- 8 Ağustos 2011
- 10.615
- 3.609
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #4.041
Yatılı misafirim var. Bugün de hastaneye gittim kan ve 24 saatlik topladığım idrarı vermeye. Dön çocuğu okuldan al, yemek yap. Bu saat oldu. Maşallah. Ben yokum ya, kaynatıp durun köftehorlar.
Oğulları olan arkadaşlara arayıp hususi sordum. Kimi öğürdüm kustum kilo verdim diyor. Kimi rahat geçti diyor. Demek genel geçer bi kural yok.
Ben de senin için güzel bi kız diliyorum Allahtan. hayırla gelsin kolaylıkla sağlıkla gelsin
Annem der ki, kız annenin yâridir.
Bu vesileyle her anneye bi kız, her kız çocuğuna bi kız kardeşdiliyorum. Yağmur duası gibi, duaya çıkıcam neredeyse
1. Sayfadaki tabloya baktım. Çoğu kişi erkek hissediyormuş.
Manifest, totem, dua, his ne derseniz
Ben 2025 yılı kız senesi olsun istiyorum
Genel kanı o şekilde. Kızsa daha çok bulantı kusma olur diyolla. Ama ben bi kızım old halde ona bi can yoldaşı kız kardes istediğim için bu şehir efsanesini reddediyorumBenim bulantım var hafiften ben de merak ediyorum bunu, bununla ilgili calismalar yapılmış sanırım kız bebek hamileliklerinde bulantı olma ihtimali daha fazla oluyormuş, benim de gözlemlediğim kadarı ile erkek bebek hamilelikleri daha kolay geçiyor ama tam tersi durumu yaşayanlar da var.
Oğulları olan arkadaşlara arayıp hususi sordum. Kimi öğürdüm kustum kilo verdim diyor. Kimi rahat geçti diyor. Demek genel geçer bi kural yok.
İvitKız miydi önce ki?
AhahhahahhaBu arada benim zaten iki oğlum var ilk eşimden, Allah da biliyor ya kız istiyor gönlümüz. Bütün maya çin rus mus takvimlerine baktım, tüm hurafeleri yaptım (yüzük-yastık altona makas bıçak) hepsi kız diyor. Rüyamda da kız görmüştüm zaten ama geçen gece çok komik bir rüya gördüm, ultrasona bakıyor doktor benişin pipisi bana el sallıyor bak işte erkek diyor doktor bilinçaltı korkuları ahahhaha, bu kadar manyamayaydım eyiydi
Ben de senin için güzel bi kız diliyorum Allahtan. hayırla gelsin kolaylıkla sağlıkla gelsin
Annem der ki, kız annenin yâridir.
Bu vesileyle her anneye bi kız, her kız çocuğuna bi kız kardeşdiliyorum. Yağmur duası gibi, duaya çıkıcam neredeyse
1. Sayfadaki tabloya baktım. Çoğu kişi erkek hissediyormuş.
Manifest, totem, dua, his ne derseniz
Ben 2025 yılı kız senesi olsun istiyorum
Son düzenleme: