• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Yaaa seni de görmek çok güzel. Aslında değerlendirmen gereken tarihleri değerlendirmişsin çatlamadan sonra gün aşırı devam edilebilirdi sadece. Benimde 23 Martta şeffaf akıntı geldi sanırım yumurtlama oldu 22 martta değerlendirebildim sadece ramazandan dolayı biraz zor oluyor
Evet canım ramazandan dolayı öyle ama riske atmim dedim catlama günü 19 marttı en son o günü değerlendirdik birde caylamadan iki gün sonrasını yani ayın 22 sini o da etki edermi bilemem bakalım beklemedeyim inşallah nisan ayında güzel haberlerimizi alırız

sat 20 mart
bat 17 nisan bu 3.ay deneme 3. çocuk istiyoruz nasip olursa Allah isteyen herkese saglklı evlatlar nasip etsin. Amin.

Evet canım ramazandan dolayı öyle ama riske atmim dedim catlama günü 19 marttı en son o günü değerlendirdik birde caylamadan iki gün sonrasını yani ayın 22 sini o da etki edermi bilemem bakalım beklemedeyim inşallah nisan ayında güzel haberlerimizi alırız
Bence güzel değerlendirmişsiniz. O ay bu ay olsun artık

Ben bu grupta mı olmalıyım yoksa kasım grubunda mı bilemedim 😁 sat:23 şubat

Kızlar bat yarın bugün kan verdim testte pozitif görünce beta bu şekilde çıktı. Nasıl bir süreç bekliyor şimdi beni 🤭
1742830957966.webp

Merhabaa
Sat 25 şubat
Yumurtlama 15-16 mart
Bat 27 mart
Bata 3 gün kala kan verdim beta hcg 5,86 çıktı
Aralık ve ocak ayında arka arkaya iki tane kimyasal gebeliğim var. İnşallah bu sefer tutunur bu grupta kalırım 🙏🥲 kanpıhtılaşması çıktı corasprin kullanıyorum ama doktora perşembe gidicem iğne vermesi için
Kan pıhtılaşması sorunu yaşayan varmı kızlar ne zaman başlanıyor iğneye

Merhabaa
Sat 25 şubat
Yumurtlama 15-16 mart
Bat 27 mart
Bata 3 gün kala kan verdim beta hcg 5,86 çıktı
Aralık ve ocak ayında arka arkaya iki tane kimyasal gebeliğim var. İnşallah bu sefer tutunur bu grupta kalırım 🙏🥲 kanpıhtılaşması çıktı corasprin kullanıyorum ama doktora perşembe gidicem iğne vermesi için
Kan pıhtılaşması sorunu yaşayan varmı kızlar ne zaman başlanıyor iğneye
Hayırlı olsun, sağlıkla tutunsun büyüsün inşallah.

Kızlar ben randevumu 7+1 e aldım. Folik asit gibi takviyeleri ancak o zaman yazar doktor. Ama sağlık ocağı da herhangi bir takviye yazıyor mu? Yani takviye kullanmak için randevuyu mu beklemem gerekiyor

Kızlar ben randevumu 7+1 e aldım. Folik asit gibi takviyeleri ancak o zaman yazar doktor. Ama sağlık ocağı da herhangi bir takviye yazıyor mu? Yani takviye kullanmak için randevuyu mu beklemem gerekiyor
Ben bugün sağlık ocağına gittim 4+2 yim. Folik asit yazdı. Kadın doğuma bayramdan sonra gidicem o yüzden şimdiden kullanmaya başladım.

Çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına inşallah
inş bu sefer tutunur bayramı elim kalbimde stresle geçircem gibi sürekli tuvalete gittiğimde kanama geldimi yine düşüyormu diye geçiricem gibi 🥲🥲🥲
Yarın sabah tekrar kan verip artışı kontrol edicem

Benim de 17-18 yumurtlama 19u çatlamaydı. 16-18-19 martı değerlendirdik. Hiç
Belirti yok. Bata 8 gün var 2 Nisan

Benim de 17-18 yumurtlama 19u çatlamaydı. 16-18-19 martı değerlendirdik. Hiç
Belirti yok. Bata 8 gün var 2 Nisan
Benimde hiç belirtim yok nebilim belirti olmayınca da insan acaba tutmadı mı diyor ama belirtisiz gebelikler de var bugün çatlamadan sonra 7.günümüz bi saate kalmaz 8.güne gireceğiz inşallah hamileyizdir 🤲🏻 tutmuşsa 11 gün cumartesi testte belirir diye düşünüyorum

Back
X