Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Yatılı misafirim var. Bugün de hastaneye gittim kan ve 24 saatlik topladığım idrarı vermeye. Dön çocuğu okuldan al, yemek yap. Bu saat oldu. Maşallah. Ben yokum ya, kaynatıp durun köftehorlar. :eek:

Benim bulantım var hafiften ben de merak ediyorum bunu, bununla ilgili calismalar yapılmış sanırım kız bebek hamileliklerinde bulantı olma ihtimali daha fazla oluyormuş, benim de gözlemlediğim kadarı ile erkek bebek hamilelikleri daha kolay geçiyor ama tam tersi durumu yaşayanlar da var.
Genel kanı o şekilde. Kızsa daha çok bulantı kusma olur diyolla. Ama ben bi kızım old halde ona bi can yoldaşı kız kardes istediğim için bu şehir efsanesini reddediyorum :p

Oğulları olan arkadaşlara arayıp hususi sordum. Kimi öğürdüm kustum kilo verdim diyor. Kimi rahat geçti diyor. Demek genel geçer bi kural yok.

Kız miydi önce ki?
İvitHoppa
Bu arada benim zaten iki oğlum var ilk eşimden, Allah da biliyor ya kız istiyor gönlümüz. Bütün maya çin rus mus takvimlerine baktım, tüm hurafeleri yaptım (yüzük-yastık altona makas bıçak) hepsi kız diyor. Rüyamda da kız görmüştüm zaten ama geçen gece çok komik bir rüya gördüm, ultrasona bakıyor doktor benişin pipisi bana el sallıyor😁😁 bak işte erkek diyor doktor🤭🤭 bilinçaltı korkuları ahahhaha, bu kadar manyamayaydım eyiydi😂
Ahahhahahha😅😅😅😅😁😁😁😁😁
Ben de senin için güzel bi kız diliyorum Allahtan. 🤲🏼 hayırla gelsin kolaylıkla sağlıkla gelsin 🤲🏼

Annem der ki, kız annenin yâridir. :KK37:
Bu vesileyle her anneye bi kız, her kız çocuğuna bi kız kardeşdiliyorum. Yağmur duası gibi, duaya çıkıcam neredeyse :-)

1. Sayfadaki tabloya baktım. Çoğu kişi erkek hissediyormuş.
Manifest, totem, dua, his ne derseniz 🤗
Ben 2025 yılı kız senesi olsun istiyorum :anneadayı:

Son düzenleme:
Yatılı misafirim var. Bugün de hastaneye gittim kan ve 24 saatlik topladığım idrarı vermeye. Dön çocuğu okuldan al, yemek yap. Bu saat oldu. Maşallah. Ben yokum ya, kaynatıp durun köftehorlar. :eek::KK30:

Genel kanı o şekilde. Kızsa daha çok bulantı kusma olur diyolla. Ama ben bi kızım old halde ona bi can yoldaşı kız kardes istediğim için bu şehir efsanesini reddediyorum :p

Oğulları olan arkadaşlara arayıp hususi sordum. Kimi öğürdüm kustum kilo verdim diyor. Kimi rahat geçti diyor. Demek genel geçer bi kural yok.

İvitHoppa

Ahahhahahha😅😅😅😅😁😁😁😁😁
Ben de senin için güzel bi kız diliyorum Allahtan. 🤲🏼 hayırla gelsin kolaylıkla sağlıkla gelsin 🤲🏼

Bu vesileyle her anneye bi kız, her kız çocuğuna bi kız kardeş diliyorum. Yağmur duası gibi, duaya çıkıcam neredeyse :-)

1. Sayfadaki tabloya baktım. Çoğu kişi erkek hissediyormuş. Ben 2025 yılı kız senesi olsun istiyorum :anneadayı:
Bu sene zaten çevremde ne kadar gebe varsa erkek doğurdu 😂 ben de erkek hissediyorum belki biraz etkiyle ama bilemedim hani derler ya ye tatlıyı doğur hakkıyı ben bolca tatlı yiyom ekşi yiyemiyom turşuyu çok severim normalde ama yok yani midem bulaniyo ekşi kokusundan

