Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Yalnız değilsin bebisim ben daha kalp atışı bile duyamadım en son 14 martta gittim kese oluşmuş güzel dedi 3 hafta sonra gel kalp atışına dedi bayramdan sonra gideceğim bakalım neler bekliyor beni
Degerin çok guzel
Yükselmiş canim
Görürsün

Benim asla bulantım olmadı arkadaşlar herkeste olacak diye bişey yok zorla belirti aramayalım

Bence bu çok genel bir yorum olmuş gebeler için yumurta çok faydalı protein olarak dana eti yumurta şifa olarak yemeklerde sarımsak ben daha önce kimseden duymadım bunu ayrıca ben yumurta yemeden doyamam ekmek yemiyorum çünkü bana çok mantıklı gelmedi açıkçası ben bunların hepsini tüketiyorum tanıdığım tüm gebelerde tüketti ama kimseye bişey olmadı

Kizlar benim de gun icinde boyle minik minik bas agrilarim olabiliyor, mentol taşı suruyorum biraz ferahlatiyor hatta bazen geciriyor da. Bas agrisi yasayan varsa diye yazmak istedim fikir olarak

Canım ben prilam kullanmaya başladım iyi geldi bana çok şükür

Arkadaşlar adetten 2 gün önceki 21 martttaki değerim 117 idi,normalde bugün adet günüm (23 Mart) 332 değerim çıktı .En son adet tarihimde 24 şubattı değerim nasıl sizce,ne kadarlık olmuş oluyor

Benim de o tarz lekelenmem vardı. Kanama alanıyla ilgili bir şey demediler. 3 haftadır sürüyor ara ara

Bende 6+3 deyim. Hiç belirti olmadan devm ediyorum. Sadece kokulara hassasiyetim hep vardı ama şuan ekstra arttı 3 kere midem bulanir gibi oldum o kadar herşey yolunda gitsin hepimiz için inş

Arkadaşlar adetten 2 gün önceki 21 martttaki değerim 117 idi,normalde bugün adet günüm (23 Mart) 332 değerim çıktı .En son adet tarihimde 24 şubattı değerim nasıl sizce,ne kadarlık olmuş oluyor
Güzel canım 2 katından fazla artmış

Geçmiş olsun canım doktorlar bişey söylemediler mi kanama alanı ile ilgili şuan daha iyisindir umarım
Sağ olasın istirahat etmemi söylediler iyiyim çok şükür hiç ağrım sızım olmadı kahverengi leke de kesildi inşallah bir an evvel kanama alanı küçülürse bir sıkıntı kalmayacak doktor illa düşük demek değil ama düşük riski demek kanama olması dedi sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…