ağlayasım var nedense

Ay kiyamam canim cok üzüldüm bende kac defa böyle psikolojik siddete maruz kaldim allah istiyene versin elleri bos birakmasin insallah terbiyesizler ya beddua etmeyi sevmem ama anlamayan yasamadan da gitmesin bu dünyadan
Bunu sanırım herkese yapıyorlar ya benim bir tane var ikinciyi sora sora bir hal oldular çocuk yalnız büyüyor diye az linç yemedim şuan düşünmüyoruz dediğimizde kimse kabullenmiyordu bende zamanla yaparsam gelip bakcan mı diyerek kendimi kurtarmaya çalıştıkça sustular. Kuzenimde sebepsiz interfilite sorana olmuyor çocuğumuz diyor millet utanıp susuyor. İsteyen istediğini söylesin kimin ne yaşadığını kim bilebilir ki

Kızlar adetime 5 gün kaldı bugün belim ve bacaklarım çok ağrıyor böyle sancılı bir ağrı bacaklarım güçsüz kuyruk sokumuma ve özel bölgeme kramp gibi ağrılar giriyor halsizim sırtım ağrıyor hamilelik yaşayan arkadaşlarım bunları yaşadınız mı ümitlenmekte istemiyorum ama ümitleniyorumda ya🤦🏻‍♀️
Adet belirtileriyle o kadar aynı ki hepimiz bir umut belirti arıyoruz inşallah üşütmemişsindir

Canım araya giriyorum baska konuyla 5 gün akla yaptım testte böyle gölge vardı bu sabah yok kimyasal mı oldum acaba. Aşırı kötuydu goguslwr vs bel adet gb ayrı. Bu awox cok güvenilir diyorlar. Keske bılsem tüplerim acık ona bile sevncem artk malesef
Canim belkide öyle olmus olabilir. Ama bazen en iyi denen testlerde bile hata olabiliyor. Regl olmadin hala degil mi o zaman zaten hala umut var hic belli olmaz. Kendini stres altina sokma sende bosver. Bence senin tiplerinde bir sıkıntı yoktur sanmıyorum kendine bir sebep ariyor insan sende onu yapiyorsun su an nerde olsa tanirim bu hali :)) sakin ol kuzucum.
O hadsizlere aslında sen tedaviyle mi oldun da bana soruyorsun demek lazım😁😁
Ahh iste o an aklima gelmez ki boyle seyleri söylemek. Ben hala karsimdakine acıma ragmen sabırlı davranmisim düşününce simdi olsa aynen bu cümleyi kurup ustune bir iki de laf sokup irtibati kesmek lazim da iste...

Kızımda bel çokk yasadım ben canm belimde taşıyordum sanki daha ilk günlerden:) özel bölgeye kramplar da girdi bu ay da bunlar var benm de ondan umutlanmısrm yani hem gebelk hem normal sanrm bunlar adette de olabiliyor

Evett sonuç asla değişmeyecek baska kaliteli şeylere vakit ayırmak lazım mesela ben calısmıyorum günlük rutın yogun kosturma kızım 1e başladı bu yıl yogun gecıyor onun dışında da kendimi amigurumi ye adamaya basladım bu aksam kızıma tavşan başlayacağım. Bu bile bir stres attırıyor bana 🤣 onun dışında zaten arkadşlarla plan program vs hayat geçiyor biz üzülüyoruz yaşadıgımız anın tadını cıkarmalyız karalar baglamayalımm aa🙈
Ay katılıyorum sana amigurumi süper kafa dağıtıyor. Bende yapiyordum da bu kış daha hic ona baslama moduna giremedim. Bide model begenemiyorum sürekli tarif kaydediyorum ama bir türlü başlayamıyorum. Senin yoğunmus canim günlerin 🤩
Ben simdilik sadece evde öyle otur kalk temizlik yemek yap modundayim. Onlara da daha yeni elim kalkmaya basladi hic birini yapamiyordum kürtajdan dolayi. 8 10 gündür anca kalktim iste.