Merhaba 🍀

Hepimize sağlıklı mutlu ve huzurlu bir hamilelik diliyorum 🧿

ANNE ADI
🌸
YAŞŞEHİR/ÜLKEKAÇINCI ÇOCUKBAŞLANGIÇ KİLOSATKESEKALP ATIŞI ﮩﮩ٨ـ♡ﮩ٨ـﮩﮩTAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYET 🩷💙TAHMİNİ DOĞUM TARİHİDOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ❤️
Y YagmurrTanem 37İstanbul2.5920 Eylül66+65 Temmuz
lady peacock lady peacock 39İstanbul2.30 Eylül5+36+37 Temmuz
@Eldorin35İzmir2.7223 Ekim8+08+01 Ağustos
@hayatbeninedenyoruyosun261.7029 Eylül56+1Erkek13 Temmuz
@Taranta babu34Manisa1.674 Ekim5+16+4Erkek11 Temmuz
@birmucizeistiyorum33İstanbul2.11 EkimKız ve Erkek (İkiz)17 Temmuz
@ayesisa26Kahramanmaraş2.952 Ekim6+27+1Kız9 Temmuz
@ozzge132Almanya1.657 Ekim4+46+414 Temmuz
@beyons371.6814 Ekim6+4Erkek23 Temmuz
@YAZ YAZ331.12 Ekim5+322 Temmuz
@muallime535335Artvin2.1 Ekim5+36+1Erkek8 Temmuz
@Artemis58033Sivas3.7622 EkimErkek30 Temmuz
@sirinemm126İzmir2.6011 Ekim5+26+518 Temmuz
@gul162033Diyarbakır3.63Erkek4 Temmuz
PenceredekiKiz PenceredekiKiz 32Ankara1.553 Ekim6+06+0Erkek10 Temmuz
@ogretmenkls26İstanbul1.6913 Ekim5+36+5Erkek20 Temmuz
@Huri9232Kocaeli1.6124 Ekim4+026 Temmuz
@dafdt42İstanbul3.23 Ekim4+4Kız30 Temmuz
@ozmut34İstanbul1.6026 Eylül4+46+0Erkek3 Temmuz
@RosaLx41İstanbul1.5210 Ekim6+117 Temmuz
@Nurella4226Konya1.658 Ekim5+4Erkek15 Temmuz
@Elo1629Bursa3.8026 EkimErkek2 Ağustos
A acemianne92 32Eskişehir2.545 Ekim7+67+612 Temmuz
@hanfendi2531İstanbul3.805 Ekim11 Temmuz
@tilyam30Gaziantep2.7224 Ekim30 Temmuz
@sondanbironceki36Ankara1.28 Eylül5+36+35 Temmuz
L lavienroselove 29İstanbul2.12 Ekim5+219-25 Temmuz
@Haticcee31Bursa2.9022 EkimErkek29 Temmuz
@24eylul261.4016 Ekim4+66+4Erkek23 Temmuz
@dloss34Muğla/İstanbul1.10324 Eylül6+17+31 Temmuz
@birkizannesi031032Ankara1.6408 Ekim5+014 Temmuz
@Flyflyars373.9 Ekim6+06+615 Temmuz
@pepsi34İstanbul1.39.229 Eylül4+56+16 Temmuz
@hati hati281.593 Ekim5+36+0Erkek10 Temmuz
@Reed Flowers29İstanbul1.5023 Ekim5+030 Temmuz
Umutvari Umutvari 32Ankara1.4624 Ekim5+15+6Kız2 Ağustos
@badamgul31576 Ekim5+26+012 Temmuz
@Sootica9034Katar2.18 Ekim6+6
@ozgesel301.829 Ekim5+17+0Kız16 Temmuz
@bilge4848291.7211 Ekim6+16+123 Temmuz
@Yosun gozlu35Yunanistan2.8525 Eylül5+07+0Erkek1-7 Temmuz
@aryakusum25İstanbul2.6930 Eylül4+37+4
@Sifonella35İstanbul3.1 Ekim5+27+3
@Minelsu6626825+3
@dlrss28İngiltere1.6317 Ekim6+06+021 Temmuz
@mercanAyda22Diyarbakır1.7420 Eylül5+36+4Erkek30 Haziran-2 Temmuz
@elif_19726Kocaeli1.7423 Ekim5+0
@cicipamuk22İstanbul1.7422 Ekim5+1Kız31 Temmuz
@cokyenianne302.5426 Eylül
@Deniz ada010126Kıbrıs1.30 Eylül5+17+511 Temmuz
@kayra1209İstanbul2.24 EkimErkek31 Temmuz
@oylamabaslay34İstanbul1.6624 Eylül5+47+4Erkek1 Temmuz
@modegiirll33İstanbul1.5813 Ekim4+46+4Erkek20 Temmuz
@masal_0130Ankara7 EkimErkek
@essanli322 Ekim9+4
gunguzel1 gunguzel1 23Zonguldak1.5616 Ekim5+27+3Erkek26 Temmuz
Ben varım beni de kaydedermisiniz. 24 yaşındayım. Sat 15 Ekim. 5 inci hafta kese gözüktü 6. Hafta kalp atışını duydum. Henüz cinsiyet belli değil. Karabük’te yaşıyorum

