EnteresanKızlar benim kuzenimin 6 yıl çocuğu olmadı sonra bir yere gitti dediler soğan sarımsak yumurta yeme dana eti bide 6 yıllık süreçte tüm tedavi yöntemleri denedi sonuç alamadı perhizi tuttu oğlu oldu hemen normal yolla sonra da kızı oldu aynı perhizi bebek düşmesin diye de veriyolar 1 aylık süreç bende yaptım çok şükür hiç lekem bile olmadı
Ben bugün doktordan yeni geldiğim için rahatım ama yarından itibaren başlar şizofrenik kaygılarım dkdjdjdhdjdhAy yolunda olsun aman diyimbir kac kez daha boyle bulantinin gelip gittigini bizzat deneyimlersem ikna olucam artik hic gelmezse geri takilirim gibi ama bak
İki gun goturmedi beni iste muayeneBen bugün doktordan yeni geldiğim için rahatım ama yarından itibaren başlar şizofrenik kaygılarım dkdjdjdhdjdhbu arada benim doktor da hersey yolunda artık aylık kontrole geçelim dedi ama bi kerecik daha geleyim noluuur dedim tamam gel gel napayım seni ben diyor sjdhdkjd cuma yine gitcem tatil öncesi son kez. Sende git bence
Benim arkadaşım bunların hepsini yedi neredeyse hiç lekelenmesi olmadı ???Kızlar benim kuzenimin 6 yıl çocuğu olmadı sonra bir yere gitti dediler soğan sarımsak yumurta yeme dana eti bide 6 yıllık süreçte tüm tedavi yöntemleri denedi sonuç alamadı perhizi tuttu oğlu oldu hemen normal yolla sonra da kızı oldu aynı perhizi bebek düşmesin diye de veriyolar 1 aylık süreç bende yaptım çok şükür hiç lekem bile olmadı
Yiyenlerin lekesi oluyor diye birsey demedim zaten belki yemeyip düşük yapan kadınlarda vardır bilemiyorum sadece böyle birsey duydum benBenim arkadaşım bunların hepsini yedi neredeyse hiç lekelenmesi olmadı ???
Evet bende şaşırdım doğrusuEnteresanSarımsak doğurganlığı artırıcı olarak da geçiyor halbuki. Bu arada Dr bana özellikle üç şey yeme dedi mayonez ciğer ton balığı
Ben de dikkat ettim lekelenmem olmadı deyince farklı anlama çıkmadı ama enteresanmış bu perhiz vs.Yiyenlerin lekesi oluyor diye birsey demedim zaten belki yemeyip düşük yapan kadınlarda vardır bilemiyorum sadece böyle birsey duydum ben
aaa yaptım işe yaradı valla! unutmuştum bu metodu, çocukluğuma bi gittim geldim :)Tahta kaşığı ısıt uçuğa yaklaştır azıcık değdir. Babaannem bana öyle yapardı uçuğu korkutmak demek oluyormuş bu bugün bende de çıktı yaptım hatta
Bizim başka türlü içimiz rahat etmez gitcez görcez doktor tarafından ikna edilcez ekdjdkdjjdİki gun goturmedi beni iste muayeneevet benimki bayram sonrasi artik demisti yaaa cok var diyince tmm carsamba gel yine dinle kalbi rahatla dedi zaten normalde tup bebek oldugu icin doktorum ilk trimester her hafta kendi gormek istiyor ama bayram da girecegi icin araya her sey yolunda bayram donusu gelsen de olur dedi iste neyse cenemle adami da bezdirdim ahshdjd
Evet lekem olmadı demek istediğim belki ondandır lekesi olan arkadaşlar üzülüyor belki denerlerse işe yarar diye söyledimBen de dikkat ettim lekelenmem olmadı deyince farklı anlama çıkmadı ama enteresanmış bu perhiz vs.
Beta 3 binlerce ulaşınca kese görünüyorKızlar merhaba. Tahmini olarak kese ne zaman gözükür. Hafta olarak ya da beta değeri olarak ortalama ne söyleyebiliriz
Çok şükür iyisin bebiside gordun icin rahaylamistirGittim canım acile şimdi muayene oldum çok şükür şuan kanaman yok dedi bebeği de gördük. Progesteran fitil verdi sabah akşam kullancam. Bana da ilk kan grubumu sordular benim 0+ kan gru
Evet cok sukur benim oglumdada yoktu smdide yok bulantim sanirim yuzde 25lik dilimdeyimAraştırdığımda bulantı olmasının da olmamasının da aynı derecede normal kabul edildiğini görüyorum. Gebelerin %25’inde hiç görülmüyormuş. Belki bir işaretidir ama bulantı olmadığında kötü olacağı anlamına gelmez. Bence her şey güzel olacak deyip derin nefes al
Tatlim bas agrisi artarsa pazartesi mutlaka doktoruna soyle cok gecmis olsun insallah tekrarlamaz kanaman birsey olmuyor genelde ama anneleri korkutuyor malaesefBenim bide ara sıra baş ağrım oluyor sizin oluyor mu ?
Cok gecmis olsun ya insallah iyi olacaksiniz guzelimProgestan başladılar zaten kullanıyordum da şu an hastanede tutuyorlar kanamam durdu ağrım da yok inşallah hepimiz birbirimize güzel haberler veririz
Hayır bende kullaniyorum progestani vajinal olarak, cok sukur bir sorunum olmadi fakat doktorum daha kese belirsizdi mart basinda o yuzden tedbir amacli yazmisti rahmin bebek icin uygun ortam hazirlamasini vaya dogum sonrasi emzirme gibi vs faaliyetleri var bu hormonun zaten kan tahlininde bakiliyor uygun referans araligindaysa verilmiyor , bende sali gunku kontrolumde birakayim mi diye soracagimprogestanı tüp bebek tedavisi olanlar mı kullanıyor acaba
Evet ben. Doğuma kadar olsa kötü olurdu zaten yaKızlar birler soracağım benim çok göğüs hassasiyetim vardı dün biranda gitti böyle olan var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?