Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    93
7 gün yattım canım Hafta sonuydu galiba çıktım
Şuan Malatyada kalıyorum.Aksi bir durumda gene aynı sevk işleriyle uğraşmamak için
Doktor yapılacak herşeyi yaptık fazlasıyla dedi üstü yok dedi.Buna rağmen gelirlerse de yapacak bir şey yok dedi 🥹
İnşallah en güzel zamanda vaktinde gelecekler sağlıkla sıhhatle 🙏🌸

Sabah dahiliyeye sonra diyetisyene sonra diyabet hemşiresine gittim açlik şekerim yüksek olduğu için her sabah açlık şekerimi ölçeceğim tokluk olarak öğlen ve akşam haftada iki kere ölçeceğim 10 gün sonra kontrol var bir diyet listesi verdi tamamen hazır gıdalar yasak çikolata yasak bal pekmez yasak muz yasak patates yasak yani şekerli ürünler yasak genellikle sebze ile tavuklu balıklı ürünler yazdı bakalım inşallah 10 gün sonra şekerimiz de düzene girer. 3 ana öğün 3 ara öğün dolu dolu yiyeceğim meyvesiydi yoğurduydu birini yiyim birini yemeyeyim diye bir şey yok dedi listedeki her şeyi yiyeceksin dedi doktor
Hadi inşallah güzel olur her şey canım daha sağlıklı beslenmiş olacaksın en azından 🙏🏻🌸

Çok teşekkür ederim canım bugün tam yedi aylık olduk kiloları en son 1050 gr civarıydı genel durumları çok iyi dediler🥹

Şöyle söyliyim ben 6.5 aydır ailemin yanında Kayseri’deydim.Bingöl’de görev yapıyoruz.Evime döndüm.10 gün içinde böyle oldu.Kendimde ebe hemşireyim.Anormal bişeylerin olduğunu hissettim bir kaç gündür takip ettim.Hastaneye gittim Nst çektirdim.Düzenli ağrılarım çıktı.O gece o kadar serum iğne ilaç kabus gibiydi.Direk sevk etmek istediler ama çevre hiç bir hastane kabul etmedi Küvozümüz yeterli sayıda yok diye sabaha yer bulduk Malatya’ya sevk oldum. Biraz rahim kısalığı falan oldu ama sonradan toparladık şu an hep yatak istirahatindeyim.Gün gün tamamlayacağız.Dualarım kızlarımla az daha dayansınlar🥹
Canım geçmiş olsun sağlıcakla zamanında gelsinler inşallah 🙏🏻 🌸🌸

X