Progestan kullaniyorsanjz kanamaniz kesildiyse korkmayin bence, doktorunuz bakar zaten. Ya yine gaz diycem ama ben çok gaz problemi yasadim bu gebelikte, kasıklarıma öyle bir ağrı yapiyordu ki anlayamiyordum nedenenini sonra sonra gaz ve şişkinlik olduğunu anladim
Gaz ağrım olunca ayırt ediyorum ama endise etmiyorum perşembe kontrol var doktora danışacağım

Bu sene zaten çevremde ne kadar gebe varsa erkek doğurdu 😂 ben de erkek hissediyorum belki biraz etkiyle ama bilemedim hani derler ya ye tatlıyı doğur hakkıyı ben bolca tatlı yiyom ekşi yiyemiyom turşuyu çok severim normalde ama yok yani midem bulaniyo ekşi kokusundan
Ben de tatlı konusunda aynı durumdayım, kokusu bile gelince midem bulanıyor 🤓🤓🤓

Az önce eşim de internette araştırırken videosuna denk gelmiş alıp denesek mi acaba demişti. Doktoruma danışıp önerirse alabilirim aslında şu an her çareye muhtaç durumdayım çünkü. Çok teşekkür ederim 🌺

Kuzum sabahları çekmecemde çubuk kraker bulunduruyorum uyanır uyanmaz ağzıma atıyorum ama çok da atamıyorum çünkü aç karnına tsh ilacı içmem gerekiyor. Bi kaç çubuk kraker sonrası kalkıyorum ilaç için mecburen iki yudum su içiyorum ve anında çıkıyor. Sudan nefret ettim resmen şu dönemde
Kuzum eşim almış o bileklikten 1 hafta falan baya kötüydüm ben o da araştırıp bulmuş bilekliği sipariş vermiş ama ben hep akşamları yemekten sonra mide bulantısı yaşadım sonra taktım sonrada uyumuş kalmışım işe yaradı mı anlayamadım😂😂

Benim bulantım var hafiften ben de merak ediyorum bunu, bununla ilgili calismalar yapılmış sanırım kız bebek hamileliklerinde bulantı olma ihtimali daha fazla oluyormuş, benim de gözlemlediğim kadarı ile erkek bebek hamilelikleri daha kolay geçiyor ama tam tersi durumu yaşayanlar da var.
Bakalım yaşayıp göreceğiz hiç bulantım yok benim de hayret verici şekilde. Ben de bu yüzden merak ettim valla 😅
Bu arada benim zaten iki oğlum var ilk eşimden, Allah da biliyor ya kız istiyor gönlümüz. Bütün maya çin rus mus takvimlerine baktım, tüm hurafeleri yaptım (yüzük-yastık altona makas bıçak) hepsi kız diyor. Rüyamda da kız görmüştüm zaten ama geçen gece çok komik bir rüya gördüm, ultrasona bakıyor doktor benişin pipisi bana el sallıyor😁😁 bak işte erkek diyor doktor🤭🤭 bilinçaltı korkuları ahahhaha, bu kadar manyamayaydım eyiydi😂
İlahi 🤣 benim gönlüm hafiften yine kıza kayıyor aslında içten içe ama hiç bir his yok içimde. 🤣 Siz de benim gibi rüyalarda görecek kadar takmissiniz kafaya. Ruyamda Dr sürekli erkek diyor bana 🤣🤣 ama kızım çok emin erkek olacağından çocuk hissediyor mudur nedir erkek olacak ya bebek kardeşim mavi biberon alalım mavi emzik alalım diyip duruyor anlamadım 😅
Yatılı misafirim var. Bugün de hastaneye gittim kan ve 24 saatlik topladığım idrarı vermeye. Dön çocuğu okuldan al, yemek yap. Bu saat oldu. Maşallah. Ben yokum ya, kaynatıp durun köftehorlar. :eek:

İvitHoppa

Ahahhahahha😅😅😅😅😁😁😁😁😁

Bu vesileyle her anneye bi kız, her kız çocuğuna bi kız kardeşdiliyorum. Yağmur duası gibi, duaya çıkıcam neredeyse :-)

1. Sayfadaki tabloya baktım. Çoğu kişi erkek hissediyormuş.
Ben 2025 yılı kız senesi olsun istiyorum :anneadayı:
Hadi inşallah öyle olur 🤣 ben de sürekli bu kadar yazamıyorum bugün iyi girip yazabildim 🤣😍
Hahahha evet çok heyecanlı gerçekten ya 🙈🙈🙈 tabiki öncelikle sağlıklı olsunlar en birinci dileğimiz her zaman bu 😍😍
Ben yanlış hissetmeyi diliyorum 😅😅😅😅
Hahaha 🤣 artık hayirlsii neyse o olsun ya. Bu sene düşündüm de cevremdeki herkes erkek doğurmuş belki 2025 kız senesi olur 🤣
Valla bu söylemi ben kendim bizzat yıktım ya 🤣 kızımda hunharca tatlı yerdim sürekli tatlı isterdi canım. Annem de abimde deli gibi ekşi yemiş mesela bu değişiyor ya 🤣 şuan ben ne tatlı ne eksi aramiyorum çünkü herşeyin tadı tuhaf geliyor 😅

Valla bu söylemi ben kendim bizzat yıktım ya 🤣 kızımda hunharca tatlı yerdim sürekli tatlı isterdi canım. Annem de abimde deli gibi ekşi yemiş mesela bu değişiyor ya 🤣 şuan ben ne tatlı ne eksi aramiyorum çünkü herşeyin tadı tuhaf geliyor 😅
Ben de aynı durumdayim ya ne tatlı ne ekşi ne acı ne tuzlu herşey itici geliyor ama yerken de iştahlı herseyden yiyorum, bir tek ev turşusunun tadı ağır geldiğinden çok az yiyorum

Ben de aynı durumdayim ya ne tatlı ne ekşi ne acı ne tuzlu herşey itici geliyor ama yerken de iştahlı herseyden yiyorum, bir tek ev turşusunun tadı ağır geldiğinden çok az yiyorum
Aynen ilginç şekilde canım hiçbir şey çekmiyor 🤔 her şey sanki grip olmuşum da ağzımın tadı yokmuş gibi tadı garip geliyor. Ama oturunca da gene de yiyebiliyorum. 2 hafta önce oturunca yemek de zordu en azından şimdi daha iyi yiyebiliyorum. Turşu da midemde çok gaz var onu yiyince çok daha kötü oluyorum diye çok çok az yiyiyorum.
Sağlıklı olsun da bebişleer cinsiyeti önemli değil
Aynen öyle katılıyorum. 🤲 Bizimki sadece merak işte. 😍

Bende oğlumda deli gibi ekşi ne bulsam yerdim allaahh bı gece kalkmisim yeşil o ekşi zeytinlere gelir gelemz limon sikardim iki üç tane ertesi gün yerdim ki yeşil zeytin sevmem, bı gece kalktım yiyorum kavanoz duş patla eşim koştu geldi ben bir agliyorum zeytinleri mı yiyecektim diye sonra oturup limon yedim sakinlesince 😅😅 şimdi ağzımda tat tuz yok ekşi de tatsız tatlı da tatsız 😵‍💫

Umutvari Umutvari bacım yetiş! :skandal:

Google emmiye sorarsam ölümcül hasta çıkabilirim.
Anti tpo ne demek ? Neden bu kadar yüksek ?
korkulacak bi şey var mı? Dertsiz başa bela mı aldık ? 😅

Check-up mantığına her zaman karşı olmuşumdur, sebebi buyrun eklediğim görselde

Eklentiler

• IMG_3868.png
    IMG_3868.png
    101 KB · Görüntüleme: 10
Aynen ilginç şekilde canım hiçbir şey çekmiyor 🤔 her şey sanki grip olmuşum da ağzımın tadı yokmuş gibi tadı garip geliyor. Ama oturunca da gene de yiyebiliyorum. 2 hafta önce oturunca yemek de zordu en azından şimdi daha iyi yiyebiliyorum. Turşu da midemde çok gaz var onu yiyince çok daha kötü oluyorum diye çok çok az yiyiyorum.
Cinsiyetleri öğrenince yazalım hamileliği bizim gibi gecenlere yeni hurafe olsun 😂

Umutvari Umutvari bacım yetiş! :skandal:

Google emmiye sorarsam ölümcül hasta çıkabilirim.
Anti tpo ne demek ? Neden bu kadar yüksek ?
korkulacak bi şey var mı? Dertsiz başa bela mı aldık ? 😅

Check-up mantığına her zaman karşı olmuşumdur, sebebi buyrun eklediğim görselde
Aha haşimato tiroidin hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Tsh ın kaç çıkmıştı en sonnnn. Haşimato tiroidi benim annemde de var anti tpo değeri 250 çıkmış. Benim de 15 çıktı ama bana da haşimato tiroidi dediler. Sende de var Kuzucum. Doktor belki boyun usg yapabilir ya da elle muayene de yapabilir. Ama korkma korkulacak bi şey yok. Tsh yükselirse ilaçla düşer sorun olmaz 😇

Aha haşimato tiroidin hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Tsh ın kaç çıkmıştı en sonnnn. Haşimato tiroidi benim annemde de var anti tpo değeri 250 çıkmış. Benim de 15 çıktı ama bana da haşimato tiroidi dediler. Sende de var Kuzucum. Doktor belki boyun usg yapabilir ya da elle muayene de yapabilir. Ama korkma korkulacak bi şey yok. Tsh yükselirse ilaçla düşer sorun olmaz 😇
Uyyyy!
Kardeş İstanbul ne taraf ? :110::KK35:
Haşimoto ne ola ki ? Hiç bilmiyorum.
7 kasımda en son TSH bakıldı. 2.33 çıkmış.
Yarın eğitim araştırmaya gidem mi ? Hangi bölüm bakar bu seye ?

