Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    17
Ben aynı durumdayım. Kilo verdim, ne yersem çıkarıyorum 1 bardak su içemiyorum. Prilam falan da etki etmiyor. Her gün serum taktırıyorum izotonik su + zofer. O biraz rahatlatıyor da 2 lokma giriyor boğazımdan. Her yerim delik deşik mosmor oldu. Ne zaman geçecek diye dua edip duruyorum

Yemediğim için tuvalete de çıkamıyorum vücutta çıkacak bir şey yok çünkü. Bağırsaklarım iflas edecek diye korkuyorum.
Aynennn bu durumdayım. Ne olacak bilmiyorum. Hele bi de iş yerindeyken aşırı zor oluyor kimseye söylemedim çünkü. Sürekli midemi üşütmüşüm diyip duruyorum

Kızlar selam bir şey sormak istiyorum size
Bugün baya ayak üzerindeydim git gel yaptım evi temizledim yoruldum tabi aslında o kadar farketmedim ama sonradan baya ağrım oldu belim çok ağrıyor şuan korktum biraz bir şey olur mu diye 😕😕
Sadece uzanıyorum şimdilik
Yapabileceğim bir şey var mı 😒

Bugün baya ayak üzerindeydim git gel yaptım evi temizledim yoruldum tabi aslında o kadar farketmedim ama sonradan baya ağrım oldu belim çok ağrıyor şuan korktum biraz bir şey olur mu diye 😕😕
Kaçinci hafta, dinlen birşey olmaz inşallah, hep yatarak geçmiyor gebelik sonuçta ters hareket yapma dikkat et

Hayırlısıyla başaracağız bu etabı inşallah, hiç tat yok bir de yemkicin kavrulan o yag soğan aklıma gelince kulaklarım ugulduyor yapmadan görmeden kusasim geliyor 🤣
İnşallah ya. Hiç sorma valla bende bazen yemek yaparken kokuları duyunca tuhaflasiyorum. Bir hoş oluyor içim. Ama yerken yiyebiliyorum. Tabi tat almadan 🤣

Geçmiş olsun diyeyim. Geçsin gitsin ins. Bol dinlen. Kanama falan yoksa endişe etme, ins yarın daha iyi hissedeceksin. 💙

Ben yolluk kilim çırptım bir kaç kez. Bi şey olmadı 🤫 🤪 yani çok şükür.

Kızlar 2 gündür benim bulantılar daha iyi durumda inşallah geçiyordur artık. Cinsiyet konusunda 13. Haftadan önce belli olmuyor genital olarak 10 hafta itibariyle farklılaşma başlıyor bebişlerde.

Kaçinci hafta, dinlen birşey olmaz inşallah, hep yatarak geçmiyor gebelik sonuçta ters hareket yapma dikkat et
11 hafta canım
Evet hep yatarak olmaz tabi ama baya yormuşum kendimi birde aşırı ağrım olunca korktum biraz
Geçmiş olsun diyeyim. Geçsin gitsin ins. Bol dinlen. Kanama falan yoksa endişe etme, ins yarın daha iyi hissedeceksin. 💙

Ben yolluk kilim çırptım bir kaç kez. Bi şey olmadı 🤫 🤪 yani çok şükür.
Teşekkür ederim 🤩
Yok şükür kanama olmadı kontrol ettim iki defa
İnşallah yarına dinç olurum
Maşallah valla bende bir gazla eve girişeyim dedim sil süpür baya sürdü ama dayanamadım sonrasına 😄😄🤷🏼‍♀️

11 hafta canım
Evet hep yatarak olmaz tabi ama baya yormuşum kendimi birde aşırı ağrım olunca korktum biraz
Fazla yürüyünce hareket edince falan karnım geriliyor benimde taş gibi oluyor acayip belimle yanlarim ağrıyor kramplar geliyor, dinlen biraz da sıkıntı olmaz, bu haftalarda çok zorlama vücudunu, 10+5im bende, dusuklerim var o yüzden bu sefer dip köşe hicbirseye girmiyorum üstünkörü yapıyorum, yavaş yavaş dinlene dinlene yapıyorum oğlumla oturup oynuyorum, kimseyi de açıkça eve kabul etmiyorum arada kayınvalidem yemek yapiyor canım birşey çekerse getiriyor onun dışında kimseyi kabul etmiyorum, sonra üzülmektense elimden geldiğince tedbirimi alayım da gerisi takdiri ilahi, o yüzden canından kıymetli değil koşturmaya kaptırma kendini

X