- 26 Temmuz 2024
- 392
- 1.005
- 30
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #22.761
Elma beni daha çok acıktırıyor çok ilginçççElma yedim kefirle acıktımmeyve yiyince doymayan insanım bem
Tek gayemiz oİnşallh düzelir bebişe zarar vermesin de
26nin aynısı esas bombalar 28de geliyorBugün 27 oldukkkk. 27 yi geride bırakanlar bu hafta bizi ne gibi değişimler bekliyor
İnşallah en güzel zamanda vaktinde gelecekler sağlıkla sıhhatle7 gün yattım canım Hafta sonuydu galiba çıktım
Şuan Malatyada kalıyorum.Aksi bir durumda gene aynı sevk işleriyle uğraşmamak için
Doktor yapılacak herşeyi yaptık fazlasıyla dedi üstü yok dedi.Buna rağmen gelirlerse de yapacak bir şey yok dedi
Anladm cnm. Ama gun icinde azda olsa hissediyorsun dimi. Doktor randevumuza kdr sabredelimDaha o haftalara gelemedim ki benn. Daha 24 haftalık oldum
Hadi inşallah güzel olur her şey canım daha sağlıklı beslenmiş olacaksın en azındanSabah dahiliyeye sonra diyetisyene sonra diyabet hemşiresine gittim açlik şekerim yüksek olduğu için her sabah açlık şekerimi ölçeceğim tokluk olarak öğlen ve akşam haftada iki kere ölçeceğim 10 gün sonra kontrol var bir diyet listesi verdi tamamen hazır gıdalar yasak çikolata yasak bal pekmez yasak muz yasak patates yasak yani şekerli ürünler yasak genellikle sebze ile tavuklu balıklı ürünler yazdı bakalım inşallah 10 gün sonra şekerimiz de düzene girer. 3 ana öğün 3 ara öğün dolu dolu yiyeceğim meyvesiydi yoğurduydu birini yiyim birini yemeyeyim diye bir şey yok dedi listedeki her şeyi yiyeceksin dedi doktor
Canım geçmiş olsun sağlıcakla zamanında gelsinler inşallahÇok teşekkür ederim canım bugün tam yedi aylık olduk kiloları en son 1050 gr civarıydı genel durumları çok iyi dediler
Şöyle söyliyim ben 6.5 aydır ailemin yanında Kayseri’deydim.Bingöl’de görev yapıyoruz.Evime döndüm.10 gün içinde böyle oldu.Kendimde ebe hemşireyim.Anormal bişeylerin olduğunu hissettim bir kaç gündür takip ettim.Hastaneye gittim Nst çektirdim.Düzenli ağrılarım çıktı.O gece o kadar serum iğne ilaç kabus gibiydi.Direk sevk etmek istediler ama çevre hiç bir hastane kabul etmedi Küvozümüz yeterli sayıda yok diye sabaha yer bulduk Malatya’ya sevk oldum. Biraz rahim kısalığı falan oldu ama sonradan toparladık şu an hep yatak istirahatindeyim.Gün gün tamamlayacağız.Dualarım kızlarımla az daha dayansınlar
Benim çok saçma bişey oldu bıyığımın kökü kurudu. Kaç aydır bıyık almıyorumKızlar bende tüy artışı oldu. Göğüs arasında, karnımda, üst kollarımda. Karnımda olanlar hele, baya uzun sarı tüyler. Sadece bende mi var bu durum acaba?
Benim de göbeğimde artış olduKızlar bende tüy artışı oldu. Göğüs arasında, karnımda, üst kollarımda. Karnımda olanlar hele, baya uzun sarı tüyler. Sadece bende mi var bu durum acaba?
Cok ilginc benimde bazi bolgemdeki tuyler kac aydir cikmiyor. Normalde fışkırırdıBenim çok saçma bişey oldu bıyığımın kökü kurudu. Kaç aydır bıyık almıyorum
Bıyığım yerine göbeğimde çıktı mcmmcCok ilginc benimde bazi bolgemdeki tuyler kac aydir cikmiyor. Normalde fışkırırdı
Çok iyiymiş bu aradaBenim çok saçma bişey oldu bıyığımın kökü kurudu. Kaç aydır bıyık almıyorum
Bende de ilk zamanlar artis oldu, ama son iki uc aydir bayaa azaldiCok ilginc benimde bazi bolgemdeki tuyler kac aydir cikmiyor. Normalde fışkırırdı
Benim çok saçma bişey oldu bıyığımın kökü kurudu. Kaç aydır bıyık almıyorum
Bi ben mi enişteye döndüm yaniCok ilginc benimde bazi bolgemdeki tuyler kac aydir cikmiyor. Normalde fışkırırdı
Bendeki durumda tam olarak buBıyığım yerine göbeğimde çıktı mcmmc
Yaaaa ben de anormallik mi var diyordum yaa inşallah göremediğimiz yerlerimizde de kurur fkkfkfkc lazerli gerçi de bazı noktalarda çıkıyor gene azBendeki durumda tam olarak bugöbeğim çok tüylendi bıyığım resmen çıkmıyor
KIz benim lazerli yerler lazersiz haline dönmüştü ilk aylardaYaaaa ben de anormallik mi var diyordum yaa inşallah göremediğimiz yerlerimizde de kurur fkkfkfkc lazerli gerçi de bazı noktalarda çıkıyor gene az
Hadi yaaa yok aynı duruyor hatta ilke göre azalmış görebildiğim kadarıyla dkkdKIz benim lazerli yerler lazersiz haline dönmüştü ilk aylardasizinki hala temizse super bisey