Son düzenleme:
Bende oğlumda deli gibi ekşi ne bulsam yerdim allaahh bı gece kalkmisim yeşil o ekşi zeytinlere gelir gelemz limon sikardim iki üç tane ertesi gün yerdim ki yeşil zeytin sevmem, bı gece kalktım yiyorum kavanoz duş patla eşim koştu geldi ben bir agliyorum zeytinleri mı yiyecektim diye sonra oturup limon yedim sakinlesince 😅😅 şimdi ağzımda tat tuz yok ekşi de tatsız tatlı da tatsız 😵‍💫
Demek ki değişiyor işte 😅 ay sen de benim gibiymissin tatsız tuzsuz geçiyor benim de valla. 3 ay bitince geçse bari ya. Yediklerinden zevk almamak da çok zormuş valla yiyorsun ama tadı buruk gibi zor yanı 😅
Cinsiyetleri öğrenince yazalım hamileliği bizim gibi gecenlere yeni hurafe olsun 😂
Aynen yazalım bakalım hangimizin neyi olacak görelim 🤣

Demek ki değişiyor işte 😅 ay sen de benim gibiymissin tatsız tuzsuz geçiyor benim de valla. 3 ay bitince geçse bari ya. Yediklerinden zevk almamak da çok zormuş valla yiyorsun ama tadı buruk gibi zor yanı
Hayırlısıyla başaracağız bu etabı inşallah, hiç tat yok bir de yemkicin kavrulan o yag soğan aklıma gelince kulaklarım ugulduyor yapmadan görmeden kusasim geliyor 🤣

Uyyyy!
Kardeş İstanbul ne taraf ? :110::KK35:
Haşimoto ne ola ki ? Hiç bilmiyorum.
7 kasımda en son TSH bakıldı. 2.33 çıkmış.
Yarın eğitim araştırmaya gidem mi ? Hangi bölüm bakar bu seye ?
Kuzucum endokrin bakıyor. Üni hastanelerinde direkt endokrine gidebiliyorsun ama devlet hastanelerinde önce dahiliye malesef. Tsh normalse müdehale edilmiyor. Ama tsh yüksekse sadece tsh düşürmek için ilaç başlanıyor. Gebelikte aniden fırlayabiliyor ama takipte fayda varrr 🌺

Kuzucum endokrin bakıyor. Üni hastanelerinde direkt endokrine gidebiliyorsun ama devlet hastanelerinde önce dahiliye malesef. Tsh normalse müdehale edilmiyor. Ama tsh yüksekse sadece tsh düşürmek için ilaç başlanıyor. Gebelikte aniden fırlayabiliyor ama takipte fayda varrr 🌺
Saol bacım. 🥰
Hızır gibi yetistin 💙

Google a sormak istemiyorum. Bi ayağı çukurda gösteriyor insanı. :bicak: Haftaya Dr randevum var, onu bekleyip Dr a sorayım ins.

Sevgili canlar bi çoğunuz benden ilerdesiniz. Ben bugün 7+6 oldum. Mide bulantısı ve kusmayla baş edemiyorum. Dün nerdeyse gün içinde 20 defa kustum. Bi bardak su anca içebilmişimdir. 1000 lil serum taktık biraz ona güvendim. Ama bugün de yine uyandığımdan beri kusuyorum. Midem boş olduğu için safra kusmaya başladım günüm rezil oluyor resmen. Mide bulantısı neyse de boş bir mideyi kusmaya çalışmak ölüm gibi resmen. Allah aşkına bana bi yol gösterin ne yaptınız bu süreçte. Kimsenin mi bu kadar ağır geçmedi 😀 pirizin prilam ikisine kullanıyorum ama fayda etmiyor

Ben aynı durumdayım. Kilo verdim, ne yersem çıkarıyorum 1 bardak su içemiyorum. Prilam falan da etki etmiyor. Her gün serum taktırıyorum izotonik su + zofer. O biraz rahatlatıyor da 2 lokma giriyor boğazımdan. Her yerim delik deşik mosmor oldu. Ne zaman geçecek diye dua edip duruyorum

Yemediğim için tuvalete de çıkamıyorum vücutta çıkacak bir şey yok çünkü. Bağırsaklarım iflas edecek diye korkuyorum.

X