Kızlar selam skndjdj çok alakasız yerden giricem konuya üstteki her şeyi okudum tek tek yazamiyorum ama hastahanede yatış yapan bacikom inşallah hayırlısı ile zamanını beklerler sen içini ferah tut dinlen zaten kendin de hemşire olduğun için daha iyi bilirsin hayırlısıyla bebişlerini alırsın kucağına
Biz dün eşimle arkadaşlarımızla görüştük kahvaltı için. Ve gün içinde (devlet takipliyim) bursada hangi hastahanede dogursam vs onu konuşmuş olduk. Şehir hastahanesi için iyi diyenler de var kötü diyenler de gerçi her hastahane icin bu ayrım var ama riskli acillik olmazsam giderim diyodum. Aşırı kötü yorumları olduğu için suyum bile gelse en uzaktakine giderim oraya gitmem dedi
dönüşte eşimle akşama kadar hatta hep bunu düşündüm sanırım nerde dogursam diye vs ve gece rüyama o yüzden girdi sanırım ndbdjdj doguruyodum bebisimi kucağıma veriyolardi falan bi tuhaf oldum şu doğumdan bidaha bu kadar bahsetmeyi düşünmüyorum artık
ama hâlâ kafamda bir soru hangi hastahaneye gitcem diye djnddjndjd bi de uyandim dedim doguranlar napiyomuş diye Aralık analarını okuyodum herkes ne çekmiş bu kv lerinden şaka gibi gerçekten yani dogumdan cok kv veya kendi anaları falan işi zorlastirmis sanirim. aradığımı bulamadım ksbdjsbdjsnjdd boş bir iç dokus oldu benim de bu kadar