Ay katılıyorum sana amigurumi süper kafa dağıtıyor. Bende yapiyordum da bu kış daha hic ona baslama moduna giremedim. Bide model begenemiyorum sürekli tarif kaydediyorum ama bir türlü başlayamıyorum. Senin yoğunmus canim günlerin 🤩
Ben simdilik sadece evde öyle otur kalk temizlik yemek yap modundayim. Onlara da daha yeni elim kalkmaya basladi hic birini yapamiyordum kürtajdan dolayi. 8 10 gündür anca kalktim iste.
Gerçekten öyle ben de kızıma küçük kedi ve baykuş ile başladım kadife iplerle yapınca çok güzel oluyor normal iplerle de çanta falan yapmıştım severim böyle şeyleri gerçekten çok yorucu geçiyor akşamları pertim çıkıyor. İnan bana çok şükür ama o günleri de özlüyorum. Çocuktan sonra ev hiçbir zaman toplu kalmıyor mesela bunları unut, 🤪🤪 sağlk olsun da yetişmek zor büyüdükçe tempo büyüyor😌 tadını çıkart hıc anlamayacaksın bebişin olacak ve büyüyecek ve ben hangi ara ya hangi ara diyorum yıllar gecmıs. Daha dün kızımı isterken kendimi paraladım sanki. Rabbim kimsenin kucağına boş koymasın herkes uğraşmadan evlat sahibi olsun inşallah Sen Bence kendini çok da yorma kürtaj sonrası iyice dinlenmeye devam🥰

Kızımda bel çokk yasadım ben canm belimde taşıyordum sanki daha ilk günlerden:) özel bölgeye kramplar da girdi bu ay da bunlar var benm de ondan umutlanmısrm yani hem gebelk hem normal sanrm bunlar adette de olabiliyor
Herşeyden umutlanır olduk ya😁 normalde adet belirtisi yaşamam ağrı sızı adet olduktan sonra bir gün olur geçer acaba mı dedim 🫣teşekkür ederim

Gerçekten öyle ben de kızıma küçük kedi ve baykuş ile başladım kadife iplerle yapınca çok güzel oluyor normal iplerle de çanta falan yapmıştım severim böyle şeyleri gerçekten çok yorucu geçiyor akşamları pertim çıkıyor. İnan bana çok şükür ama o günleri de özlüyorum. Çocuktan sonra ev hiçbir zaman toplu kalmıyor mesela bunları unut, 🤪🤪 sağlk olsun da yetişmek zor büyüdükçe tempo büyüyor😌 tadını çıkart hıc anlamayacaksın bebişin olacak ve büyüyecek ve ben hangi ara ya hangi ara diyorum yıllar gecmıs. Daha dün kızımı isterken kendimi paraladım sanki. Rabbim kimsenin kucağına boş koymasın herkes uğraşmadan evlat sahibi olsun inşallah Sen Bence kendini çok da yorma kürtaj sonrası iyice dinlenmeye devam🥰
Ay canim benim amin aminn inşallah dedigin gibi olsun ugrasmadan evlat sahibi olalim inşallah. Insallah hemen olsun da bizde öyle bir telaşın icinde kosturup duralim 🥰 tabiki cocuk olunca farklii bir hayat farkli düzen hersey degisiyor. Olsun da bir an evvel degissin duzenimiz napalim 🙏🌸
Ay bilmem mi ben birde elimdeki işte koydugum hedef noktaya hatta bazen bitirene kadar asla birakmam bazen gece 2 3 e kadar yaptigim oluyordu 😁 amigurumi baya kafa yoruyor ve oyalıyor baslayayim yeniden diyorum ama hir türlü baslayamadim iste. Kadife ipler cok guzel yaaa bende aldim mesela duruyor ama yok ne yapsam bulamadim. Güya bebegime biseyler yapcaktim o da kaldi. Eşim de bir yandan basla dogana kadar hazir olsun diyor 🥲 biraz daha bakayim bakalim.
Bu hafta 1500 parca puzzle gelecekti bir markete onu almayi koydum aklima bide

X